Навън е студ и скреж, започна ФЕВРУАРСКИЯ бебевалеж :)

• 20 521
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Боже!!! Hug Да са живи и здрави!!! Много мило ми стана...15 години да чакаш и накрая-троен подарък Heart Eyes Браво! И то  в 36 седмица.. ooooh!А аз се чудя как така все още стискам..те хората 3 ги раждат в деветия месец,а аз за две се чудя...

# 136
Аааа, Фокси, стискай, душата! Колкото по-големи са, толкова по-лесно се гледат и по-малко ще седите в болницата.
Варненските мами още спят явно, никой нищо не казва за срещичката. Аз поспах до 10, след като станах в 6.30 да вдигна малката и да я облека за градина. Сега чистя апартамента на почивки. Mr. Green Прахосмукачка- 15 мин почивка. Прах- 10 минути почивка. Стирка- 10 минути почивка. Баня и тоалет- почивка, до довечера. Mr. Green
Тежи ми вече, честно казано, тумбака. Не помня първият път да ми е тежало така. Ама малко остана, ще почакам

# 137
Здравейте сладурки Hug
Гея,мила дано да е малкият дявол и да е всичко наред с мъжа ти Praynig Praynig Praynig
Лейдимакс,ако се чувстваш притеснена..отивай в болницата да те наблюдават така си в сигурни ръце!
Дорабела,стискам палци..и дано всичко мине мноого лесно и бързо Hug
Гери мерси за рецептата от вчера...направих я стана много вкусно Hug
Фокси,щом 3 бебета до 36 седмица чакали..твой те поне до 37 нали????? Hug
Момичета и да ви кажа нещо...днес не влизайте при януарките моля ви...аз го направих и сега съм много потисната Sad

# 138
dessi06 и аз така!!!Всеки ден влизам в темичката,за да се радвам на новите попълнения в редиците им,но днес ...

Момичета,ако искате вижте едно клипче на 3Д раждане - изглежда като детска игра  Wink  http://www.vbox7.com/play:f0914f91

# 139
Привет на всички! Честит празник на акушерките и гинеколозите и само здрави бебоци и за нас! Аз съм ЗА с двете ръце за срещата на варненки, само дано съм добре, че не смея да правя "големи планове". Вие миналия път кога запазвахе места, не че знам какво с точност да кажа, но в петък сутринта ще съм най-сигурна! Ох, да голямо обяснение дръпнах, много ми се иска и дано да съм наред за да дойда! Дръжте ме в течение, ако трябва и на ел.пощата ми драснете, за да знам! Цунки засега! Отивам да се боря с един спанак!
На мама Тони   bouquet Hug newsm10 smile3525  love001 smile3504 Толкова съм щастлива за нея и нашето талисманче!

# 140
Здр.,сладурки.Днес още си нямаме бебче, но знае ли се до довечера.
Ние сме си добре, ставам по 5-6 пъти на нощ до WC , но веднага си заспивам.
Ако знаете как нямам търпение вече, не се побирам в кожата си, но ще потраем още малко.
Гея, надявам се мъжа ти да е добре и скоро да си приберете малката Мила в къщи.
Тони, най-после ще си гушнете малкия Криско, а за това че не ви познава, не се притеснявай все пак си му мама.
Прекрасно е това за сладките тризначета, колко ли са щастливи родителите им.
Всички болнички да се пазят много и опитайте предложението на Мечи за Циросепта, всички в къщи лекувам с него, много е полезен, а и засилва имунната система, ще преживеете горчивия вкус,  а сега пуснаха и едно ново-същото като него, но по-евтино и не горчи, още не съм го използвала, но сигурно ще е хубаво.
Лейдимакс-дано с бебчо всичко да е наред, ходете всеки ден и ако се наложи по-добре по-рано.
Радче-няма защо ние бившите русокоски трябва да се подкрепяме  Laughing.
Хубав ден на всички.
Честит бабинден.  

# 141
  • София
Гея надявам се мъжа ти да е добре и по-скоро да си гушкате малката Мила.
Тони сигурно вече сте с малкия Криско и не можже да му се нарадвате.Представям си само.
Мен от снощи гърлото ме заболя малко, а сутринта вече повечко.Исега го лекувам с топли чайчета и витамин ц,пия и топло мляко с мед и масло(на мен лично ми помага винаги).Не ми се ще точно сега да се разболявам
Деси06 и аз така всеки ден влизах за да им видя бебчетата,но до днес  SadМного ми е тъжно сега.

# 142
Момичета, сега се сещам, че не се изказах за педиатрите - за мен би било приоритетно да ми е наблизо, защото в началото често се налага да притичваме, пък и той да идва и се пести време. После пък като почне градинската одисея, пак е по-удобно да е наблизо - я за бележка, я за преглед и тн.  Wink Иначе координати на доказани педиатри винаги са полезни за второ мнение и за всеки случай, например да знам, че ще дойде когато го повикам, нищо че ще платя за това.

# 143
  • в сърцето на един мъж...
За сега не може да се каже дали има счупване, съмняват се, че има плаващо парченце. Обездвижен е, но доста боли. Ще правят чак другата седмица специални прегледи.
Нежно цвете, на мен ми казаха, че е хубаво да имам кърма, не знам как е в България. Но пък и казват, че това е най-добрия начин да се възстанови беба. Впръскват я през една специална тръбичка директно в стомахчето й.

# 144
Здравейте мами!
Деси, много се радвам, че са ти харесали картофките  Laughing На мен са ми едни от любимите  LaughingSimple Smile
Мартеничка, моята дата фаворит е 28 януари, ама не знам дали Бебо ще ме послуша  Joy
Аз съм леко обезпокоена, че никой не ми прави запис на тонове, нито са ми казали за пъпната връв. Дано всичко е наред  Praynig Иска ми се всичко, което чета да е хубаво и да ме зарежда с положителна енергия, но уви има много мъка и нещастие. И на мен ми стана много тъжно от сутринта  smile3518
Гея, дано съпугът ти да няма счупване и бързо да се възстанови  fingerscrossed

Десика ми се губи днес, не е писала май  newsm78

# 145
Geia Извинявай! Малко зор ще видиш и Криско да вземеш у вас  smile3555
Аз 6 бебока не мога да запомня - смятайте каква каша ще настане в главата ми когато се пръкнат всички  Joy Дай Боже да са живи и здрави  Praynig

# 146
Geia Извинявай! Малко зор ще видиш и Криско да вземеш у вас  smile3555
Аз 6 бебока не мога да запомня - смятайте каква каша ще настане в главата ми когато се пръкнат всички 

Ама ме разсмяяяяяяяяяяяяяяяяя

# 147
  • в сърцето на един мъж...
Бетунга, нямам нищо против да го взема, ама Тони ще й е мъчно Mr. Green Манджа за сега има, така че мога и него да гледам Wink

# 148
Момичета,

преди няколко дниме осени една идея, ама забравих да ви я споделя. По повод притесненията праните дрехи да се прибират в разни пликове и дали ще се напрашат и т.н. - има едни вакуумиращи пликове с клапа на тях, след като се напълнят въздуха се изсмуква с прахосмукачка. По принцип ка много удобни за съхранение на олекотени завивки и зимни дрехи, защото се пести адски много място. И тъй като това е вакуум, дрехите ще бъдат защитени от прах, от насекоми, от миризми и т.н.

Аз реших да изпера и да сложа в тях дрешките, които са за след 6 месеца например. Понапазарувах от намаления, а и ми дадоха....
А и тъй като са за многократна употреба, нищо  не пречи  и дрешките, одеалцата, пелените и т.н. за в началото да се сложат докато се приберем с бебоците вкъщи.

Виждала съм ги в магазините ТСМ и Кауфланд, различни размери са, около 4 лв. им е средната цена.

Ето нагледен материал, само че тези тук са доста по-скъпи, не знам защо....  newsm78http://www.tv-butik.com/index.asp?pid=15991&tn=productview, но така или иначе принципът е същия.

# 149
Току що прочетох за януарското бебче... Cry Не мога да ви опиша как се почувствах...все едно на мене ми се е случило,макар че със сигурност аз нямам дори и миниатюрна представа какво е...Ако можете да ме видите сега..плача с крокодилски сълзи,все едно на мене ми се е случило Cry Представям си това момиче...представям си какво й е било да носи това бебе 9 месеца..да го усеща,да се приготвя за големия ден,който всъщност се оказва фаталния ден...
Мъчно ми е да пиша за това,мъчно ми е дори да го мисля..не исках изобщо да подхващам темата тук,но не се сдържах..Нямаше как да обясня на мъжа ми защо рева,и то за съвършено непознат човек...
Искрено се надявам и се моля на Бог, или на каквато и сила да има там горе ,да ни пази както нас,така и нашите деца...Ако Господ иска да наказва някого с нещо предпочитам да накаже мен,но не и бебчетата,които нося в себе си...Те не са виновни с нищо,за да ни бъдат отнети по този начин Cry
Извинявайте за тъжния пост,съжалявам и ако ви разстройвам допълнително...Не спирам да вярвам,че всичко ще е наред ,но и не мога да подминавам жестоката действителност,поредната гадост и поредното страдание,които се случват и ще продължават да съпътстват животеца на толкова много хора...
Ох,извинявайте,ще ми мине,но е гадно..много гадно.........................................

Намерих последния постинг на това момиче..няма да го цитирам,защото не мисля,че имам право,но звучи толкова щастлива...а само ако е знаела...

Общи условия

Активация на акаунт