Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Кои са препоръчителните хотели в Рим за семейства без деца?
Какви са правилата за носене на домашно приготвена торта в детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Темите на публикациите включват различни аспекти от живота, като раждане и отглеждане на деца, възпитание, семейни отношения, забавления с децата, астрологични характеристики, идеи за организиране на времето и дори смешни ситуации от ежедневието. Освен това те обхващат здравето на децата и грижите за домашни любимци, кулинарни рецепти, семейни забавления и споделяне на лични преживявания както в радостни, така и в трудни моменти. Някои конкретни теми включват гледане на телевизия, семейни събития, рождени дни, шофьорски изпити, деца и тяхното възпитание при изучаване на чужди езици, грижи за домашни любимци , кулинарни експерименти и посещения при зъболекар.
-
Кои са препоръчителните хотели в Рим за семейства без деца?
-
Какви са правилата за носене на домашно приготвена торта в детска градина?
-
Какви са препоръките за посещение на Рим без деца?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
) я прилъчиха обратно...
. Весел уикенд на всички.

Много яка баба!
ама като нямам кой знае какво виШу и бавно загрявам .... 
Миши неможа ли по рано да загрееш, а трябваше да се потя и да търся подходящите думи, за да не излезе като клюкарство все пак

То бе писане, то бе чудо ...
Преди няколко седмици (когато все още имаше доста сняг) тъкмо съм паркирала странично на съседната улица, между две коли, в доста дълбок сняг и свалям Мати от колата и ми изскача един чичко отпред и ме пита:
Тъкмо ще се редуваме за домашното, че да има време за гладенето 

Черпя ...виртуално
за да обучава и се грижи за 18 деца??????