В ДГ да сме здрави и бели да правим - 19 част

• 10 379
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не бе, те сграда към градината правят, т.е. още помещения за нови групи....
НО - наистина можеха там при ситито да построят...
или на мястото на сеганата паянтова постройка побираща 1 група и част от двора да построят една 2-3 етажна сградичка....ама целият двор..... та той поголям от основната ни сграда.....
И без никаква мисъл кво ще правят тези всички деца извън зимният сезон - наказани вътре като затворници ли трябва да седят....

Пълна трагедия.....за мен това е по-зле и от отбиване на номера....

# 61
Сигурно така решават проблема с недостига на места  Rolling Eyes
Гадно е ако не остане двор.Дано поне построят още една градина ,че много семейства са в безизходица....

Виждам че има дечица, които не искат да си тръгват от градинката  Hug В колко часа ги вземате ????

Сутрин я водя 7.30 ,следобед я вземам в 17ч.
То ние сме така- сутрин не иска да ходи на градина,вечер не иска да се прибира от градина.,,Луда работа...Цирк да има  Mr. Green

# 62
Сигурно така решават проблема с недостига на места  Rolling Eyes
Гадно е ако не остане двор.Дано поне построят още една градина ,че много семейства са в безизходица....

Виждам че има дечица, които не искат да си тръгват от градинката  Hug В колко часа ги вземате ????

Сутрин я водя 7.30 ,следобед я вземам в 17ч.
То ние сме така- сутрин не иска да ходи на градина,вечер не иска да се прибира от градина.,,Луда работа...Цирк да има  Mr. Green

Аз го водя към 8.30, а следобяд го взимам от последните- около 17.10-17.30, обикновено са останали 2-3 дечица.

# 63
Пак не съм разбрала  ooooh!
извинявам се

# 64
А учителката на дъщеря ми беше споделила, че едно от момченцата след спектакъла казало " Като порасна  искам да стана прасе".

Joy  

Angel_Dust - много неприятно Confused  И наистина всички тези деца къде ще играят през топлите месеци? ooooh!

# 65
Здравейте!
Днес тъкмо се наканихме да излезем на разходка след голямото боледуване и то взе, че заваля (запръска) някакъв дъжд. Иначе времето е топло, ама ... Следобяд ако е вали ще излезнем за малко.
Снощи тъкмо си лягаме и като взе да кашля и да се дави това дете и изведнъж  Sick повърна. Омаза всичко - калъфк, завивки. Голямо мазало. Смених аз всичко, през това време те с баща й в банята да я измие. Връща се, лягаме и  Sick ПАК - кашлица давене и  Sick. Само че тоя път бях приготвила една хавлиена кърпа на нощното шкафче и веднага я подложих да повърне в нея. Хубавото на повръщането беше, че явно изкара де що имаше секрети и днес до момента е кашляла само 2 пъти. Хремата почти пресъхна. И така, дано вече да оздравява и да е за по-дълго, че ....

# 66
А учителката на дъщеря ми беше споделила, че едно от момченцата след спектакъла казало " Като порасна  искам да стана прасе".

Хахахааа...... Joy Joy Joy

# 67
Дано бързо оздравеят всички деца!  Hug

Angel_Dust, много неприятно, нашата ДГ има голям двор, на нива - всяко ниво за различна група, но съоръженията са много остаряли.

# 68
На нашата градина не е и е много голям двора, но за сметка на това отсреща през улицата е градския парк, водят децата там през лятото до обяд-сенчесто е и е спокойно. А следобяд са в двора на градината, понеже от там ги вземаме

# 69
  • Пловдив
Привет и от нас  Hug
Не пиша, защото няма какво, седим си вкъщи и се занимаваме по цял ден двечките. Вчера бяхме на дълга разходка, времето беше разкошно. Накупихме нови боички, книжки, глина... сега като си е у нас да я забавлявам с нещо различно от филмчета. Следобяд ще я водя при личната лекарка и ще искам направление за снимка, искам за себе си да знам какво е положението с "пневмонията".
Симба, това с повръщането от кашляне ми е познато, хубаво е наистина, че е изкарала храчките  Hug
Angel_Dust, много мъчно ми стана за двора, наистина Sad В нашата градина има огромен двор с площадки за всяка група, не искам да си представя ако се случи подобно нещо Sad
Клеева тингтура давам от септември, ефект не знам дали има, но си я давам  Tired
Бързо оздравяване на болничките дечица и мами  Hug Аз също съм зле днес - ужасно главоболие и болки в гърба, врата... Sick

# 70
*Бубето* сигурна съм, че много искаш да разбереш дали наистина сте карали пневмония или не, но да я облъчваш още веднъж в такъв кратък срок.... струва ли си?!?!? На Виктор сме му правили вече 5 снимки /на 3 различни места/ за 2 години и ми е адски съвестно!!!!

# 71
Здравейте, честит Бабин ден, на тези които имат повод!

На този линк ще намерите сканираните помагала  в jpeg формат саhttp://nikol05.multiply.com/photos/album/35/35

Водихме  малката на лекар заради кашлицата - лекарката каза, че дробчетата са добре, гърлото също. Понеже не откриха  причина(а и всеки ден правим промивки на нослето) предположи, че може да е алергия, но се чудя от какво.

# 72
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Вики все още си е вкъщи. Всеки ден ме пита дали ще ходи на градината. Липсват й игрите и приятелчетата й май.

По принцип я водя към 8 ч. сутрин и я взимам около 17.00 - 17.15 ч. и пак е от последните.

Вики си беше наранила крачето и трябваше да я снимат за да разберат какво точно й има. Правихме и 3 снимки и оттогава направо изпитва страх от лекарите. Никога дотогава не сме имали проблеми, но след ужаса от снимките и т.н. много рев, много нещо. Едва от скоро, две-три посещения, не желае да избяга от кабинета на педиатъра.

По повод на помагалата, аз мисля да се свържа с издателство "Изкуства" и да разбера какви са възможностите да получа тяхното помагало за първа група. По книжарниците другите комплекти се намират, но тяхното не newsm78

# 73
  • Пловдив
Аз трябва да знам в какво състояние е детето, в понеделник ни изписаха срещу подпис, че отказвам лечение. Т.е. те твърдят, че детето ми все още е с пневмония. Не ми е приятно, разбира се да я облъчвам пак, но е важно да се знае все пак истината. Няма да си простя, ако заради това, че ми е съвестно, пропуснем нещо и нещата се усложнят. Частната ми педиатърка е категорична, че няма нужда от снимка, вярвам й много, но ще я направя за себе си...
Sunsunny, съжалявам, че се е налагало и ти да го правиш с детето си, но понякога наистина няма друг начин. Те в болницата така или иначе искаха да я снимат пак, аз отказах.
Ilistavreva, благодаря, сега ще погледна какво си ни пуснала  Hug
Miriel, как е ушенцето на малката?

# 74
Водихме  малката на лекар заради кашлицата - лекарката каза, че дробчетата са добре, гърлото също.

И ние вчера водихме Гергана на лекар поради тази причина, нашата каза, че е вирусно.

Вчера малката ме пита защо не е градина, казах - защото е болна. Тя - не съм болна, само кашлям, всички деца кашлят, искам на градина, сцена ми направи даже. Тогава се наложи да обяснявам, че тази седмица ДГ ще почива.

Сутрин ходят към 8.30, а вечер я взимаме около 18.00 часа - последна или предпоследна.

Общи условия

Активация на акаунт