МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 44 238
  • 359
  •   1
Отговори
# 135

...с малко момиченце и малко кученце. И на нас ни е мечта едно куче, ама сме си обещали като си имаме къща да си вземем, че в апартамент ми се струва мъчение да гледаме животно.

Само се вречи !!!! Аз имам точно това което ти трябва Mr. Green Малко, грозно, проклето, нагло... - пинчар-арлекинче. И панделка ще му купя! И куриерската услуга ще поема! HugСамо кажи е го искаш! Mr. Green Mr. Green
Габи , миличка - бързо да оздравява Додо! Hug
Цоци - страшна си. Кажи кой облиза краката на куклата????Справила си се с тесто Варна гледам... Аз пробвах веднъж и не успях...затова и не пробвам веке...
Рени и Амарилис - чудесни деца, чудесни снимки. Амарилис - то при нас в Севлиево лятото е 40-42 градуса...та направо сме в един пояс с вас!!!
Сиванова, да го нагушкаш малкото РАнгелче и от мен. Брей как искам и аз бебе да  помириша!!Ама чуждо  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЧе за още едно не ми стиска бая...

# 136
Здравейте момичета!Да се вмъкна и аз в тази темичка/вече към края,но надявам се не късно/.Ще направя по една снимка и на мойте три госпожици,надявам се да ви харесат.Като чета вие повечето сте с големи вече дечица,но ако не преча ще се присламча и аз.
Лек ден! Hug  bouquet

# 137
Добре дошла HugПикасд!  bouquet
Приемаме те разбира се.

# 138
Пикасо, добре дошла! Тук има деца на всяка възраст - от пораснали и вече женени, до такива по малки и от твоето... Вмъквай се смело и си покажи гордостите! Ще се радваме да пишеш редовно - бързо ще се опознаем. Пък и ще да споделим това прекрасно усещане - майчинството!
Юле, както каза моя син - най хубаво е да си рожденник в детската градина, защото на рожденника се полага да ...оближе свещите! Но в Цоцоланкиния случай, надявам се рожденника да е свата Laughing!
Наслуки, ако тлокова се карат, дай едно две насам! Най мразя да гладя - ненавиждам го това упражнение! Сладурчета са те!
Дез, Рени, Амарилис, разгледах всички снимки - много хубави деца и майки, де, поне тия дето се виждат Wink!
Цоцоланке, таман реша да блесна с единствения сладкиш, който ми се е получил и ти ме секнеш с твойте майстории! Остави и на нас да се погордеем малко, де!
Каишке, и аз все ги заплашвам моите, ама голяма файда няма - ден, два са човеци, после пак си карат по старому. Sad
Наде, има едни сборници на "интеграл", там мисля е описано доста подробно. На нас много ни помогна поредицата "Жестоката математика" - под формата на майтапи са описани свойствата на числата на прост, ясен и достъпен език...
Габи, какво казаха на прегледа?

., а той с много учуден и леко притеснен глас пита: Ама ние в коремите си тръби ли имаме?  Joy  Чак тогава стоплих за коя "вода" ме пита.  Mr. Green

Ми то си е за объркване! При нас редовно спират водата, нали са все строежи и все нещо довършват, после с часове чакам да се избистри... Мен, най ме затрудни въпроса - Кое казва на а....о, колко да е дълго?

Галче, дано се задържи тая любов! Мойте страдат един за друг, когато са разделени - съберат ли се до две минути са на кълбо.

Да ви разкажа вчерашната порция смях - Цял ден се мотахме по задачи и накрая умрели от глад сядаме на масата. Каро яде като невиждал, приключва и кротко храносмила. Изведнъж казва - Леле, ако знаете колко ви обичам всичките!

# 139
Добре дошъл на малък Рангел! Голям мъж да стане!

Добре са ни дошли и новите мами в темата. Тук няма делене на големи и малки деца - както си му е редът в едно голямо семейство. Да цитирам Пешеходкиния Каро:

Леле, ако знаете колко ви обичам всичките!

И да ви обърна внимание на темата на новия брой на сп. За мама и мен - Пълната къща Grinning
С нашето скоромно участие.  bowuu Редом с Анджелина Джоли, дет' се вика.  Wink
http://www.zamamaimen.com/uploads/magazines/mg_d66bcae3e9249788e … 34e1232018867.pdf

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 17:43 от Кабо Алма

# 140
Кабо, много са ти хубави дечицата и колко са пораснали!! (да, де, знам как растат чуждите деца). Много ми хареса казаното от теб, а и изглеждате по-добре от Анджелина. И не само зашото сте си нашите "гарджета".   bouquet

Добре дошла, Пикасо. Тук ти е мястото - възрастта на децата няма никакво значение (освен разликата във вида на грижите  Wink ).

# 141
kabo за първи път ти виждам децата /много ги криеш ей Wink/ ама вече едва ли са деца  Grinning то за теб са си де, но големите ехеее по н 20 години ми изглеждат  Grinning в БГ до 18 години ли се води че си дете?
днес водих бебето н агастроентеролог и ни казаха диета. можело и 3 месеца  Shocked така и не ми казаха защо има слуз и кръв, било от дебелото черво и или имало някакъв бактерии от някоя от вирусните инфекции коити изкара, или е направил временна алергия към белтъка н акравето мляко  Thinking и сега пак н аспециални храни поне 3 месеца...ще влизам в форума за децата с такива проблеми да чета какво ядят и да науча нещо оттам.
прочетох нещо за почасова работа и ако има и още нещо освен това с зявките към училищата казвай  Peace макар че напоследък и заявки няма нещо...
всички ви прочетох и страхотни постинги пишете повечето все смешни, а аз така съм се изнервила от този дрискосер на бебето , че все креща на Ема - горкото дете. ама къпе се днес в банята и аз с нея и по едно време чувам едно лочене, а тя сърба ли сърба една мръсна вода с сапун и какво ли не в нея, където си къпе играчките и чат пат посещават и легена с акината вода на бебето  ooooh! и като се развиках страховито чак мъжа ми дойде да ме порицае. ама нали все за дизинтерия ми говореха и вече откачих  Crazy

# 142
  • София
Ще се оплаквам.  ooooh! Днес беше ужасен ден.
Бебко е с импетиго.  Sad
А Павел беше на очен - има само късогледство, астигматизъм и хроничен конюнктивит.  ooooh! Sad

# 143
Иринче, моята бебка е с импетиго вече цяла година - мазах с какво ли не, ама и да мажа и да не мажа минава за 3-4 дни... напоследък по рядко излиза като че ли взе по малко боклуци да лапа- не ти решавам проблема, ама да знаеш че не си сама!
Виж за очите на Павката лошо - аз съм късогледа (нали като не виждаш надалече, че все ги бъркам) и астигматичка, ама ми го откриха чак на 105 години. Чувала съм че при малките се израства - надявам се че е така. Май на Тъща малката беше с очила - тя да каже по подробно.

Анаис, пишем смешни постове, щото да се вторачваш в грижите не е всичко на тоя свят! Тебе като те чета, оставам с впечатление, че само ти гледаш бебета и деца, ние останалите- явно грижи си нямаме. Мъчно ми е за детето ти, дано намерите вярното лечение!

Кабо, ти си нашата Анджелина, даже по видна от нея в пантеона на ВИП персоните! Я, да я питам Анджи, как ще ги гледа тия деца в България!? Може ако гласуваме за Брад - държавен глава! В тоя ред на мисли, Шапката пак ни кани на митинг - в сряда, ако искате да ходим да викаме за г-н Пит, може пък да ни "опраи" Joy!

# 144
  • София
Добре дошла на Пикасо!Пиши,пиши,ще се опознаем и ще ти е още по-приятно  Wink

Кабо Алма,къде се разпространява туй четиво?Аз получих 1-вия му брой след една анкета,но до там,а ми хареса и искам да го чета.

Ирина,не се тревожи, не е толкова страшно.Вярно,че не е приятно,но...ще се оправят децата.

Аз да почерпя за рождения ден на юнак Андрей  Wink

Ето малко снимки: http://picasaweb.google.bg/ivaniteddy/LPXcsH#

# 145
Теди, първичка да те поздравя! Да е умен, оправен, щастлив, здрав и много да те радва!
Днес да почерпи и Дил, за нейното порастнало момче!

bigdance2  Gift Tada newsm59  ura

# 146
  • През девет земи в десета
Тединко,да ти е живо и здраво порасналото момче,много да ви радва и слушка  bouquet  bouquet  bouquet

Пикасо,добре дошла,ще се радваме да споделиш повече за себе си и дано ти хареса при нас Hug

Анайс,така е с деца,боледуват,падат,удрят се,така растат,спокойно ще се оправи бебо,а ти си пази нервите и не викай на Емка. И като стана на въпрос за дизинтерията,нали бяхте в болница и след това пак изследвания,толкова ли не се сетиха тия доктори да вземат секрет или от акото за изследвания.Защото при такава упорита диария,това ми се струва е първото,което трябва да се направи newsm78

Кабо,наистина мноооого пораснали и хубави деца Hug

Леле, ако знаете колко ви обичам всичките!
мамин,сладък ,златен ти е той Grinning

# 147
 HugБлагодаря на всички ви!Много сте готини/в което не съм се и съмнявала/.Ще пиша пак обещавам,но аз все по малките часове....  Tired
Честито на рожденниците! nbirthday
На болничките-бързо оправяне и много сила и спокойствие на майките им. Hug
Надявам се наистина бързо да се опознаем!  bouquet
Тедивас,аз понякога като купувам на малките детски списания/Мечо Пух или Принцеса/ вътре го има това списание,но Кабо Алма може би ще ти обясни по-добре.
Сега да ви кажа и моите притеснения-наближава времето в което нашата кака ще ходи на предучилищна,досега не са ми ходили на детска градина,нито баби са ги гледали и ми е малко криво..... ooooh!притеснявам се ще се справи ли?Много от вас сигурно са минали вече по този път,как се справихте?И като гледам как минава времето то скоро след нея и другата ще тръгне и аз ...... ooooh!Много трагично го започнах,в края на краищата не съм първата,просто съм  притеснена,но ще ми мине,все пак има с кого да го споделя.Благодаря че ви има,още веднъж Hug и приятен ден!
А за мен какво да ви кажа-ветеринарен лекар съм по професия,но работих точно една година след като завърших и забременях...та от тогава не съм помирисвала кабинета JoyВсе пак пациентите са си животни!На 31 години съм неомъжена съм,но си живеем с таткото на семейни начала.Скоро може и да се омъжа,но не е много сигурно,въпреки че децата питат вече,ама те са ми умнички/нали са си мойте!/Надявам се скоро да мога да сложа някоя и друга снимчица за да онагледя всичко което казах досега!Още веднъж Hug и   bouquet за всички!

# 148
Тедиии честит ти рожденник.Много радост и весели игри му желая

# 149
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕЙ И ОТ НАС!!!
 newsm59
Иринче, моята бебка е с импетиго вече цяла година - мазах с какво ли не, ама и да мажа и да не мажа минава за 3-4 дни... напоследък по рядко излиза като че ли взе по малко боклуци да лапа- не ти решавам проблема, ама да знаеш че не си сама!
Много неприятно и чудесно те разбирам.
А с какво се лекувате?

Общи условия

Активация на акаунт