My toys - В света на игрaчките - 6!

• 18 573
  • 345
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Shantal, Жасмин  Hug

# 241
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1605062 момичета, това нали е заедно с джойстика на тази цена, прочетох, че да, ама да съм сигурна Hug

# 242
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1437181 - патетата на Хасбро отново са налични

# 243

Синът ми им намери страхотно приложение. Пуска да се върти основата и слага малки колички, които почват да се въртят в кръг.

# 244
  • София
аз пуснах поръчка в петък вечерта, днес получих потвърждение ...явно изпращат и събота и неделя, но със закъснение  Peace

# 245
  • Пловдив
Някой ще пуска ли скоро обща поръчка?! newsm78

# 246
Момичета,може ли да ми помогнете къде да търся пластелин? Гугъла си ми го превежда пак пластелин,но на латиница Sad
Днес ни подариха една кутийка много готин пластелин,но не е като нашия,един мекичък,златист.Моля,споделете ако сте си купували такъв.

# 247
И аз съм си избрала някои неща. Ако има други от Пловдив които искат  Peace

# 248
Момичета,може ли да ми помогнете къде да търся пластелин? Гугъла си ми го превежда пак пластелин,но на латиница Sad
Днес ни подариха една кутийка много готин пластелин,но не е като нашия,един мекичък,златист.Моля,споделете ако сте си купували такъв.

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … pg=0&key=knet

# 249
Знаете ли до кога ще са намаленията? Обикновено ми превеждат майчинството в първата седмица на месеца. Чудя се дали да пусна малка поръчка сега или да изчакам следващата седмица и да поръчам повече.

# 250
Знаете ли до кога ще са намаленията? Обикновено ми превеждат майчинството в първата седмица на месеца. Чудя се дали да пусна малка поръчка сега или да изчакам следващата седмица и да поръчам повече.

Никой не може да ти отговори на този въпрос. Няма как да знаем - никъде не пише.  Simple Smile
Предполагам, до изчерпване на количествата ще са намаленията, а това е твърде условно. Но като гледам как някои марки (най-скъпите) са дали намаление едва 40%, поне още седмица-две ще разпродават.

Аз пък съм пред следната дилема - искам да купя триколка и се чудя с нормални гуми ли да я взема, или с помпащи (по-меко вози, но са и по-тежки). И дали на Кетлер, или на Пуки - вторите са по-евтини с около 20-на евро.  newsm78

# 251
  • София
Момичета, току що са ми донесли колета в къщи. Свекърва ми го е взела и се е разписала, НО КОЛЕТА Е БИЛ ОТВОРЕН!!!! newsm78 Случвало ли се е на някого и каква би била причината да го отварят. Тя не го е проверила, защото не знае какво трябва да има вътре. Надявам се само всичко да е на лице, знаете ли каква е процедурата ако липсва нещо?

# 252
Момичета, току що са ми донесли колета в къщи. Свекърва ми го е взела и се е разписала, НО КОЛЕТА Е БИЛ ОТВОРЕН!!!! newsm78 Случвало ли се е на някого и каква би била причината да го отварят. Тя не го е проверила, защото не знае какво трябва да има вътре. Надявам се само всичко да е на лице, знаете ли каква е процедурата ако липсва нещо?

Не се притеснявай, едва ли са го отворили нарочно. По принцип колетите не са облепени, а представляват големи картонени кутии от две части, които са захванати на две места с по една пластмасова лента. Тази лента може да се е скъсала, затова да изглежда отварян колетът. Но ако липсва нещо, пиши на немците - те със сигурност имат застраховка върху товарите си и ще ти възстановят парите за липсващите стоки. Защо не накараш свекърва ти да преброи нещата в колета, а ти да преброиш нещата в поръчката ти (в профила ти е) - така няма да се притесняваш цял ден.

# 253

Нормално , ако е бил голям . Моят беше облепен целия с тиксо на Интерлогистика ,а това на GLS  беше скъсано ,дали са го отваряли или се е скъсало само -незнам ,но всичко си беше вътре . Peace

# 254
Оф, току що май си дублирах поръчката, но още нямам потвърдителен мейл, нито смс от банката за изтеглени пари.... Sad
Колко време да чакам, за да ми се отрази в акаунта и после как да откажа едната, ако наистина така се е получило??

Общи условия

Активация на акаунт