МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 44 217
  • 359
  •   1
Отговори
# 180
http://www.album.bg/michevi/images/10861303/    Това са моите съкровища. Flutter
А,за близнаците....ами нашия татко е близнак-ту са  Simple Smile,ту са  Sad,то затова са и близнаци.
Hug Hug Hug

# 181
Е много сте сладки, picaso  Hug

У вас си е истинско женско царство!

bouquet

# 182
  • София
Аууу, тази снимка е невероятна!
http://www.album.bg/michevi/images/10861189/
Hug

# 183
леле наистина е женско царство  Grinning аз много исках поне едно момиче да си имам и те на имам си, но вече и аз и Ема искаме още едно момиченце Simple Smile даже всеки ден и име му измисля. обаче ми се щеше някак си децата да са различни. примерно ние с брат ми сме различни - той е с тъмна кожа и коса, аз съм с бяла кожа и по светла... а моите деца ако ще и 100 да имам ще са дебели, бели, със светли коси и само очите евентуално ще варират. ама тва да е проблема де Wink
ДИП сори ако много откачено са ми звучали постовете. сигурно ги приемаш като оплакване...ами не са. незнам как да го обясня на човек който не го е изпитал. някои от мамите са били като нас отчасти и ме разбраха. аз просто търсех съвет или сходен опит....щом мъжа ми каза че вече е на границата на силите си, а той не е от лигльовците. освен че ни издържа сам вече 7 години, без пукната пара от някой друг или друга помощ , е спал абсолютно всяка вечер с децата, или поне с Ема. никога не е отишъл в друга стая. е за тези 4 години при 2 здрави баби му се паднаха.....3 дена да е с мен без децата. ами имаме и ние нужда от някаква почивка, да не говорим , че освен родители сме и хора с някакви интереси и живота ни го виждаме и извън пределите на децата. та по скоро търсех както казах съвет и опит, а не да се оплаквам и жалвам, щото от последните полза няма.
мамо цоцоланке аз съм държала към 10-15 медицинки изпита и за такава болест не помня да съм чела, а вервай ми  Grinning аз по медицина доста помня и назнайвам. вярно че сме нямали изпит по инфекциозни или кожни болести, но все пак би трябвало поне името да съм чувала, а явно не съм. е и аз се осведомих в нета, както любезно ме посъветва   bouquet

# 184
picaso,мноого сте сладки Hug аз много исках като забременях с малката да са две момичета,да има женско болшинство в къщи,че каката ни си е направо за момче,от малка все с пистолети и коли играе,отказва да носи дрехи в розово,с пеперуди и всичко присъщо за момиченце Sad,но откакто се роди сестра й полека се преборихме и като изключим розовия цвят и роклите,купувам дрехи за момиче Simple SmileИначе са ми много послушни гарджетата,като изключа това безкрайно каране и борба за надмощие помежду им Grinning Ако успея да създам албум ще ви ги покажа.Пропуснах,че сме от Русе.
Момичета,каква е процедурата за да ги има и моите съкровища на първа страничка с рожденните дни?

# 185
Момичета,каква е процедурата за да ги има и моите съкровища на първа страничка с рожденните дни?

От Русе е и Ани69, мама на Тони белята.....И още една мама имаше от Русе - Ивата.....Последната спря да пише при нас, Ани се разписва през тема...Добре,че Тони прави бели,че да се сеща от време на време дани осведомява за тях......

За първа страница....Казваш рецептата как се правят близнаци и нямаш проблеми!  bouquet
Смятам да въведа изискване всеки, който е писал поне в две теми, тогава да се записва на първа страница, но все още е само идея.....Пишеш ЧРД-та, обещаваш,че ще пишеш редовно и си там.......

Добре дошла!

Пикасо, наистина сте много сладки......Да пишеш и ти редовно! Бъдещите тъщи се увеличават.....А Тъщичка ми се губи Sad.....
Пикасо, кексовете с бакпулвер(аз не съм привърженичка на набухвателите) се пекат първо на силна фурна, така около 10-ина мин., после намаляш на около 180градуса. Ако загори отгоре - слагаш фолио или домакинска хартия.

Неомъжената Миши, разменям твоя разкошен Парфюм Анна срещу кулинарни умения...Става ли?

Оооо, КаНиМа...какви са тези изречения...Взимай пример от Марги......Кротко, тихо, скромно...но редовно! Марги  bouquet

Иринке, не гледай момите.....Взимам комисионна!

Джулка, ша внимавам вече с теб, така да знаеш......Да не вземеш да ме отвлечеш, че знае ли се......Може да сте все такива отвличащи в този край...Леле...колко пъти сме били с вас и как сме оцеляли......

Цветимира, хили се ти, хили се...От теб такова нещо не очаквам...А лентичка.......

Фея, да организираме група на оцелелите от манджите семейства? Не вярвам вие да сте там обаче.....

мамо цоцоланке аз съм държала към 10-15 медицинки изпита и за такава болест не помня да съм чела, а вервай ми  Grinning аз по медицина доста помня и назнайвам. вярно че сме нямали изпит по инфекциозни или кожни болести, но все пак би трябвало поне името да съм чувала, а явно не съм. е и аз се осведомих в нета, както любезно ме посъветва   bouquet

Вервай ми, нямам ни едно висше образование, ама с любезното съдействие на Чичкото и аз научавам туй-онуй,че да не съм толкоз боса......Че време за курсове и други подобни - никакво.....Ех, какво ли са правили едно време без образование, без интернет...Мъка, голяма мъка......

Теди, как мина купона?

Неви, мила, ти се появи за 2-ри път в последния месец......Браво! И добре си изкарвате у вас...И ремонт ще ти направят! И сватба ще ти спретнат...И от ски цяла си се прибрала...А смей да се оплачиш после....

И моля ви, без болести...Не искам да ме заразите.

# 186
  • София
Здравейте,момичета!Много ви благодаря за поздравите за рождения ден на Анди!Радвам се,че и снимките са ви харесали.По-натам,още  Wink

Добре дошли на новите мами  Hug Hug Много се радвам да се запознаем  welcome И пак видях много красиви  и усмихнати снимки.

Маги,подстригахме Йоан,за да не го бъркат с момиче  Wink Пак ще му порасне косата и както виждаме има наченки на чупки  Laughing ,та ще чакаме къдриците пак да се появят.

Дил,да ти е здрав и весел Митето!Много да те радва!

Меджик,радвам се пак да те видя  Hug И не му се сърди на Илиян,човека е пораснал  Laughing иска нещо по-семпло. Покажи снимчици,та да ви видим.Сигурно сте много големи вече...А как е сестра ти и нейните деца?

# 187
Мама Цоцоланка,аз ако знаех рецептата...искам момче и момиче и две момичета близнаци Grinning Ама то каквото Господ ни даде Simple Smile
Обещавам да чета редовно и да пиша поне във всяка тема Grinning
Ето и моите съкровища за страничката:
Ивелин-11.09.1995г.
Румен-11.09.1995г.
Виктория-23.06.2000г.
Анна-Мария-26.12.2007г.
Май успях и албум да създам Simple Smile
 http://www.album.bg/lariva/ ,ако съм объркала нещо... Embarassedще искам помощ

# 188
  • София
Иринке, не гледай момите.....Взимам комисионна!
Сега пък.  Crossing Arms Като съм на диета, не мога ли да погледна поне менюто?  Joy Joy  bouquet
Или да се стегна за още едно?  Thinking  hahaha
Маги,подстригахме Йоан,за да не го бъркат с момиче  Wink Пак ще му порасне косата и както виждаме има наченки на чупки  Laughing ,та ще чакаме къдриците пак да се появят.

Симеон като бебе все с момиче го бъркаха.
И аз му орязах къдриците и за какво....на другия ден ми казаха пак - я какво сладко момиченце.  Joy
ето как беше преди фъкането:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=327529&pid=9872776 (снимано е от снимка и е отврат качеството.  Wink
lariva и твоите дечица са големи сладури. Да са живи и здрави!  Hug

# 189
 bowuu bowuu bowuuМнооооого Ви благодаря!Пак ще пускам по някоя снимчица,от време на време,че ние сме привърженици на снимките и тези цифрови апарати ги използваме по-рядко....но за вас винаги!!!! Hug
Много ви харесвам и мисля да се закотвя тук!  Embarassed
Мама Цоцоланка ще ни впишеш и нас нали?Ама ние много слушкаме да знаеш.А за кекса много ти благодаря,ще пробвам пак, пък като не стане,вместо кекс-с...,па току виж съм открила и рецептата за близнаци Joy Joy JoyТо близнаци са ми мерак отдавна но пусто не било лесно...колко нощи пък и дни и така...опитите продължават,само дето тати вече леко се стяга!
Лека вечер и до утре! Peace

# 190
страхотни снимки...много обичам да разглеждам  Grinning

и добро утро от  мен   bouquet

някой давал ли е соево мляко на децата си? спряхме всякакви млечни продукти и минахме на соево мляко. да видим как ще е. хубавото е че бебока поема всичко което може да се изяде и нямаме проблеми с яденето  Grinning

# 191
Честит първи рожден ден на Самуил на didy_bg! Да расте здрав и щастлив и много палав! newsm59

За близнаци - ако говорим, си е точно така, както казва Марги, в един момент, както всичко е наред, идва изведнъж другия от двамата и става калабалъка. Моя мъж е близнаци и истина ви казвам - вЕрвайте ми! Laughing Но пък са много сладкодумни и убедителни! Hug

Теди, що сте му отрязали къдричките на сладурчето. Сигурно изглежда по-голям без тях. Laughing

Ирина, моите момчета никога не са били с по-дълги косички, винаги ги обличам в момчешки цветове, и количката ни беше синя, и като се загледа някоя баба и вика : А какви хубави МОМИ! Shocked , и аз почвам с обясненията....направо се чудех слепи ли са тия хора, нарочно ли го правят..Ама майтап да става. Да не говорим, че като излезех с количката, на всяка крачка ме спираха да им се радват, и аз половин час не мога да стигна до площадката. Ама хубави времена бяха. Иска ми се пак да съм по майчинство, ама ще чакам да го направят 2 години платеното, та тогава. Mr. Green

Цоци, ако ти дам рецепта за близнаци , обещаваш ли да ги направите? Mr. Green Щото ти ако ми дадеш подробна, ама много подробна,  рецепта за тая кукла-торта, обещавам да я направя. Laughing

Ларива, толкова са ти сладки дечицата! А твоята Виктория прилича на моята Виктория! Hug

Пикасо, и вашите дечица са като изрисувани! Да не сте художници, нещо? Hug

Маджик, при вас е голям екшъна! После да покажеш коня. Mr. Green

Рени матс, как се оправяш с малчовците? Какво ще е бебчето, знае ли се вече? Hug

Мишмади, за какво става въпрос, нещо съм изпуснала, май? Защо си в тих гняв, като е гняв , да е гняв? Heart Eyes

Иначе и аз съм зле с готвенето, добре че е баба ми вкъщи, иначе ще набиваме само салам и кашкавал. Sad

Целувки на всички! Hug Hug

# 192
Момичета! Весели, хубави майки!  Grinning
Толкова ми е приятно да посещавам вашите темички...!
Ние си имаме кака Наталия на 41/2 г и малкото ни - Данаил на 1г.1месец  Grinning
Дано след време имаме пълно Wink основание да се присъединим към вашата чета!

Бъдете здрави и щастливи!   Hug

МаминкаВаня, БЛАГОДАРЯ ТИ за прекрасните послания, които споделяш в своя блог.  Heart Eyes

# 193
Много се радвам, че пак мога да ви чета! С най-малкия бяхме в болница 10 дена. Имаше бронхит. Беше много страшно първите дни, защото имаше спазми. А в нашето детско отделение е такава мизерия...от вчера се опитвам да забравя. Дано скоро не ни се налага да го посещаваме пак. Сега батковците не могат да се нарадват на братчето си. Пусках на свиждане само тати при нас с Марти, за да не се увеличат болните деца вкъщи.

# 194
Валя,знам за каква мизерия говориш - влизала съм в ДО в Търново.Слава Богу все по-работа съм била там ,а не с децата.Хубаво ,че Малчо е добре и сте си у дома .Дано повече не ви се налага да влизате където и да е в болница.

Общи условия

Активация на акаунт