Навън е студ и скреж, започна ФЕВРУАРСКИЯ бебевалеж :)

• 20 542
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета  Hug
Чета ви редовно, и виждам че отбора на мъниците се увеличава  Heart Eyes
При мен вече не стои въпроса как е раждам - секцио 100% , около 10 февруари,  в СЕЛЕНА Пловдив, само дано устискам дотогава  Praynig
Пия магнезий 4х1 с/у контракции, гледам много-много да не ходя, защото започват бодежи отдолу...
Дъщеря ми се роди 4 кг., и сега ме предупреждават че това бебе ще е по-едро от нея  Rolling Eyes  
Нея я раждах нормално, така че това бебе и 6кг. да е - щом ще е секцио не съм притеснена..

п.с. за пореден път се убеждавам че за едни и същи неща , цените в София са двойни от тези в Пловдив  Rolling Eyes

# 211
Хайде добро утро от мен! Днес се събудих в 5:30, но пък спах цяла нощ без да се будя.
Приемете по едно кафенце от мен
и.. закуска  

Днес да ли ще имаме бебета?  Rolling Eyes

^desika^ съжалявам за кошмарния ден, който си имала. Според мен също е по-добре да слушаш лекаря си, който те е следил през цялата бременност.
Тони, как е Криско? Гушкате ли си вече?

Хубав ден на всички!  bouquet

# 212
  • София
Лелееее, каква закуска! dessita_i, печелиш приз за най-добра закуска на месеца!

Честно да ви кажа, страх ме е да прочета какво се е случило на януарките, тези истории не са никак полезни за нас точно в момента. Трябва да си мислим, че всичко е наред и ние февруарките сме късметлийки и ще ни върви както досега - само по вода! Hug  bouquet

# 213
Добро утро и от мен! Тази нощ вече спах непробудно и сега се чувствам превъзходно!
Дали ще има днес бебчета?????????
 autumnsphere недей да четеш при януарките, защото ще се разстроиш много! Изчакай малко!В момента трябва да бъдем спокойни!

# 214
  • Sofia
Добро утро, мацки!
Аз се ококорих рано-рано днес,нещо се чувствам много странно Simple Smile Сънувах упойки, раждане, абе пълна програма... Май все така ще са оставащите нощи. Надявам се да не е днес денят Х, че както са празнували снощи...не съм настроена чак толкова авантюристично  Crazy Стискайте палци малчо да си стои на топличко още 5 дни! Praynig
Страхотна закуска! Мерси, десита! Simple Smile

Отивам да мушна едно мафенце, че едва гледам.

Хубав ден! Hug

# 215
  • Стара Загора
Добро утро и от мен,
Атмосферче,Майка на перлички,липсвахте ни,пишете по-често,даже по една думичка,само да знаем,че сте добре  Hug
Дестка,мерси за закуската   bouquet
И аз това се чудя,дали днес ще има бебчета  newsm78
Бетунга,този чай от босилек кога се започва да се пие ?

# 216
Добро утро!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, KUCO_PATE Hug

ДА СИ МИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ УСМИХНАТА И СКОРО ДА СРЕЩНЕШ НАЙ-ГОЛЯМОТО СИ ЩАСТИЕ Mr. Green

Повече от мен-след малко като ви дочета  Laughing

# 217
  • София
Добро утро, момичета!

dessita_i, страхотна закуска, а и кафенце   Yum

Надявам се да не е днес денят Х, че както са празнували снощи...не съм настроена чак толкова авантюристично  Crazy Стискайте палци малчо да си стои на топличко още 5 дни! Praynig
fingerscrossed
Стискайте кълки днес, че наистина след празника ... по-добре да не е днес  Mr. Green

Ааа и рожденичка си имаме днес  bdbaloni KUCO_PATE желая ти много здраве, късмет и щастие, и най-сладкия подарък в най-скоро време  newsm30

# 218
Добро утро  Hug

kuco_pate   Честит рожден ден... smile3510   

dessita_i Много хубава закуска...

foxy81 пак е вилняла на първа страничка, ей сега погледнах   hahaha обаче е много хубава... Hug

На мен много ми се спи, а като легна не мога да заспя...луда работа.Сега ще попрочета малко назад.

Хубав ден от мен

# 219
ПАТЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Желая ти здраве и скорошно най-голямо щастие!

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 11:08 от толо

# 220
Лелеее, Десита-и, каква закуска само си ни спретнала, голяма кулинарка си.

ЧЕСТИТ ТИ ДЕН РОЖДЕН ПАТЕ, да си жива, здрава, обичана и щастлива! Да получиш хубави подаръци и да имаш леко раждане на най-прекрасното здраво бебе!!!   bouquet   Gift  Gift
autumnsphere, в МД са си най-добрите лекари, така че не всичко там е със знак "-" - стискаме ти палци.
Коте, стискай, ще издържите до датата!!!
Десика, според мен, ходи си при Ташков и недей да си вкарваш филми, там ще те гледат често и ако се налага - ще те резнат. И на мен ми е интересно има ли телефон, на който да си запиша час за мерене на тонове там? Аз в понеделник съм в ТК за предоперативни изследвания и ми се иска и на тонове да мина.
Гал, ще чатим, пък и среща може да заформим, но Краси ще липсва явно.
Краси, стискам ти палци да намериш най-добрия лекар и болница за секцио и най-вече да мине благополучно за теб и бебка!!! В Шейново явно искат бързо да избият парите дето дадоха за ремонт  #2gunfire
Хубав ден и чакам хубави новини!!!
 Hug Hug Hug Hug

# 221
 Добро утро и от нас!  preggo

Куцо Патенце, да си ни здрава, засмяна и в най-скоро време горда мама на звездичка!   ura newsm18 Tada

Никакъв хабер си нямам от бебка, че й се излиза, ама така май по-добре. Да си дочака 28.01, че и на мен като на Гери ККолева все повече ми допада датата. Иначе този чай с листа от малина мисля още днес да го пробвам. Ако се сетите за подобни "бабешки" методи и чалъми за лесно и бързо раждане, споделяйте (майтапът настрана, ама аз и това с яйцето мисля да направя  Mr. Green ) .

За днес съм запланувала чистене на баните  clean , малко гладене 1ironing, подреждане на дрешки на бейби и за награда - новият епизод на "Отчаяни съпруги"  Popcorn Ама да видим де, може и с наградата да почна  Grinning

О, щях да ви споделям за "вълшебното хапче" каква истинска история разбрах от една колежка. Майка й била бременна с брат и преди 3-4 години, а жената вече била на възраст и то през лятото, та доста й дотежала. Та отишла при моя доки (и нея я е израждал той), той й дал половинка хапченце преди да си легне вечерта, на сутринта я приел в болницата, дал й още половинка и на обяд бебето и мамата вече спинкали блажено   Party Party Party Дай, Боже, всеки му така!

Хайде хубав ден, пък ще прескачам да видя дали току-виж си нямаме ново бебенце  newsm32

# 222
Пате, бъди жива и здрава  Hug Бъди щастлива и обградена с много приятели  Heart Eyes

Айде мамчета, слугжба не остана  Mr. Green Препоръчайте ми, моля, нещо хубаво за гледане. Последно гледах Странния случай на ...... (оле че съм бременнаааа  ooooh!) с Брад Пит и си направих бая равносметки Simple Smile

Я да питам аз вие потите и се между краката и на дупето. Напоследък все ми е мокро там и естествено супер много се паникьосвам, но после остановявам, че самите ми гащи са сухи  Outta Joint

# 223
  • София
Куцо Пате ЧРД!!!   party023 Желая ти от сърце много здраве,щастие и любов!!!

На всички добро утро и от мен.Добре сте се справили с темата,вчера ви четох до някое време,но вечерта сте се престарали с писането  Wink
Аз за съжаление имам много за учене,вчера писах тема з в университета и учих за едно контролно,днес също трябва да чета,защото довечера пак имам контролно  ooooh!  Ако изкарам хубави оценки може да се освободя от изпити и дано,защото те ще са около термина ми и най-вероятно няма да мога да отида и може да си остана без оценка  Sad Макар че и така да стане,това не ми е приоритет в момента.
Съжалявам много за ужасните новини,които прочетох,надявам се на никоя от нас да не се случва подобно нещо,не искам изобщо да мисля,че това е възможно и затова ще опитам моментално да забравя.
Желая ви на всички хубав ден и ако остане време пак ще пиша или поне ще чета  Simple Smile

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН, ПАТЕ!

Деси, това са тел. в Т.К. - 920 20 31/2;3;4;5;

ГАЛ, погледни в "кино и телевизия" във форума, там препоръчват интересни филми.Аз се възползвах вече.

Общи условия

Активация на акаунт