САЩ- 89 чифта очи, вперили поглед в Белия Дом

• 15 331
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Na мен една приятелка ми изпрати сирене за Коледа  Laughing , без дори да ме предупреди. Незнам какво е очаквала , но аз получих мътна водичка + малко каша в пликче  Sick
мартенички дано се сети някой да ми прати , ако не сама ще си направя  Crossing Arms
Бубка и от мен отново едно голямо мерси за инфото за козметиката. Имаше опашка, но чаках точно 5 минути.

# 61
Кюбит, а нямаше нужда. Теб първоначално не те ли дразнеше също, хм?
Изумява те това с мартениците, мен ме изумява прекаленото преекспониране на липси на баби и дядовци, Тина се изумява от вчерашната церемония, някои си живеят изумени целодневно... Е и?
Нито е нужно да играе гумата, нито театрално да напускаме, нито дори да се извиняваме.

Бия се през пръстите сега, затова звуча така дипломатично и неразбираемо, сигурно  Laughing
Не се сърдете после, ако ви хващам в крачка. Напоследък все на такива моменти попадам...

# 62
  • Добрич
Eййй, ще ме навиете да взема наистина да направя мартенички и да се пробвам да ги продам! В действителност много ми се иска да пробвам. Ще се поослушам още малко и ще ви кажа какво решение съм взела.  Wink
Искам много да ви благодаря, на всички, за мненията, коментарите и насърчителните думи!   bouquet

# 63
На мен пък ми пращат юфка-домашна - хайде сега възмущавайте се.  hahaha

Възмущавам се, преглъщайки. По-скоро, преглъщам възмутено  Mr. Green

# 64
Явно само на мен никой нищо не ми праща  Cry

# 65
лол форумският пинчер го хвана логореята  Mr. Green

# 66

Аман от натрапници bash

# 67

Аман от натрапници bash

Защо натрапници, dessivl? В този форум, навремето се гласува, че може да се пише И анонимно. Или викаш по принцип, аман от такива, които се осмеляват да "проникнат" в запазената територия?!
Не се притеснявай - кръга се държи здраво!

# 68
Малко spam2 специално за гостите:  bouquet
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%8F
и още по-специално до гост Chicago- в началното у-ще в България  се учи що е пълен и що е кратък член. "кръга се държи здраво!" ooooh!.
Ние, българите живеещи далече от Родината...не ядем доматите с колците.

Та, по темата-не мога да седна на комп-а. Уж бях във ваканция, ама ме привикаха на работа. Добре че успяхме да се "спасим" за три дни в планината на ски. Аз си "забравих" телефона в къщи. Изкарахме супер. Виктор с огромно желание се пързаля със ските. Първия ден беше само в долната част. Цял ден изкара навън и нямаше сила земна, която да свали от ските. Купихме му
http://www.nextag.com/Apple-Rise-Sports-Kid-582211017/prices-htm … -BA725C786DE8982F за следващите дни. По този начин, цялата банда беше из пистите. Хлапето е неуморимо-след прибиране в хотела (придремва за около 15 мин в колата) завършва в басейна

# 69
Малко spam2 специално за гостите:  bouquet
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%8F
и още по-специално до гост Chicago- в началното у-ще в България  се учи що е пълен и що е кратък член. "кръга се държи здраво!" ooooh!.
Ние, българите живеещи далече от Родината...не ядем доматите с колците.

Та, по темата-не мога да седна на комп-а. Уж бях във ваканция, ама ме привикаха на работа. Добре че успяхме да се "спасим" за три дни в планината на ски. Аз си "забравих" телефона в къщи. Изкарахме супер. Виктор с огромно желание се пързаля със ските. Първия ден беше само в долната част. Цял ден изкара навън и нямаше сила земна, която да свали от ските. Купихме му
http://www.nextag.com/Apple-Rise-Sports-Kid-582211017/prices-htm … -BA725C786DE8982F за следващите дни. По този начин, цялата банда беше из пистите. Хлапето е неуморимо-след прибиране в хотела (придремва за около 15 мин в колата) завършва в басейна

Благодаря! Поука извличам, особено от:

Цитат
Първия ден беше само в долната част.

Издребняването не води никога до нищо. 

# 70
На кой му пука какъв е 4лена, бе -пълен или кратък,
досадно е да се правят забележки на хората за това постоянно.
Ами много важно в крайна сметка, ясен е смисъла, или смисълът ooooh!
Все пак не е като да бъркаш гласните, не е като да си неграмотен, или е, а Shocked
Само не се хващайте за члена, моля ви се   Crazy

# 71
Цитат на: Сили link=topic=36523te=1232599230
Само не се хващайте за члена, моля ви се   Crazy

Жалко, че нямам член и не мога да се хвана за него  Laughing от яд, че не знам кой е пинчерът на форума  Crossing Arms .

Иначе
Цитат
Първия ден беше само в долната част.

си е написано правилно според мен- не денят, а Виктор изършва действието  Peace

# 72
Искам да ви питам като наближи Баба Марта от къде се снабдявате с мартенички?
Бял и червен конец, врът, врът, усукваш ги, е воала! Що е то? Мартеница се нарича, с нея аз ще се окича!  Laughing

# 73
Аууу, ама как така не обичате колети? Когато можеше да се изпраща храна по пощата, ми 2 пъти ми изпратиха от бг по тяхно желание, обаче бях толкова доволна. Не точно заради храната, ами заради колета, свързвам го с много хубави спомени, как баба и дядо ми пращаха колети, като бях малка и изненадата която ме очакваше вътре. Дори и да знам, какво има в колета, пак трепетно ги отварям  Mr. Green. Обичам колети!

На анонимните - не че не може да се пише анонимно, може естествено, но не е етично. Хубаво е да прочетете ето това - "Когато попаднеш в нов форум и решиш, че ще е добре да се включиш в него - регистрирай се. Така останалите ще могат да те "познават". Така се определяш като някаква личност, макар и само като виртуален образ. Гостите не винаги са добре посрещани поради значителния брой интриги, манипулации и злоупотреби от страна на "анонимни посетители".

А може и всички да прочетем това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10593.msg176410#msg176410

# 74
Добро утро,
някой има ли опит с Бг у-ще в домашни условия?Наумили сме да съберем 10ина деца (3-13год) 2-3/месец,имам песни,филми,кубчета с азбуката,идеи разни тук-там,но ако има участвал ще ми е много полезно инфо от 1ва ръка. Особено се чудя за игри физически,освен дама в бг букви и търсене и лепене на букви по стена друго не ми хрумва.Мерси предварително!
*
Мартеници правим с децата,тази година мисля това да ни е проекта в Бг школо в мазето у нас Laughing
*
Пращат ми от Бг календари на ФЮТ,тази година ги изпуснах. Инак-книги на бг автори,съвременник по сантим.съображения,моливко/ръка за ръка  за ния и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт