САЩ- 89 чифта очи, вперили поглед в Белия Дом

• 15 336
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • WA, USA
И ние сами си правим мартеничките. Преди плетях и за колеги и приятели, но вече се отказах да ги образовам, а и ме домързява нещо. Имаме един приятел, който упорито отказа да си свали мартеницата и си я носи година-две, че много му харесвала. Как да му обясня какъв е смисълът на занятието:)

Колети обожавам от малка и ги свързвам с колетите на баба и дядо, които ни пращаха портокали и банани, защото имаше ограничение по колко да се пада на семейство.

Станах леля пак, сестра ми роди момченце, което до края беше набедено за момиче в петък - 4100 и 55 см, здрав и голям Боян Sunglasses Сега Иво ще праща колет на бебе и е много развълнуван.

# 76
  • Чикаго / София
sipirumi, честито! да е жив и здрав малкия Боян!  bouquet

Мартенички си имам все още. Като тръгнахме за насам си взех цяла торба. Ама може и да си направим няколко с децата.

Колети много обичам да получавам, ама никой не ми праща. Не съм получавала колет от детските ми години. Май и аз от баба и дядо. Simple Smile

Лек ден!

# 77
Анет, купих скоро скрабъл на български за скромната сума от 57 лв. Тандури беше писала в темата за българския език, за едно училище по нета, провери там за координати, по скайп правеха някакви уроци. И си пусни питането в тази тема, има поне една учителка, която може да даде идеи. Аз бях пуснала линк за един форум на бг учители, където имаха много материали и наскоро още един бг сайт се обсъждаше. Много хубава идея за вас, браво.

Тандури как си?

Сипируми, много хубави новини!

# 78
Малкият Антъни Кайл днес става на 2  Simple Smile
Да е много здрав и лъчезарен. Весел празник от мен и момчетата  Simple Smile

Наздраве, Джи!  Simple Smile

# 79
Biz,mersi. За по жицата знам,материали в нета има колкото щеш,аз по-скоро се надявам да чуя мнения от минали по пътя специално с деца расли тук и занимавани в реално време от неспециалист LaughingМерси че се включи

# 80
Честит Рожден Ден на Антъни Кайл Simple Smile Да е здрав и усмихнат Simple Smile

Весел празник Джи Simple Smile

# 81
честит рожден ден на Антъни Кайл, да стане велик плувец и капитан  Heart Eyes! Джи, честит празник   bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=ayJrRdu9c9E

# 82
  • Boston, MA
Да е жив и здрав Антъни Кайл! Да се радваме на усмивката му мнооого дълго време в нашият затворен кръг.  Mr. Green

Аз имам само най-простите мартеници (от едно време), така че, Къдри, записвам се за първа клиентка при теб.

# 83
Да си призная, за мартеници не се сещам ако не ми изпратят. Възродих традицията заради детето, и ако намеря хубави декоративни мартеници онлайн, бих купила (не толкова за носене, колкото да окача в стаята на дечка за няколко дни).

П.П. Много хубави снимки, Ирка!

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 17:23 от Pixie

# 84
Джи Grinning Весел празник и все така пълна с радост и усмивки къща!

Сипируми, честито!  bouquet

Анет, страхотна идея, успех.

Ева, с вас всичко наред ли е?

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 17:56 от Зора

# 85
Честит Рожден Дена на Антъни Кайл! Все така да расте усмихнат и да радва мама и татко! Джи, честито и на теб!  bouquet

Атти, благородно ти завиждам за домашната юфка Crossing Arms Едно време баба я правеше супер, лятото си купих, но беше отврат Sick

----------
Мартеници съм правила, и за клас на мъжа ми сме правили и с пискюли даже, супер лесно става. Миналата година пропуснах(имам още старите), но тази, ако ми дойде музата ще спретнем нови с ЕйДжей. Иначе от години никой не ми е изпращал, но не съм и поръчвала.
---------

Колети аз не получавам. Преди( на другите странства) от време на време са ми изпращали, докато сетра ми живееше в Б-я, сега няма кой, пък и тук има всичко, ако искам.
---------
Анонимните мен не ме дразнят, освен, ако не са груби или с изказвания не на място. Всеки има право щом се позволява от сайта.
---------
Да се върна на Първата Лейди Laughing Бялата рокля и отиваше много повече, друг е върпоса за избора на цвят, докато танцуваха бяха като връх на сватбен кейк, но и отиваше. Ониз ден даваха някакъв документарен филм за Обама, Мишел беше страхотно облечена, хай фашън и е още нова...или аз гледам много Уот нот то уеър Mr. Green
---------
анет, много хубава идея за бг училището.
Има една игра , мъжа ми я нарича "дъската на смъртта" Simple Smile В неговите езикови класове са я играли, но ти трябва дъска. Децата се разделят на два отбора, по едно от отбор застават с гръб към дъската, учителката казва някаква дума, децата се обръща и който напише пръв и вярно думата получава точка. След това за екстра точка, има кош на земята, детето се връща при съотборниците си и хвърля топка за екстра точка, има право само това дете, което е получило точката за правопис(това не  е задължително). И така се редуват децата. Може и по-сложно, с изречения евентуално, или казваш на английски, те да превеждат на български и пишат на дъската. Дано има смисъл и успех.
--------

почитателките на тапети, Ferm Living отново имат 60% разпродажба, този път на Колекция #2:
http://www.fermlivingshop.us/wallpaper/2.html

# 86
страшни тапети, Иве ..  Simple Smile

# 87
Джи , да ти е жив и здрав рожденика и винаги усмихнат  bouquet, а ти да го слушаш
Сипируми да е жив и здрав малкия /абе хич не е малък Laughing/ Боян. Хайде сега и ти да направиш сестра си леля  bouquet
Колети получавам от време на време / хапчета за съпружето, че разликата в цените е  Shocked/
и от брат ми един за рождения ден, беше го поръчал от Малинчо с лакомства разни и лютеници и пастети.Еднакво се радвам и на картички и на колети Grinning
Анет, идеята е супер, жалко че сте на далеч щях да го запиша Плами ученик при теб bowuu

# 88
Анет, имам познати, които направиха в ПА такова училище, редуват се родителите на децата да " преподават", имат си сграда и помагала и т.н. Ще питам подробности и ще ти пиша.

Бенс, аз тапети мразя от дъното на душата си, откак си изстъргах стъргането за цял живот напред, но какжи хубави картички могат да станат от тези  Laughing

Ние също получаваме колети от време на време, най-вече дядовците и бабите пращат по нещо на децата, иска им се на хората да купят нещо, което са избрали, пипнали и пратили лично, не ги спираме, децата се радват, всички са доволни. Книги малко получаваме, някои лекарства които са тройно като цена тук, билки, които не мога да намеря онлайн, друго не се сещам.

Мартеници купувам на всичките хлапета в училището на Калин, което прави задачата трудна. Майка ми обикновено праща, а аз правя мостри и пращам материали на учителката да правят в училище на 1-ви Март.

Биз, освен че съм с +2.0 диоптъра още нищо не се знае. Поне виждам в момента, макар да не мога още да свикна с очилата, особено че трябва да ги разнасям навсякъде..ама какво да правиш.
Иначе само  ме побъркаха от тестове, теории +5 ( коя от коя по-страшни  Rolling Eyes) и аз седя и чакам да кажат в крайна сметка как може за 1 месец да ми се влоши зрението толкова много и да ме боли по този начин. 2 МРИ по-късно, още никой няма идея.  Tired

# 89
Тандури,а баш,мерси много! Колкото по-лаици и килийно-по-добре че само с това разполагаме в момента.Благодарско много!Бенс,супер идея,имаме дъска-статив икейска,това с букви ще е супер,до изречения не мисля че ще го докараме до 2012 Grinning
Наумила съм да плесна една огромна хартия на стената да рисуват БГ,реки,градове и пр,правиха подобно в прискула на Ния "кой съм аз,колко съм голям и пр",голям фън е.
*
Ако би имало такова "у-ще" около вас-какво бихте искали да се случва там?
*
ЧРД на Антъни Кайл!

Общи условия

Активация на акаунт