Магребски въздух вдишай -планински ли да бъде или от шиша?-8

• 23 578
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Делта , мерси за кафето , макар и бая калорично пия с удоволствие едно .
Днес пак се ядосах вече година си чакам парите от едни преводи и още нямали финанси з да ми платят .
Аз също обичам жълто , цвета отговаря на зодия лъв и планетата ми е жълта .
Но у дома май преобладават светло бежово и оранжево .
Решила съм един ден да си направя спалнята червена така , че предполагам разбрахте , че това ми е втория любим цвят .
Днес съм решила да мързелувам та ще съм на компютъра цял ден .

# 211
Привет момичета   bouquet

Аз потънах в учене на арабски...ама ме е срам да си призная че по-лесно ми изглежда китайски да науча...
не мога да докарм хич гърлените звуци...и взеха да ми се подиграват-а аз да се нервиам...

Дидона -много са красиви найстина тези цветя-пълнят очите...Аз също винеги съм си мислила че от Магреба като че ли Тунис е най-китен и пъстър.

Свеарче-много благодаря  Hug

И Рали е тук  Hug  bouquet  Страхотни клипчета правиш ..браво!

Линче-така било писано...така станало-Смело момиче и и си преживяла много-по-добре че така станало,по-навреме....а предсави си още да продължават лъжливи приказки и обещания.

Белче,Шакира....айде не ни напускайте- Свърши ли Банна...Липсвате ми  Hug

Алба и ти ....къде си ?
Госпожа Броненоец-

Сега като се разрових в интернет, разбрах, че понастоящем само в три страни се произвежда розово масло- България, Турция и Мароко.
Така ли ...и аз не знаех...Хехеее сетих се за Бай Ганю-с дисагите с розово масло.... Joy

За всички магребинки една ...м! вижте-изписана  Роза...не мирише. Изкуственно направена Хубост...

# 212
  • по пътеката
я да питам някой мирисал ли е нарцисите?те така си се казват тука, наржис! аз съм в нежен шок, това е направо готов пафюм, дори ми е познат! не са едри, но от стъбло до 7 цвет4ета, нещо невероятно като ухание! моят  мъж като нищо за празника може да ми подари цветя, което за тука си е  направо в 10 -ката!
аз един ден се занимавах да си препиша  от арабскататема, в4ера с гостенки ,едната о4аквана, другата не, но мина пове4е от добре за мене, де! нямах много време за занимавки с умствена дейност, но днес уж, рано сколасах и пак до обяд не съм по4нала! тоз форум ме е дрогирал и цъкам ,цъкам, хахахха! Tired
делта, мерси за кафенцето! аз оби4ам слънцето, но рядко слагам жълто ,бледи4ка ставам, но светлите тонове за вси4ки цветове ги оби4ам много! за деца пък жълтото ми е любимо, както и небесното синьо! аз такова си нося най-ве4е! земните не  ми ходят  и не харесвам, освен пастелно зелено и мле4но бежаво, тиквен цвят за някои домашни потреби! за  в къщи наистина не знам ве4е ка бих си направила ,ако имам дом! определено цветен! децата ми са си направили стаите то4но братно на характерното за пола, той в оранжево с 4ервено, тя в синьо с жълто! линда иска стая с балдахин и вси4ки приказни цветове, но да има стълби4ка до леглото!  #Crazy ooooh!

# 213
Еее,Марси,споко не е само твойта Линда по приказките,ако от мен зависи и аз бих направила като нея,е моjе би малко по-сдърjано.В нас стаята ми е с едни бледо червени стени,а точно там дето е леглото стената е наситено червена.Не е по мое решение,но ми харесва.Иначе си мислч,че детската стая и спалнята са най-ваjни и трябва в тях човек наистина да се яувства като в приказка,защото това са местата където оставая на спокойствие и трябва да се чувстваш добре.Иначе за хол кухня определено бих ги решила в бяло и оранjево за хол,моje бе небесно синьо,но за кухня със сигурност бяло и червено.Божеее,размечтах се,а изгледи за моч си къща няма.

# 214
Делта,мерси за кафето!  bouquet
Г-жа Броненосец,аз също не съм знаела,че Турция и Мароко произвеждат розово масло. Thinking
Тук в Тунис всяка година мисля,че пролетта правят розова вода,вода от цветовете на портокал и вода от индрише.
Последната я ползват много.Особено в сладкарството.
Марси,нарцисите са прекрасен аромат,права си! Peace

Далка,аз нямам много поглед в/у Мароко и Алжир, Embarassedно тук казват на Тунис-зелената държава.
Свеар,прекрасни рози!!!Аз често си бера от градинката на свеки подобни,но не ухаят така силно,както българските. Sad
На мен също ми допадат пъстрите цветове.Стаята на малчо е не в традиционния син цвят.
Многоцветна е.В жълто,оранжево,зелено,червено и синьо Crazy .
Марси, леглото му е със стълбички Wink,но липсва балдахин. Joy

# 215
моми4ета какво става в Мароко-даваха по новините-4е имало големи наводнения в следствие на дъждове и снегове,даваха дори и жертви

# 216
Цитат

Свърши отдавна Далче  Hug

Я да те питам ,как го учиш този арабски ,поясни малко   bouquet
Аз едно време ходех в една частна школа тука в София ,3 нива изкарах и се отказах след това .После след няколко месеца ходех при един арабин на частни уроци за около 3 месеца ,имам тука в нас речници ,разговорници,питам приятели в нета ме понаучават някои неща,превеждам си песни с тяхна помощ.

И на мен тия гърлените буквички адски много ме тормозят,голяма мъка и това е   Sad

Поне се научих и разпознавам буквите без проблем и си пиша някои неща като ме удари музата .

# 217
  • Varna
Lina Love, Marcito, от сърце ви желая да си имате къщти каквито си мечтаете Hug
Дългоооо време и аз си нямах. Май отворих тема за дизайна по къщите Simple Smile
Мечтаех за весела и шарена къща. Много е весела и много е шарена Simple SmileИмам я от 10 години .Много ще ре радвам когато ми кажете-DELTAAAAA и ние вече имамееее Hug То весел човек може само весела къща да има Simple Smile Марси, знаеш ли аз съм мургавелка но и на мене много добре ми стои небесно синио и си се гиздя и със този цвят Simple Smile
И аз незнаех, че розово масло се произвежда във Мароко. Знаех за нас и за Турция но нашето било по скъпото, но това сигурно го знаете.
Дидонка тъкмо се колебаех между Тунис и Мароко ама май във Тунис ще взема да цъфна щтом има такива води от портокал и инднише- много обичам тази миризма Simple Smile че и да видя тези градинки прекрасни за които разправяш Hug
Марси ти знаеш, че тука има нарциси които миришат и които не миришат. Страхотен е мирисът на тези които миришат но нямам представа как миришат при тебе. Там сигурно е като парфюм, нали?
Nawel-че, абе и аз харесвам червено ама моята  спалня       е със по спокоен цвят. Бял но не е съвсем бял лееееекичко кремав със ситни златисти рози. Моят съпруг ми каза, че другите тапети може и да сменим но във спалнята не давал Laughing Но ти си сложи каквото ти каже душата. Което почустваш то ще е истинсия цвят.
Dtti-до сега гледам ТВ-то нищо не казват за Мароко а тез от БТВ не изпускат такива неща.
Белчееее, здравейййй  bouquet

# 218
делта аз гледам арабските канали,нали останах без бг телевизия Sad

белла виж тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369265.0

# 219
Цитат

Свърши отдавна Далче  Hug

Запис и то мене   bouquet,интересни теми за цветя ,масла ,цветове сте заформили ,при първа възможност Ще се вклюЧа

Поздрави

# 220
Делта,заповядай! HugЩе ми бъде приятно да се запознаем!  bouquet
Правенето на вода от цветя е традиция.Почти във всяка къща,в която има по-възрастна жена се приготвя.Става много бавно.В специален съд и се извлича на капки.Водата от индрише я използват и като средство за понижаване на температурата.Особено през лятото действа много освежаващо.
Шакира,Бела,добре дошли отново!  bouquet

# 221
  • Varna
Добро утроооо, Фарашкиии Hug

Да ви е сладкооооо Grinning

Дидонче, дано не ни се изпречи нещо, ще дойдем. Нека само да се прибере Бате жив и здрав. Тъкмо ще кажеш къде е по добре за отсядане там. То не, че ще се спрем да се печем. Като цигани сме със моя нямаме спиране от хайманалък. То добре, че той много търпелив и ми уйдисва на акъла Laughing
Шакирчеее яяя и ти си си дошло Hug
Dtti-забравих бе Душа, че не хващаш българско Sad
Усмихнат ден девойки Hug

# 222
Момичета прави ли впечатление,че катя влиза в арабската тема,а тук не.Да не се обидила нещо?

# 223
Добро утро и слънчева събота, а аз отивам да умра от срам - накратко, в офиса, в който сега обработвам едни документи преди одит, онзи ден донесоха едни бонбони - "таралежки". И така седи кутията- до преди малко с 4-5 бонбона.

Днес правят профилактика на компютрите и аз отделно съм сама - заровена в едни папки и и файлове и решавам да почерпя човека, който работи по компютрите, взимам си и аз една бонбона ... и нещо .... вкуса един странен. Викам си да прочета какво пише на съставките ... "вишни в спирт" .... и казвам "аййй, ето вече, голям грях направих"..., а човека казва "а, не знаете ли, че не трябва да се вярва на надписи? на колко места пише "жени" ,а то - тоалетна.

Та така, със сигурност "влязох в казана"... Мдаааа.         

# 224

Та така, със сигурност "влязох в казана"... Мдаааа.        

щом не си знаела-няма казан  Wink
иначе в надписа не се съмнявай-баш алкохолец си е,да стои кремчето както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт