МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 44 221
  • 359
  •   1
Отговори
# 165
хм предполагам визирате мен а аз още не съм многодетна та давайте  Joy
какво е това импетиго  newsm78

Не си, но си сред нас......А за втория въпрос - добре, че чичко Гугъл всичко знае......Че то не всичко може да се научи във ВУЗ-овете.........

Теди, честит ти празник! Много здраве и щастие на Анди! Весел празник!

Дил, честит празник и във вашата къща! Радост, здраве и щастие!

Много подаръци на децата!

Виже тук за осемзнаците - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366905.0

# 166
Здравейте момичета Simple SmileДа се запиша и аз при вас и то благодарение на поканата на nadiaeuro,за което горещо й благодаря!Имаме си двама господа,вече в пубертета и две госпожици,но честно казано каката си направо мъжкарана,добре,че е малката та се намира някоя друга кукла в къщи и розови дрешки GrinningКато ви чета се чуствам наистина в свои води,като в голямо щастливо семейство,страхотни сте всички!
Честито на рожденниците ,да са ви живи,здрави и мноого щастливи!! newsm59

# 167
Добре дошли на Руслана и Ларива! Тук ви е мястото, момичета, радвам се че се намерихме!

.Скоро може и да се омъжа,но не е много сигурно,въпреки че децата питат вече,ама те са ми умнички/нали са си мойте!/Надявам се скоро да мога да сложа някоя и друга снимчица за да онагледя всичко което казах досега!Още веднъж Hug и   bouquet за всички!

Ние се оженихме с две деца. Големия ни беше шафер. Един ден от трескавата подготовка за сватбата, пред блока се събрали децата и моя подкукуросан от тях ме пита - Мамо, ще ходим ли на сватбено пътешествие? Абе, Самко - викам му- то е за двама... А той - Ми, да, де - аз и ти двама!

Ирина, Фуцидин ни изписаха и после още едно Мико - нещо си, май беше, ама файда няма, та не мажа вече с нищо!

Пикасо, не се притеснявай -ще се справят и без нас ... за съжаление Cry Cry Cry

Наслуки, ние никъде няма да ходим - тати е на работа Sad А, на вилата - тоя студ дето го брахме по Нова година не ми се повтаря, още повече, че бебата нещо се сополиви от вчера...
Танче, не е необходимо да ти казвам колко си несериозна! 1. За нашите си работи 2. Къде беше снощи в 22.30????
Ванче, много ти е хубава снимката в подписа, точно такава си - излъчваща живот!
Наде, точно така - нека разбере, че това което правиш е жест към него, а не твое задължение!

....все пак козирог,твърда глава! Mr. Green/
...

Шшшшшшшшшъъъъъъъъъъъъъъъъъъъът!!!! Whistling Тук за зодии не се говори Joy

Е, я - пак! Пак намери повод да се нахили!
Пикасо, не е табу темата, ама на Юлето зодията била такава - само да се хилят, както каза една мама! И тя (Юлето) оттогава не дава да говорим за другите зодии за да не засенчим нейната - хилещата!

Раде, миличка и добричка, не искаш ли още 2-3 дзвера, че и аз имам нужда от спа, спане и бани? newsm03
Каишке, да се набаняш и зарад мен!
Лилибонче, хвалиш ме и ме караш да се  Embarassed! Нищо особено не е това, пък и твоите разкази са истински талант - моите просто време за губене!
Цоц, намери снимка да ги видим тия осемзнаци ... Дано имат добър шанс!
Ларива, разкажи повече з авас - къде живеете, каква професия ... Колко Ани- Марии имаме вече? Много ми харесва това име!

Моята дъщерка се тръшка сополива, и от сутринта за 4837 път гледам Белия зъб... Направо и на мен ми се вие!

# 168
Сутринта написах един пост и половин час по-късно с изненада установих, че не съм го публикувала ooooh! Старост, нерадост hahaha

Каквото било, било. Не мога да се повтарям, затова само ще честитя рожденните дни на Андрей и Митко. Да са здрави и много щастливи! На майките им - да имат нерви да ги отгледат и да се радват на успехите им  bouquet

# 169
Теди,да ти е жив и здрав Анди и много да се усмихва  Tada newsm67  party006 bdbaloni

Дил,и на твоето Митаче-юначе Честито!!!  Gift  hbday
Много да ви радват децата и вие много да ги слушате  Laughing

# 170
Честито на рождениците -
Анди на Теди
и
Митко на Дил.
Да растат здрави, умни и добри момчета за радост и гордост на всички около тях.

Добре дошли на Руслана и Ларива. Винаги се радваме на нови попълнения.   Hug

# 171
Цитат
Шшшшшшшшшъъъъъъъъъъъъъъъъъъъът!!!! Whistling Тук за зодии не се говори
  хихихихихии hahaha

Пеши,душко - положението у нас е ......винаги съм знаела ,ама сега се убедих - мъжете са мноого слаби!И се боря със 100 неща.Затова и си цъкам тук,че ако се оставя.... съм загинала.Момента е труден,ама си мисля ,че все времето ще излекува.Ох ,дано само на мен да ми останат зъби - че от толкова стискане да не изхвърчат!До скоро изпитвах съжаление ,ама вече минавам във фаза "тих гняв".

Цоци,направо ме разби с тортата - вече се чудя дали съм за тази тема - нямам кой знае какво образование - на дипломата ми пише ВИСШЕ ,ама не е  работа ,не съм префектна домакиня,нито пък сладкарка и кулинарка,не мога да пиша чудни постове като вашите ....дали да не дезертирам  newsm78   ох,добре,че има и други неомъжени като мен ,че щях съвсем да се срина....

Дил,миличка - извини ме за пропуска -
Да ти е жив и здрав Миташки!

# 172
Хихихи.
Танче, ако знаеш аз какъв кулинарен инвалид съм! Направо не знам как не сме измрели от глад още.
  Embarassed  ooooh!

# 173
Не съм зодия близнаци, но ще ми позволите да се похиля малко с вас нали?  Praynig   newsm62
Честито на рожденниците и техните семейства. Много успехи и усмивки, много радост и сбъднати мечти.
Страхотни снимки сте показали. Всички сте много сладки  smile3521

# 174
Цитат
Танче, ако знаеш аз какъв кулинарен инвалид съм! Направо не знам как не сме измрели от глад още.    Embarassed  ooooh!
Добре,че е този интернет - да понауча нещо.Ама ако спрат тока или няма нет сме на яйца!не мога да помня рецепти,виж глупости запомням.Но пък да редя маса с много "вредни "храни обичам - с онези ми ти луканки и суджуци,кашкавали ,сирена,салати,ракии....ихааааа!и да си ги украсявам....размечтах се....

# 175
Въх, чухте ли какви простотии стават по пътищата??? #2gunfire И то наш кадър...
http://www.dnes.bg/article.php?id=64880

# 176
Леле, майко! Егати ненормалниците!
Днес обаче въпреки несгодите, е един хубав ден! Искам д ави поздравя с една моя много любима песен!
http://vbox7.com/play:b60ee39f

# 177
Ох,насмогнах и прочетох цялата тема,че даже и ще успея да се включа и то най-вече за да честитя рождения ден на Анди
Теди нагушкай Анди от мен,тооооооолкова е пораснал,аз го помня ,като малко бебе , Йоан ,когато растеше в корема ти. HugДа ти е жив  и здрав,много да палува и да ви радва!

Честит празник и на юнака Митко!!   bouquet

И аз разгледах всички снимки,много хубави семейства видях и прекрасни дечица.Обожавам да разглеждам снимки на разхвърляни къщи и големи весели семейства.Разказите на пешеходката направо ме заредиха със свежи сили,много ме разтоварват.Със сигурност няма да мога да изредя всички мами познати и непознати ,които ме радват когато ги чета, защото ще изпиша две страници с имена.
Добре дошли на новите мами!  bouquet
За протокола:
Върнах ме се от ски,където не карахме ски а се топих ме в минерални басейни.Направо ни излязоха хриле от киснене,а на Естел и резервни такива.Вече спокойно може да живее и във вода ,след като прекарва в нея по 5,6ч.
Сега се готвим за Рожден ден и се чудим къде да поберем тълпата от нейни приятели ,които задължително трябва да присъстват в купом и да са на едно място.Бройката е около 25. #CrazyБаща и каза ,че и било рано още за сватба ,че да видим.
Рожденничката иска за подарък лък и кон. #CrazyС лъка ще се справим,за коня не съм много сигурна  Joy Joy
Илиян пък си е наумил ,че ще прави ремонт в детската сам и по негов вкус.Сега му било много шарено и му се претоварвали сетивата на младежа. #Crazy
Добре ,че ми остана едно нормално дете.Станислава си е в Италия,готви се за изпити.Е ми това е около нас,пак ще наминавам.

# 178
Абе откачат хората!Тормози ги този живот,пък и като са по-лабилни.... Thinking
Сега да ви кажа и аз към кулинарните инвалиди ще се причисля,освен към "самотните "майки.....Готвя,ядат ,но понякога ми се струва че просто за да не ме обидят,е успявам от време на време... Mr. GreenМъжа също готви.Но този кекс с бакпулвер,така и не успях да разбера как го печем newsm78Ако има кулинар сред вас и честичко похапва кексове,моля да ми каже кекса като е с бакпулвер на силна или слаба фурна,и като го изпека да го вадя ли от фурната веднага...Абе ужас спадат и стават  Sick
Ама мъжа пак си ги яде!!! Laughing Laughing LaughingЛюбов ли бе да го опишеш! Joy

# 179
  Теди,честит ви рожденик,желаем му много здраве,щастие и радост!Весел празник!Защо сте отрязали хубавите къдрици на Йоан?
  Ч.Р.Д. на Миташки-много здраве и щастие!
Хилещ се близнак е нещо хубаво,ама виждали ли сте го в лошо настроение,способен е да скапе и вашето за нула време.Току-що се прибра от у-ще,каза "Добър вечер"и точно след 2 мин. успя да се разкрещи на брат си,да излее лошото си настроение набързо в хола,да тресне вратата и да се затвори в стаята си без някой от нас да разбере защо.О-хо,завръща се.
  Приятна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт