МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 44 229
  • 359
  •   1
Отговори
# 150
Честито пораснало момче, Теди! newsm59
Весело детство и много игри му пожелавам, а на теб много радост да ти носи, както и другите деца. Мони е много красива на снимката дето сама е правила, както и на живо newsm03.

Пикасо, радвай им се докато са при теб, ще видиш че детето сигурно ще се чувства добре и на предучилищна. Все идва един момент когато порастват и отделянето от родителите носи радост и положителни емоции (даже за двете страни Wink) Имаш късмет, че имаш възможност да си ги гледаш сама вкъщи и това те радва.

Джулис, шшшт да не чуе Гери - това й е мечтата - мини пинчерче. Но както казах - като заживеем в къща (има да си почакаме, като гледам как един ремонт не можем да направим, къща може и в друг живот да видя) Вкъщи само куче липсва сега - 8 човека сме на 75 кв. м, ама ти си го знаеш как е на тясно, няма какво да ти разправям.

Миши, извинявай, забравих да ти отговоря за цвета на очите на децата. Биляна за сега е синеока, Гери е със  зелени очи, а Аля и Боян - с кафяви. Но и на тримата големи много късно се промениха очите от бебешко сини на постоянния им цвят, та не се заричам, че бебка ще остане така.

Ирина, съчувствам ти за проблемите. Но не се притеснявай прекалено - при децата зрението доста динамично се променя, пък и очилата не са нещо страшно. Важното е че е открит проблема рано и се вземат адекватни мерки. За импетигото нищо не знам, дано се оправи малкия мушморок.

Нищо не казвате за ваканцията - бързо си признавайте кой къде ще ходи newsm68 travel

# 151
тедиии,да тие живо и здраво детенце !

Честито малък голям Анди!

# 152
  • София
Теди,  newsm59 на юнак Андрей! Да слушка теб и ти него Mr. Green!

Привет на новите попълнения  bouquet!

picaso, за предучилищната не се притеснявай! И моите момчета са "расли в саксия", сиреч не са ходили на детска градина, и като стана големия на 6г. го записах в предучилищната група в близкото училище. Много е важно каква госпожа ще се занимава с тях. Нашата беше много добра, в смисъл, че много контактуваше с родителите, гушкаше децата като плачат или имат някакъв проблем, имаха игри, но и много неща учеха - писане, смятане и т. н. Моя нямаше никакъв проблем с адаптацията, социализацията и прочее -ации ( Laughing Laughing Laughing), както се опасяваха мои близки. Даже напротив - много беше "отворен" Wink
Малкият ми син се присламчи към предучилищната още на 5г., защото госпожата предложи така и така всеки ден го водя с мен - да го оставям при децата. Така откара до първи клас и на първия учебен ден ми каза:" Ей, НАЙ-НАКРАЯ, станах ученик!" Mr. Green

Амарилис, преди време в темичката пак гледах ваши снимки - растат децата като гъби! Много хубаво, че се чувствате по-добре в Гърция...аз не бих понесла лятната жега Embarassed

Ние ще гледаме ваканцийката да посвършим някои работи като близки срещи със зъболекари Mr. Green, развихряне в рисуването на детската стая, разходки, ако времето позволява, спане до обяд и други домашно - отпочиващи дейности - няма да предприемаме пътувания.

Успешна седмица ви пожелавам на всички!!! Hug

# 153
Здравейте Момичета Айде и аз да се разпиша като една многодетна МАМА Имам си тринки моминки Най голямата е на 12г а двойката е на 10 почти .Виждам че при вас е весело топло и приятно.Както е по подразбиране в едно голямо семейство.Засега ще ви следя по нататък имам куп въпроси относно отношенията между домочадието  CrazyЛек Ден на всички.  bouquet

# 154
  bouquet  bouquetДа е здрав и щастлив Андрей! Весел празник! Теди   bouquet  Hug
И аз да почерпя
Днес Миташки става на 7  Simple Smile

# 155
Теди, да ти е жив и здрав Андрей! newsm59
Дил, и твоят Миташки да е жив и здрав! nbirthday
Много да ви радват и слушат момчетата!

Добре дошли Русалана и на Пикасо! Чакаме снимков материал! newsm51

Сега ще ви пусна линк към една тема от близнашкия да видите мъжките мами какви екстри си имат:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365371.0

Ирина, Анаис, надявам се бързо да отшумят и при вас проблемите! Hug

Кабо, страхотна статия! Бравос! Много обичам да чета изказванията ти! Абе който си го може, го може! Hug

Пешеходке, благодаря, за съветите за математиката! newsm51 Ще ги купя тия списания и ще му спукам дупето от задачи! Миналата седмица два дни решаваме задачи, дадох му домашно, тая седмица идва от 20 задачи - 3 верни, и 10 грешни, другите изобщо не ги пипнал. Сега пак съм му дала домашно - да видим. И съм казала, че ако не ги реши повече няма да му помагам. За какво да си късам нервите и да си губя времето да му обяснявам като той изобщо не се старае да запомни нещо. Не е ли така. Или аз нещо бъркам в подхода.  newsm78

# 156
  • Не съм от тук и съм за малко
 bdbaloni  Теди, честит рожденик, мила!

И толкова сте хубави всички.   Hug

Честит рожденик и на Дил!   bouquet  bouquet
Да са живи и здрави порасналите момчета!

Добре дошли picaso и Русалана    welcome

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 13:53 от albena

# 157
Честит Рожден ден на АНДИ!!!!Жив и здрав да ви е Теди Hug

Честит Рожден Ден на Миташки Дил - здраве и късмет му желая!!!

# 158
Благодаря за успокоенията,вече се чувствам поне малко по-добре.Не че съм се съмнявала,аз съм много борбена,не мисля че има нещо досега което да не съм успяла да преодолея/все пак козирог,твърда глава! Mr. Green/Но се радвам че ми давате вашето спокойствие,нали за това сме се събрали! Hug
Честито отново на рожденниците,весело празнуване!  bouquet

# 159
....все пак козирог,твърда глава! Mr. Green/
...

Шшшшшшшшшъъъъъъъъъъъъъъъъъъъът!!!! Whistling Тук за зодии не се говори Joy

# 160
Тема табу,или рогатите са много? Wink

# 161
Тединце да ти е жив и здрав рожденника  smile3525да радва теб и цялото ви семейство.
Дил и тя май си има рожденник  newsm59
Надеевро- не си коси нервите- ние се ядосваме повече от тях-децата де, а те си карат.... пей сърце-ако той няма стимул да се научи ти можеш да си скъсаш з....ка от обяснения и все тая ще е .вместо да се ядосваш го стимулирай:ако положиш усилия за това и постигнеш еди кое си..... съответно ще има..... някаква награда- нещо което отдавна иска да има или просто харесва/нещо мъничко,че ако почнем от големите неща няма да има развитие/ и така....
а за бисерите при близнаците  Joyмоя батко е наистна по -така по комплиментите, но и така ме забива,че..... направо ми скрива шапката дето я нямам. последното беше:и да се гримосваш по-млада няма да станеш  #2gunfireа предното:след въпроса на колко години съм той отговаря- на колкото и да е срока на годност и е минал  ooooh!но пък и един път когато се извиняваше/напоследък се случва все по-често/ ми заявява:мамо извинявай,съжалявам.аз викам:колко съжаляваш? ами не можеш да се представиш колко много, колкото необятната вселена която даже не можем да видим  newsm78.момчета........ Laughing
Добре дошли на новите мами-гледам  увеличавате се от Бургас и май ще има лятна морска среща  smile3508
аз съм в болнични,че кръста нещо много ме боли-преуморих се когато бях сама на работата,но пък утре заминаваме  за Хисаря за четири дена ,та ще гледам максимално да си отпочина- без децата разбира се. големите ги изпращам при Радето,че и се видят малко трима  Wink а малката е при една посната- възрастна жена и живее сама, та много се зарадва,че ще си има компания. а ние с бат Велин..... 1datingбасейн,сауна......айди да не ви дразня повече. ама след като толкова време не съм мърдала от къщи- сега ми се е паднало да ме поглезят  Embarassed
Цоци забравих да те поздравя за тортата  smile3501евала,ашкосум.аз мразя да работя с марципан Варна и наистина ти се възхищавам ,че си се справила.пък и специално за мен снимки...... ще се пръсна от гордост,че те познавам. другия път тортите от теб  newsm53
Пикасо просто като захванем тази тема- табу и става лошо та затова мълчим.а знаеш какво е многодетна мама да се  развихри та......

# 162
ОК.  bouquet
Приятно изкарване на Хисаря и ще разказваш! smile3521

# 163
хм предполагам визирате мен а аз още не съм многодетна та давайте  Joy

честито на всички рожденници, да са здрави и щастливи !

какво е това импетиго  newsm78

# 164
  • Варна
Честит рожден ден  на Анди! Тедивас, да ти е жив и здрав, да е палав и щастлив!  bdbaloni

Честит рожден ден и най-добри пожелания и на Митко! hbday

Девойки, мразя БТв, така и не успях да изтегля предаването и да ви видя! Добре поне, че списанието на Кабо Алма не ми създаде такива проблеми. Цвете, страхотно семейство сте, много хубави думи си казала. Какво стана със съпруга ти? Освен смс-и праща ли повече информация за пътешествието си?

Мамо Цоци, видях тортата, браво, да й изядеш полата на тая Барби! Аз такива работи не правя, а вече и не ям.

За сметка на това, като видна малодетна се записах на народни танци и йога. Обмислям да тръгна и на френски, но може би тогава ще трябва да наема прислужница за вкъщи и частен учител за дъщерята, та още се колебая. newsm78  Mr. Green

Габи, Додо да се оправя! И да става на 7 години, че да минават всичките болести!

Добре дошли на Пикасо и Руслана! Ще ви хареса тук, сигурна съм!   bouquet

Дива ИП, винаги успяваш да ме разсмееш с твоите истории! Ти си ни несъмнен хумористичен талант. А още по-големият ти талант е, че не се "впрягаш" от ситуациите, а успяваш да видиш смешното.   bouquet

На всички -  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 13:34 от Lilibon

Общи условия

Активация на акаунт