Навън е студ и скреж, започна ФЕВРУАРСКИЯ бебевалеж :)

• 20 527
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Я да се запиша пак след като изчетох...

Гея, дано всичко да е наред с мъжа ти. Кофти трапка е но съм сигурна че сега като си мисли за Мила го боли по-малко. Много е хубаво това с кърмата. Браво

Карбо, аз не знам защо но все си миля че ще е Белослава. Вие си бяхте набелязали имена с Б още от начало май.

Мартеничка, това с хапчето е супер, маи искам и аз ама не съм сигурна вече дали е добра идея.

Гери, рецептата си я записах, аз обаче съм минала на плодово-водна диета че ми забраниха всякаква сол, а аз манджа без сол не мога да ям.

Деси 06, не го мисли я ела да си полафим.

Фоксуно, направо си си 6 ..аз много ти се радвам..пу-пу да не са ти уроки.

Аз днес реших, че ми писна да съм работна и в един часа си взех чантичката и си тръгнах  Crossing Arms без да давам каквито и  да е обяснения казах чао и сега се радвам на това да съм си в къщи..имах малко бебешки работи за гладене и си ви прочетох на спокойствие  Hug

Айде сега и ще полегна до после

МНОГО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ.. Hug Hug Hug

# 151
Аз, да си призная, досега имам късмет с педиатрите. Първият път записах бебето при първия, който ми препоръчаха- оказа се най-добрият избор. След 2 години, тя спря да работи по ЗК и ми препоръча друг педиатър, от която също бях много доволна. Сега и второто ни педи излиза в майчинство. Новата педиатърка, която работи с ДжиПи-то ни не ми харесва особено, но това е впечатление само от едно посещение. А може би се дължи и на факта, че досега сме били все при млади жени с малки деца, които са наясно с новостите в педиатрията, а и имат пресен личен опит и отношение към децата. А новото педи е по-възрастна жена и изобщо не съм наясно какви са и възгледите за нещата на които държа аз. Успокоява ме мисълта, че ако не си допаднем, след няколко месеца ще мога да я сменя. Но пък добри педиатри, които да са съгласни да те поемат има малко.
Иначе, в началото педиатърът ни беше от другата страна на улицата, после на 5 минути път пеша, а сега е на 10-15 с автомобил. Има поликлиника по-наблизо, но не бих си записала там детето, тъй като не съм чувала нищо добро за тамошните педиатри.

# 152
На вас не ви ли липсва нещо autumnsphere newsm78

# 153
Гея много се радвам да ви видя с малкото бебо.  Дано всичко да се оправи с мъжът ти.  Hug

foxy81 Не чети такива работи, че после има да ги мислиш.  Не ни трябва сега стреса от това.  Много е тъжно и несправедливо, но ние трябва да мислим за нашите бебовци сега.

Mecholana точно за такива пакети си мислех и аз, но открих едни пластмасови кутии които се закопчават отстрани и пак се вакумират.  Мисля много дали да си купя.

# 154
Едно въпросче към родилите вече мами.Искат ли акта за сключен граждански брак в родилното?Сега четох една темичка и видях,че е необходим и този документ.Та затова питам.Все пак няма да раждам в родния ми град и няма да има кой да ми го донесе в последствие.А сега пък се сетих.Как ли ще се процедира с акта на раждане на детето?Дали трябва да ходя до Пловдив да го вземам в последствие или от Общината го изпращат  Thinking

# 155
На вас не ви ли липсва нещо autumnsphere newsm78
И v_pluemper, siqnie. И други има, дето не съм ги виждала от няколко дни.

# 156

foxy81 Не чети такива работи, че после има да ги мислиш.  Не ни трябва сега стреса от това.  Много е тъжно и несправедливо, но ние трябва да мислим за нашите бебовци сега.

Права си,че в момента е излишно да се стресираме.Аз не съм се уплашила,нито пък се притеснявам,просто не мога да спра да мисля за момичето,мъчно ми е за нея...Искрено се надявам скоро отново да започне да се радва на закръглено коремче и на живота,който носи в себе си...Съмнявам се обаче,че човек може да забрави такова нещо през целия си живот..дори не мога да кажа думата,мам*а му../извинявайте Embarassed/
На мене ми е пределно ясно,че каквото трябва да стане ще стане,независимо колко е гадно и несправедливо...

# 157
За жалост никой не е застрахован от подобни неща... И никой не знае защо се случват. Но лошите мисли с нищо няма да ни помогнат. Така, че Фокси - сложи още малко пеперудки на страничката и се усмихни. Всичко ще бъде наред!

Гея, и според мен си герой!  Hug
Дано всичко със съпруга ти да е наред!

Аз, самата съм в някакво потънало настроение тези дни. Затова и не пиша, за да не ви заряза с него. Ставането по 100 пъти на нощ ме побърква, както и това, че всичко ми тежи и вече нямам сили за нищо. Не знам защо е така. С първата бременност ходих на стаж в съдебните зали до последно, пътувах си в трамваите всеки ден, разхождах се поне по час на ден. Сега не знам какво става... Сигурно е от ЕГН-то. Tired
А в промеждутъците, в които все пак спя нощем, сънувам все някой, че ражда - миналата нощ беше Карбо, тази - че 4-5 мами са родили наведнъж. Crazy

# 158
MamaZ ти си пророчица...да знаеш..и на мене звездите ми говорят,че ще имаме нови бебета. Mr. Green Но то май на всички нас звездите ни говорят едно и също hahaha Айде сега и ти вземи да се усмихнеш малко Mr. Green Иначе няма да слагам повече пеперуди...

# 159
За варненската среща  много бих искала да дойда,но няма кой да гледа малкия.

Гея надявам се мъжа ти да няма счупено и скоро да си приберете беба в къщи и да спрат неволите най-после Hug Praynig

Тони чакаме да пишеш как е малкия Криско Peace

Лейдимакс и аз имам същите притеснения  за пъпната връв,бях писала, но доктора ми каза ако почнели да падат тоновете и щели да ме срежат,аз се моля да не се случва и всичко да е наред и да се роди нормално.Същото пожелавам и на теб Hug Praynig

Днес ходих на преглед дето ви бях писала,че нещо от 1 месец ми се е образувало бяло е вътре,все едно има кърма на зърното на едната гърда.Лекарката каза,че било киста и каза компреси да правя 3-4 дена с марля със спирт и реванол и отгоре да слагам найлонче, да не се изпарявал бързо спирта и може и само да се пукне,ако ли не да отида тя щяла да ми го пукне с 1 игла. Shocked
Сега не ме боли,но каза,че може да ми пречи на кърменето и да се разрани,иначе като ми стисна леко зърното и то се появи веднага течност прозрачна сигурно е коластра и каза,че гърдите ми били готови за кърменето.

А снощи имах ужасни контракции бебо как мърда,въртя се доста време,корема все твърд стоеше и бях на тръни какво ще става,ама дано всичко е наред със всички нас и бебоците ни!!!!

Дорабела пожелавам ти леко,бързо и безпроблемно раждане и възстановяване и да си гушнеш здраво и пухкаво бебе! Peace

# 160
Naiema,вземи си документа за сключен граждански брак!Ще ти трябва при записването на детето.

MamaZ,ти в коя част на правото се изявяваш?Или то не може така да се разграничи?Защото ме занимава един въпрос.. Laughing

# 161
MamaZ ти си пророчица...да знаеш..и на мене звездите ми говорят,че ще имаме нови бебета. Mr. Green Но то май на всички нас звездите ни говорят едно и също hahaha Айде сега и ти вземи да се усмихнеш малко Mr. Green Иначе няма да слагам повече пеперуди...

Де да бях - щях всичко да знам. Например как ще раждам в крайна сметка...?! Laughing

Обещавам да се усмихна, ето и вас ви усмихвам с пресен виц:

Бъдещ баща се разхожда нервно пред родилното, гледа си часовника и мърмори:
- Вечно закъснява тая моя жена… Каза девет месеца, ето ти девет месеца и какво… вече час и половина закъснява.
  Mr. Green

Толо, последните години се занимавам с вещно право - недвижими имоти, наследства и такива неща. Казвай, ако мога да съм ти от полза.

# 162
Здравейте и от мене,аз се завърнах от прегледа,за сега няма да се ражда,поне тази седмица ако нямам контракции,доктора каза така,иначе имам разкритие и съм готова,но да видиме:)

# 163
Здравейте,

на мен от вчера нещо ми е притеснено и се чудя вече какво да правя. Вчера сутринта имах няколко капки кръв върху бельото и цяла сутрин се опитвах да се обадя на Жекова (нали ще раждам в Окръжна), но така и не успях. Звънях на докторката ми от ЖК, тя ми каза да съм отивала направо в болницата да ме видят. Аз си викам, да се свържа първо с Жекова и тогава ще ходя. Тя по принцип е до 14 часа на работа, а аз успях да се свържа с нея чак към 15. Тя ми каза, че си тръгва, но да отида да ми направят запис на тонове. Милото ме закара, сложиха ме на апарата. Дойде една мила девойка сложи ми коланите, казах й какво съм говорила с Жекова. Тя ми каза, че докторката е там, но имало неприятен случай през деня и изобщо не й е до приказки. За това щяла да й занесе листа със записа, пък аз да съм отидела другата седмица (както ни беше и уговорката по принцип). Докато стоях в приемния кабинет се появи една девойка с пълно разкритие. Жекова се вясна за момент и настана една малка лудница, докато вкарат момичето да ражда. Милото беше пред кабинета и после ми разказва как мъжа й на въпросната девойка разбил вратата на отделението, Жекова дигнала скандал, в крайна сметка момичето беше родило преди даже да ми свърши записа на тоновете. Как може да има такива хора не знам, може ли в последния момент да пристигнат и после целия свят да им е крив. И накрая ще спомена, че двойката беше от ромски произход.

Та да се върнем на моя запис. След тази случка се появи някаква друга жена, докторка, акушерка, знам ли. Спря ми апарата, даде ми листа и ми каза да съм ходела да търся Жекова да ми го разпише и да види дали всичко е ок. Аз излязох и си отвисях в приемното, освен да чакам докторката да се появи какво ли друго можех да направя. По едно време тази същата жена дойде, взе ми листа и влезе в родилното. След малко дойде и ми каза "Подписан ви е листа, може да си ходите." Аз излязох и кабинета и се разревах. В крайна сметка никой, нищо не ми каза. По време на записа се чуваха някакви странни шумове, които не бях чувала до сега (пък са ми правили запис поне 6-7 пъти до сега). Милото ми вика, че ако имало нещо сигурно щели да ми кажат, все пак тяхна била отговорността. Пука ми на мен за тяхната отговорност, ако се случи нещо.
Днес продължавам да имам някакво бяло течение, премесено от време на време с кръв. Сигурно е тапата, но знам ли. Явно сама трябва да си гадая.  #2gunfire Може и да се притеснявам за нищо, но поне да имаше някой доктор, който да ми го каже.  Sad 

# 164
Здравейте и от мене,аз се завърнах от прегледа,за сега няма да се ражда,поне тази седмица ако нямам контракции,доктора каза така,иначе имам разкритие и съм готова,но да видиме:)
Браво,Теди Hug Ама ти не се притеснявай...Стискай си краката докато можеш.На мене Минев от началото на януари все ми вика,че всеки момент мога да родя,ходя си с близо 5 кила бебета /по неговите думи/ и с разкритие,което последно беше 2 см и с мека шийка,ама както гледаш още не съм родила Mr. Green
Между другото ако не съм родила до 28-ми пак съм на преглед и ми интересно какво ще ми каже тогава newsm78 Сигурно няма да повярва,че стой пред него все още с бебетата в корема hahaha Той така се беше притеснил милия,че ще родя преждевременно...

Общи условия

Активация на акаунт