Магребски въздух вдишай -планински ли да бъде или от шиша?-8

• 23 588
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • по пътеката
 ние, до  миналата година имахме цикламени и бели ,но ги сменихме с други!на свеки й писна да мете всеки ден цветовете, останаха едни зелени, но пък те пак си падат!особено нощното цвете, ама пък как мирише! имаме 4ерешево дърво и по4на да дава  плод! ябълки и круши- тука нещо моят се  дъни по подръжката, иска се  варосване, иска се  пръскане, малко са скарани с  земеделския труд в прекия смисъл! старото поколение как е брало маслини като деца, в 5 сутринта са на полето до ве4ерта, деца ,жени ,вси4ки!
свеки даже си засади дървета, цветни храсти като петуниите покрай къЩата на тротоара, пребори се с общината  и така си пази мазилката  хххи и да не я подслушват минаващите! но са от ония  лилавите цъфтяЩи дървета, май и мъх правят, голямо поливане им дърпаме лятоска!
за розите ,дидонка,верно е - Thinkingнямат такова силно ухание!

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 14:19 от marsy

# 196
  • София
Малко със закъснение, но  Rolling Eyes
Честит рожден ден на Самира   bouquet Да е жива и здрава, много щастлива и усмихната!

# 197
Марси,прави ли ти впечатление,че в Тунис много държат на озеленяването и има много добри градинари.Поне тук в Сус всяко кръгово кръстовище е много добре аранжирано с различни видове цветя.Всяка свободна площ е заета от градинки с красиви цветя.Дърветата се подстригват периодично в разнообразни форми.За градините в хотелите,просто нямам думи!

# 198
Много красиво! Тук също пролетта цъфтят много храсти- от рода на азалията, дръвчета магнолия. От океана климатът е доста мек и влажен.

Иска ми се и на мен да поема една глътка по-топъл магребски въздух, да усетя всички екзотични аромати, ястия- колко му трябва на човек. Една иранска патладжанена манджа с нар обаче не можах да я ям, макар и да се пробвам на различни кухни, имаше много специфични подправки и я върнах почти небутната. Кус кус арабски обаче си намерих оригинален и с черен чай ми е най-сладък. Даже като го купувах се сетих за марси, съвсем серизоно Simple Smile

Попздрави от един почти пролетен Ванкувър! 

# 199
# 200
Здравейте момичета,изшиняшам се за дългото отсъствие,но тичах по задачи отделно се появиха хиляди проблеми.Надявам се,че при вас е всичко наред.Още не съм изчела всичко.При мен нещата станаха зле,няма вече любов,но няма и за кого да се ядосвам и да се чудя как да му е добре.Само ми е болно,че се оказа несамо измамник,но и страхливец.Изкара мен виновна,за да си има повод да си тръгне вместо да каjе така и така,по тая и тая причина неискам да сме заедно.Но както и да е,ако бог ни взима нещо то е,за да ни даде нещо по-добро.На мен ми даде добър урок,че мъвете не се обичат,с те са за забавление.А сега ви пращам целувки и бягам.  bouquet

# 201
  • по пътеката
има ли фенове на фалег сред френскоговорящите? аз  много му се хиля, а когато го гледах  преди няколко години за сефте, беше едно от най-свежите неща, които бях слушала от магреба!  Crazy
тези рози на снимката свеар  ми напомниха  на трендафила, който имахме  преди 25 години в къщата където съм родена! ухае  страхотно!
линка, де се губиш тези дни ?  newsm78
дидонка, да, то4но затова се радвам на  ходенията в  големите градове, защото там поне си дават зор да оцветяват и красотата ми пълни о4ите! в по-  малките градове, вси4ката красота е  по градините и дърветата ,които цъфтят, няма такива озеленители с талант! Thinking Crossing Arms

# 202
Свеар, много благодаря, разгледах картинките повечето, че не знам френски Simple Smile
Много харесвам аромат на рози- всъщност има много различни видове, имам един любим парфюм на Виктория Сикрет - So in Love - в него има аромат на мароканска роза, роза на ориента и майска роза. Малко ми се рамиват понятията коя роза точно каква е.

Сега като се разрових в интернет, разбрах, че понастоящем само в три страни се произвежда розово масло- България, Турция и Мароко.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 21:22 от Г-жа Броненосец

# 203
  • Varna
Момичета Hug Hug Hug
Дидонка много красиви китки си ни пратила мила  :bouquet
Свеарчееее а ти каква красота си ни поднеслаааааа. Имах нухда да погледам такава красота и да се заредя и малко да успокоя топката Hug
И аз ползвам сега един парфум на FERRE-ROSE-limited diamond edition.
И аз обичам рози. Обаче голяма слабост ми са жълтите. Simple Smile Но ако имах такава градинка като на снимките хич нямаше да издребнявам какъв цвята са Laughing
LINA LOVE- горе главата мила. Щях да ти пиша какво да си казваш за кураж ама не е за пред хората. Всяка от нас е минала по тоя път. Все уроци са...  Hug

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 08:24 от DELTA_DELTA

# 204
Здравейте  сладуранки   Hug

нямам  много време  за  писане но  да  поздравя  със закъснение  Раянчо 
http://www.altasawwof.net/services/cards/suitability/c_mawlood_1.jpghttp://www.khames81.jeeran.com/صورة%20&# … #1575;ن.gif

и  на  момите  на Дани 

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 22:20 от svear

# 205
  • София
Север, прекрасни рози   bouquet особено последната, направо усетих как ухае. Миналата година ходих до Гърция и там имаше огромни рози, миришат 10 крачки разстояние, тук не съм виждала такива, не можеш да ги хванеш в две шепи, приказка  Heart Eyes Делта и на мен жълтите са ми слабост, но аз всички жълти цветя обичам, щом е жълто, мое е  Mr. Green
Лина, съжалявам, че така се е случило при теб, не се отчайвай, дано скоро намериш любовта  Heart Eyes

# 206
Светле-как са децата newsm78 Мохамад Амин оправя ли се Praynig и кога ще пуснеш снимка на най малкият 4лен на семейството

# 207
Привет и от мен преди да гушна възглавницата .
Мерси    bouquet на всички сетили се за моето пате Самира , което навърши 5 години .
Аз тия дни бях без компютър , намерих за превод няколко страници та времето си го запълних с чистене и грижи около децата .
Фатима и Ясмин са на антибиотик , имат много секрети според педката .
А Самира е уж по-добре и това ме радва все пак през деня са с едно по малко .
Лека и много здраве на всички ви . Hug

# 208
  • Varna

Ха да ви сложа и аз кафенце за Добро утро мили Фараши Simple Smile
Yellow girl то и аз съм по жълтото, мила Grinning
Хола ми е във златисто жълто. коридорите във лимонено жълто и във стаята на Малчото ми дето е голямо магаре вече и там бая жълто има за да пребори бледо синито Wink
А и пижамата ми сега такваЗ Laughing
Цвета на Слърчо обичаме ние със тебе Simple Smile
Дано да ви е сладко кафенцето, момичета  bouquet

# 209
Благодаря за милите думи момичета.Делта то това дет не е за пред хора аз си го повтарчм като успокоение за много неща LaughingМарси загубих се тич дни от скайпа,защото бивяия ми мъj е тука,дойде си и баща му от Либия,та съм им отвела детето да го видят пък аз седя ш братовчедка ми.Да си кайа право само по купони ходя.А днеска ще е големия купон.Ами то толкова от мене  Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт