МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 44 271
  • 359
  •   1
Отговори
# 90
....Защото тинейджърът (дето сам се къпе, облича, чисти, не ме дърпа за полата) може с една дума да ме изкара от равновесие. Нямаш си идея какво те чака. Наслаждавай се на това което имаш, защото после колкото и да искаш не можеш да го върнеш назад Crossing Arms

Мммм...дааааа само с виждане става!!!!Няма да ни повярваш закакво говорим докато не ти опре ножа в кокала!!!! Joy

Мацки аз премислих.
Мога да обявя мома Мирела в свободна пазарна ниша Mr. Green Mr. Green Mr. Green

качества:                               недостатъци
1. Гледа детето                         1.1 Докато го гледа не спира да мърмори
2. Подрежда масата                  2.1 Само когато и кажа
3. Прави млякото на Яни           3.1  ----------
4. Отлична ученичка е              4.1. ----------
5. Прави компания на гостите   5.1. Тряска вратата ако я накарам да си отиде в стаята                                   
6. Може вече да вари яйца   Без дори да подпали къщата!!

Къци

качества                               недостатъци
1. Пуска прахосмукачката                    1. Недоволен, сърдит  тинейджър!!!
2. Изхвърля боклука
3. Може да разфасова полиетилен
4. Къпе се всеки ден Joy
5. По 3 тениски на ден...
6. Ходи на фитнес
7. Намалил е двойките - имаме само по химия...

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 21:09 от JuliS

# 91
Да се запишем и ние в темичката  Flutter

# 92
Да се запишем и ние в темичката  Flutter

Добрле дошла Рени  bouquet Чуствай се като у дома си!
Лека бременност ти желая Hug

# 93
Добре дошла, Рени!

Джули, като гледам подписа на Рени и си мисля, че е време да похвалим най-малките момци Wink

Мамче, забравих да ти кажа за хляба. Белият вече съм го отработила на 100 процента, без добавки и специалности. На другите видове още им се каня Mr. Green

# 94
Здравейте, мили мами  Hug
Аз се позагубих малко, но се надявам да ми простите...
Вече почти 2месеца живеем в Гърция, само каката остана в София да завърши срока и ще дойде при нас  Heart Eyes
Тук е невероятна топла зима, до морето сме и децата са щастливи!
Видях невероятни дечица, чак се замислих колко е хубаво, когато децата са 4, ама...ще се радвам на внучета - всяко дете по 2 внучета да ми направи - ей ти ги 6 !!!
Ето малко снимки и от нас:
http://olympia75.multiply.com/photos
Връщам се да чета още доста теми, които съм пропуснала...
Нещо не мога да се вместя в мартенки2008, при февруарки20006 бавно вървят темите, май тука ще се закотвя  Mr. Green

# 95
галче как да не гледам в чуждите паници бре жена  Grinning я виж чужбинските мами вече мъжете си разменят и в къщите си зяпат, ми то интересно при тях  Mr. Green

# 96
добре дошла на Рени  bouquet гледам тук едно надхвалване се е заформило.....
Раде- ти Наско не го хвали-нали знаеш,че съм си го заплюла за зет  Joy пък и с него сме си първи дружки  Hugзначи съм се уредила със зетьове сега остана и снаха да си намеря и........че мойто гардже не е от най-работливите- не просто мърмори ако трябва да свърши нещо- то е просто тряскане,блъскане и прочие. къпане- анатема,да не говоря за другите му............ качества,но пък като засвири или пък се разхили- та на жена му може да не и е оправено,но пък ще и е весело и музикално  Joy Joy Joy
Амарилис- много сте сладки.
Галче я кажи за тази  печка- колко струва като за начало, лесно ли се прави в нея хляб и има ли смисъл-т.е. по-евтино ли излиза?
ще продължа в неделя,че вече ми броят минутките и ми дават зор да ставам.
  Hug Hug  Hug  Hug

# 97
аааа,Рени  - не така ! Crossing ArmsРазкажи ни повече за вас - така не е интересно.Дай снимки! Wink

# 98
Amaryllis много хубави снимки  Peace а ние обичамеда зяпаме снимков материал,добре започваш при нас  Grinning

# 99
Анайс ,Amaryllis си пише при нас - наскоро й честитихме беба Джорджия.Нова мама е Рени

# 100
миши объркала съм..... всички заспаха и аз отивам че стоя с клечки и ги чакам........... лека вечер от мен   bouquet
четох статиите за този лудия в белгия ..... просто не може да е истина ...

# 101
Честит, здрав и щастлив да е Рангел!    bouquet
Добре дошла, Рени   bouquet
 Мили момичета, за пореден път се убеждавам, че освен красиви, умни,талантливи, изобретателни, мили, нежни, топли, състрадателни, обаятелни, очарователни, забавни, весели, ...... (мога да редя до сутринта и все няма да е достатъчно) сте  най- истински. Прекрасно е във вашата компания!  Hug Hug Hug 
Нагледах се на много красиви деца( специално внимание обърнах на принцесите - разкошни са Wink )
Запалихте ме да тортоправя   chef  Ще дам отчет за опита
А моите ергени да ги пускам ли на пазара или моми вече не останаха?  Simple Smile

# 102
  • През девет земи в десета
Амарилис,много сте сладки  Hug,а за Гърция,няма две мнения по въпроса,страхотно е  Peace

Анайс,наистина тази е по-лесната част,докато ти "висят на полата",като порастнат,сами се гледат,нооо....само в някои отношения, тогава ядовете са от съвсем друго естество и с умиление се сещаме за бебешките им години Mr. Green Та в тоя дух на който много му домъчнее  си ражда още едно бебе и без време става многодетна мама Laughing

Рени,добре дошла welcome ,разкажи малко по-подробно за себе си  Wink

Джулка Hug

# 103
  • Пловдив
Леле Джулис - с глас се смях  Hug Не си предложила Яни - не е честно!
Амарилис , Рени. дил  bouquet - чакаме вашите оферти

Анаис  Peace галето е невероятно права ( Джулис сподели за "цъфналия монитор", ама аз спестих за моя големия - че успя да си изгуби зарядното на телефона, който получи след Рождество  ooooh! на 5 тия ден и трябваше да се "глобя" още 20 лв освен всичките пари дето дадох преди това - но го оставих 3 седмици без зарядно....вчера купих)

За всички други  Hug
Лека нощ на всички!

# 104
Предложи той да изчисти, да мине банята с препарат, да изтупа и да направи спагети за вечеря, пък аз да съм на работа......Все още съм на работа.....Тръпна като се прибера какво ще намеря........

Пък аз тръпна да му стана сватя и да живеем в една къща!

У нас няма надраскани стени, нито скъсано (и като сме били по квартири пак не е имало).

Надраскани стени и за не съм имала - някак си не ги влече изкуството, скъсано също, но пък се сетих за една случка от моето детство... Майка ми дълго време пести за да си купи ултрамодерните по онова време плътни завеси едни такива шарени, избродирани с лъскави конци...(сигурно ги помните), сега бих ги оприличила на дамаска, ама бяха много модерни преди Троянската война. Та, уши си ги тя (можеше и да шие и да плете и куп още хубави неща, за разлика от мен Embarassed) и с гордост ги закачи на прозорците... На другия ден, аз се прибирам от училище на обяд (нашите работеха по цял ден) и се захласвам по прекрасните, нови, лъскави придобивки. Лежа си на леглото, съзерцавам ги и мечтая. После се замотах нещо в банята и съзрях самобръсначката на татко, ама не бигче, като днешните - истинска, лъскава и ...заредена с бръснарско ножче. Много ясно, че ми беше абсолютно забранено да я пипам, но от това тя ставаше само още по примамлива загадка. Естествено извадих ножчето и бързо установих, че реже перфектно. Постепенно я изпробвах на сапуна и останалите неща в банята, но тъй като, знаете баните не предлагат много възможности за опит, преминах в коридора и накрая стигнах до хола...И там ми блесна гениалната мисъл - какво ще се случи, ако покачена на стол (масата беше много тежка и не можах да я примъкна близо до прозорците) скачам с ножчето в ръка... Случи се още първия път - уцелих безпогрешно, на новото перде цъфна огромна цепка. Да, ама един път никога не стига, пък кефа беше уникален... И така -6-7 пъти... После даже и на шантавата ми глава и хрумна, че майка ми може би няма да се кефи така изкренно като мен и с игличка и конец заших нарязаното. Понеже, както казах пердетата бяха шарени и материята беше една такава грапава - изобщо не личеше нищо. Доста по късно при едно пране мама откри шевовете, аз упорито твърдях, че нищо по въпроса не знам - може би така са и ги продали в магазина. Тя... ми повярва, горката сигурно и тя не можа да си обясни защо ми е да режа новите и пердета(то и аз не можех, де), реши че са я прецакали продавачките и са и продали 2 качество или нещо такова...Исках да кажа, че винаги се сещам з атози случай, когато моите направят по голяма беля - много помага за самоконрола!

Цветимира, страхотна новина - радвам се и пожелавам на всички майки по често да чуват такива думи!

- сергия може да отворите - с толкова играчки в къщи. Ако излезем с това на женски пазар - конкуренция няма да имаме Joy

Ш ма прощаваш, ама туй не ни отива на Убразуванието...Без подобни Убидни намеци, ако обичаш! Тука сме все млади, богати и духовно извисени люде! Те, даже и децата не са наши - на комшиите са, ама заради добрите си сърца ги гледаме ...чат-пат!

Рени, много се радвам да се запознаем! Ще чакаме с заедно с теб!

Галче, имам рецепти в книжката на моята машинка, ако искаш ще ти ги снимам. В билла има добър асортимент от различни брашна  - стават на страхотни не-бели хлябове!

Амарилис, завидях ти - аз съм огнена зодия (не като други дето само се хилят) и обичам топлото! Къде се установихте и за дълго ли?

галче как да не гледам в чуждите паници бре жена  Grinning я виж чужбинските мами вече мъжете си разменят и в къщите си зяпат, ми то интересно при тях  Mr. Green

Напълно подкрепям! В тая скука, добре че се чужбинските мами - да внесат малко разнообразие!

Каишке, като се обзаведох( спечелих я в Билла с брашно Техра) с моята, четох доста в готварския има 100 теми, та там мамите казаха, че от ТСМ си ги купуват за по 50 лева. Лесно се прави хляба, но не излиза по евтино, дори напротив с тези брашна, дето все ги споменавам излиза доста по скъпо, но пък къщата мирише на прясно приготвен хляб, винаги топъл на масата...На мен ми блокира съда дето се бърка тестото и няма кой да я занесе на поправка. Пък и се зарежда три часа по рано от желаното време - с работещи родители не е най добрия вариант. Има и отложен старт, ама веднъж го ползвах и не стана хляба та не знам...

Забравих да се похваля - вчера направих сполучлив сладкиш - пирог ябълков! Обичам да готвя и се справям много добре, макар и не така красиво оформено като на разни видни мами тука, обаче сладкиши не мога да правя - аз не обичам и никога не ме е влечало подобно изкуство. Ама нещо се чалнах вчера - четох, четох и ...той взе че стана! Много съм горда от мен си! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт