Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако ми е предписан Гиназол по време на бременност и се притеснявам от възможни нежелани реакции?
Как правилно да използвам GinaZol и колко време трябва да изчакам между приложенията?
Какво да правя, ако почувствам коремна болка след прилагане на Гиназол?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако ми е предписан Гиназол по време на бременност и се притеснявам от възможни нежелани реакции?
Ако лекарят ви е предписал Gynazol по време на бременност, важно е да му се доверите, тъй като той познава вашето здравословно състояние. Някои жени съобщават, че са използвали лекарството без проблеми дори в по-късните етапи на бременността. Въпреки това, ако имате притеснения, добра идея е да се консултирате отново с вашия лекар.
-
Как правилно да използвам GinaZol и колко време трябва да изчакам между приложенията?
-
Какво да правя, ако почувствам коремна болка след прилагане на Гиназол?
-
Нормално ли е лекарството да изтече след поставяне?
-
Какво да правя, ако симптомите на гъбичките продължават дори след като съм използвал Гиназол?