ПЛЕВЕН - 80

• 27 861
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
На Дивиана за снимката, но тя я е махнала   Wink

А да бе, аз нея я бях забравила....... Grinning
Ами да, махнала я е.

# 211
Точно за същата снимка,аз чета всички пишат за нея ,а аз снимка не виждам newsm78.Е,изтървала съм Cry

# 212

Да ви се оплача,че сметката ни за парното мноо лоша - 350 лв. newsm78

Колко квадрата сте? Ние за 70 платихме 234лв, а мама за 70 около 150, но те топлят една стая и полвина в момента..

# 213
Явно този месец сметките за парно са доста високи. Много познати около мен се оплакват, че са платили повече парички. Нашата пък за 90 квадрата е 130 лв., но не ми се мисли другия месец колко ще е. Интересно, че никой не дойде да засече топломерите в началото на януари. Нали има нови цени. Последно са ни засичали на 22-ри декември  и сега чакам жената да дойде, та ще я питам.

# 214
Ох, плашите ме с тези с сметки за парното. Върха който видях беше 130лв (миналата зима - за 1 месец), за апартамент ми - без радиатори и топла вода. Сега ме е страх направо да отида да проверя   Rolling Eyes

Ето и статия за книгата която чета  http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1263/      Wink

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 12:36 от TINA

# 215
Да знаете с какво мога да махна ръжда? На Анатоли на новата риза редутска има една ръждива точка и не мога да я махна с нищо налично.

# 216
  • София
Валенце, хайде да стягаме багажа и да тръгваме за Боровец. Чай със сигурност ще пием, пък за дограмата ще видим.  Hug
LaughingСега баш ми е само за Боровец!Ти каза,че мразиш Сф,но ако все пак имате път натам,ще ми е приятно да се видим.И на Ангел също,сигурна съм Wink.
Ние стегнахме първия багаж-прибрахме два вентилатора в кашоните им Mr. Green.

# 217
  • Плевен
Ние стегнахме първия багаж-прибрахме два вентилатора в кашоните им Mr. Green.

Joy Joy Joy

# 218
  • София
Дивиана,като чета ей тази тема се сещам за вашето пате Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366344.msg9925870;boardseen#new
Темата предполага да е интересна.Може да се включите! Laughing

# 219
Здравейте момичета. ))))

Аз влизам да попитам запознатите с въпроса. )))))
Кой най-скоро е правил паспорт на бебе, дете, защото трябва да правя на Калина, че ще заминаваме за Германия. Купила съм си формуляр още преди 2месеца, но забравих какви са всички документи. Вадеше се и някаква бележка от ЕСГРАОН, но и нея забравих каква е. )))

# 220
Преди 2-3 месеца вадих вна Натали. Бележка от ЕСГРАОН за постоянен адрес, попълнено заявление, 2 актуални снимки. Със тези неща минавате през кварталния за подпис и след това се подават

# 221
А при подаването пак ли трябва да сме тримата? И при кварталният?

# 222
Направо ме спасихте. Боби снощи спа 9 часа подред.Не съм му давала нищо ,,някой ми даде линкове към форуми свързани с темата и пробвах по метода на някакъв испански лекар.Ревеше ми се в началото ,но вече посвикнахме.Втора вечер ,а първата се буди само веднъж , и пак -голеееми да ми порастнете !!! МОже и просто  зъбите да са го успокоили ,ще видим по-нататък.Засега действа,проблемът е ,че ни е невъзможно да спя в друга стая ,сега за няколко дни да и после се връщам при него в стаята.
Ама много сте готини бе !!  Heart Eyes  Много ми се идваше и на мен ,но нямаше как да стане номера с Боби.

# 223
Навсякъде ходите тримата, или със специално пълномощно от единия родител ако не може да присъства

# 224
Като ви чета с тези сметки за парно, направо съм така  Shocked. Нашата е 215 лв., научих го преди 2 седмици и направо щях да полудея. Периода на отчитане е от 22.11. до 27.12. А за ноември от 10 до 22 число беше 90 лв. За 70 квадрата това. И ще ми разправят после, че увеличението било с 18-20 %. За мен е над 100 %. Crossing ArmsНай-голямата сметка, която платихме миналата година беше 108 лв. от 17.12. до 26.01. Не мога да ги разбера-вдигат цените двойно, но хората няма да могат да плащат и Топлофикация пак са вътре, защото няма да има с какво да си покриват разходите. Как го мислят, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт