Магребски въздух вдишай -планински ли да бъде или от шиша?-8

• 23 594
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит Първи рожден ден на малката Жасмин   bouquet Да е много здрава, щастлива и усмихната! Да е голяма късметлийка и да побеждава всички трудности в живота! А мама винаги да й прави най-вкусните торти, за да й е сладък животът!

хъм, ясно то не е някаква нова мода, с която не съм била запозната преди... въпрос на вкус, желание и престиж... тоз момък, който повдигна въпроса не ми е оставял впечатление, че е много беден, може от любов към марковото да се е пристрастил, но кой го знае не съм му гледала банковата сметка, но пък не ми е и работа, но тържествено обеща да ми направи снимки от магазините наоколо и тези дни ще кача няколко в албумите, ей така за разкош

# 181
Аз да дам един линк със снимки на мароканските банкноти - на почти всички има образите на Хасан 2-ри или Мохамед 6-ти.

Курсът е 10 дирхама за 1 Евро.
В тази таблица няма обаче снимка на 200 и на 500 дирхама. 

http://www.banknotes.com/ma.htm

# 182
Дидона-тъй като Белла не може да пише и чете във форума за определено време....Аз ще ти предем инфто което търсеше от нея ,тя мисли че е намерила това момиче -ще го пиша на Лични ...да не се чудиш

Невена-къде си ....пак захвана студ тука

Честит Рождн ден н малката Жасминка    bouquet

# 183
  • София
Кате, онзи ден със сестра ми по друг повод попаднахме на класацията на най-богатите монарси в света и Мохамед 6-ти беше на едно от челните места с някакви си 2 милиарда  Shocked Сестра ми, която е голям образ разправя - ааа, този крал голям хубавец, вземам го, че другите едни стари и грозни  Rolling Eyes Аз й обяснявам, че той щастливо женен, тя обаче не, та не стяга куфарите за Мароко да омайва краля  hahaha повече от час сме се хилили с нея на богатите величия

ето тук може да прочетете повече, но е на руски http://luxblog.ru/samye-bogatye-monarxi-mira-po-versii-forbes/

# 184
Yellow_girl тук се носи упорит слух ,4е бил с обратни наклонности  newsm78

# 185
А в Мароко се носи клюката, че се е оженил повторно! Но нали тамвсичко около Краля е обвито с тайнственост.
Така или иначе, г-жа Салма Беннани няма да го даде така лесно.

Да, богат е Монарха, наистина е 6-ти или 7-ми в света, а страната, а безработицата, а неграмотността, а глупостите, които хората правят и казват, когато бедността заговори - направо закрещи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out   

Иначе успех на сестра ти! Дано го вкара в правия път!  Hug Praynig Peace

# 186
  • София
dtti, знам ли го дали е на другия бряг краля, но като нищо.  Whistling Ама истината е, че от всички монарси в тази класация, той най-хваща око, останалите направо те стряскат на сън. Но като гледам сестра ми май се е отказала да му се представя  Joy няма и 10 минути откакто ги обсъждахме и тя вече го забравила... 
Кате, аз що си мислех, че този крал щастливо женен, пък сега ти разправяш ще се жени пак  newsm78 не че съм наясно с техните съпружески отношения, но каквото подочуя от клюките, явно съм изостанала от новините съвсем. Иначе за бедността истината е, че по-лесно се управлява беден и необразован народ. Той едва ли ще се затича да оправя нещата толкова бързо, че когато хората започнат много да питат и да се интересуват може да не им хареса къде живеят и какво става около тях.

# 187
Добро утро, момичета!

Влизам само да ви пожелая всичко хубаво и много щастие и положителни емоции с форума.

Тук намерих много приятели и научавам много неща.

Така или иначе, се впускам пак в пътувания, работа и балансиране между интересите и нуждите на 2-те семейства на двата континента, нуждите и приоритетите на нас двамата и да подновим готвенето на карамел, когато се успокоим и му дойде времето.

Благодаря на всички!     

Оттеглям се, защото няма да мога да бъда интересен събеседник.   Hug  bouquet Hug

# 188
  • София
Гледам пълно мълчание днес  Rolling Eyes На мен много работа ми се събра тези дни, ама няма как.
Качих няколко, ааа доста снимки от Сахара в албума. Който проявява интерес може да ги види и да сподели дали му харесват   Rolling Eyes Има едно момиченце, което държи червена лисица, странно ми се видя, но снимката е много хубава.

Кате, успех и късмет   bouquet

# 189
Момичета, здравейте и от мен! Често чета темата, отнася ме далече-далече Simple Smile

Я, кажете за мароканската роза- онзи ден видях новата серия на The Body Shop - From Morocco with Love.

Като българската маслодайна роза ли е- Роза Дамаскена или по-различна?

Катя_Акиял, твоите разкази са много интересни, не спирай да пишеш, когато имаш желание и настроение!

# 190
Кате , пиши когато можеш ! Поне да знаем , как си и до къде са стигнали нещата със съпруга ти .
Желая ти всичкото щастие на земята ! Аллах , да е с вас ! Hug

# 191
  • по пътеката
науел, 4естита ти рождени4ка, а на самира  да й пожелая да расте  хубава ,умна, здрава и добра мамина отмяна!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
то4но такива рози имаме в градината, за тях казвах,4е цъфтят няколко пъти! режем и слагаме като са пъпки, за настроение,при това свежо!мене най-ме радват  5 метровите дървета фикуси и гигантските кактуси, просто първият път седях и не вярвах, 4е моия мижав фикус макар на 2.5 м ,но хилав в сравнение с огромното дърво, заело половин градина в една къща с  по ниска ограда!както и палмите, като ги окастрят, плешиви ,но за кратко! като цъфнат дърветата ще пробвам да направя снимки ,има много интересни и уханни дървета! линда най- оби4а 4ерниците(тут), голяма краста е! Party

# 192
  • Varna
Кате-Акиал,

идвай поне по едно дзааааак да ни казваш!

# 193
Науел,
Честит да бъде рождения ден на Самира!
Да бъде здрава,умна и много,много щастлива!!!
  bouquet
Марси,обаче нямат уханието на българската роза!  Wink
Аз много се впечатлявам от едни храсти с различни цветове-червено,бяло,различни нюанси на розово,лилаво,жълто,оранжево,които падат,като водопад от оградите на къщите.

http://farm1.static.flickr.com/114/297594758_935b910d1d.jpg?v=1163542966

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 21:43 от Дивиана

# 194
Привет на всички!   bouquet
Съвсем на бързо се включвам, при тези цветя не можах да остана равнодушна... Didona, прекрасни са! Евaла на стопаните, които ги отглеждат... Аз имах цяла тераса с цветя... сега са останали няколко вида, и то по-големите...

Както знаете, периода  ми е малко натоварен, но следя общо взето събитията. Сега отворих и с изненада видях, че Катя е решила да се оттегли, което малко или много ме разочарова. Точно тази борбена жена!!
Кате, не знам какво става около теб, объркано ми е, още повече, че не следя събитията съвсем подробно, но се надявам, че това е временно оттегляне докато нещата се нормализират.
Пожелавам ти много късмет в тази ситуация, защото аз знам колко много е нужен, пожелавам ти и здрав разум!!  Heart Eyes
Когато нещата се поуспокоят се надявам, че пак ще се върнеш!

Хубав ден и усмивки желая на всички!!

Между другото, наближава деня на влюбените, отбелязвате ли го по някакъв начин? В София най - редовно оргазнизират конкурс "Най - хубава целувка" или нещо от сорта беше - агитират двойки да се целуват на улицата (на площад Славейков най - често...) и ги снимат, после по вестниците пълно с целуващи се младежи и не до там младежи...  Crazy Grinning
Обаче самия ден си е хубава емоция, и най - хубавото е, че като се разхождаш по улиците, от всякъде "минават" надути сърчица, плющени мечета, балони... има романтика все още...
Още по-хубаво щеше да бъде ако всеки ден беше "ден на влюбените"... Пожелавам го на всяка от вас!!  Two Hearts

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 13:37 от Eye of Ra

Общи условия

Активация на акаунт