Ноемврийчета 2005 - 24

• 13 410
  • 217
  •   1
Отговори
# 105
олгарита ако не се включи скоро, елспет, питай в турската тема в "По държави".

Пратих вчера Деян с баща му на едно авиошоу, имало е страхотни демонстрации във въздуха, на полицейски коли/като по филмите/, на високопроходими автомобили, и между другото и забавления разни. Няколко снимки от нас:
Деян на як полицейски мотор
гушнал камила
и любимата ми - запознанство със сокола

след като порядъчно ви се оплаках, от 1 седмица Деян изведнъж започна да повтаря, да се старае да изговаря думи и изречения - качествена промяна. Само днес като пробвахме да каже ррррр - как ръмжи кучето?, и той пак се измъкна адвокатски - "Не, кучето лае"  Mr. Green утре тръгва на училище и не знам как ще му дойдат новите езици; много ми е любопитно.

Ружа, много сте хубави! И много коса има Явор Simple Smile

# 106
Ей, тити, бил е истински щастлив! А толкова мъдро гледа сокола, сякаш си общуват нещо. Стискам палци за утрешния ден!  Hug

Sissa, хубаво решение за Ники, а и баба и дядо ще са радостни! Всеки, който може да си го позволи е добре да сменя климата.  Peace
А при мен всичко е наред, времето минава сравнително бързо, нито веднъж не ми е било лошо, разултатът е, че хапвам доста и раста.. но здраве да е... Simple Smile Хайде, чакаме още престрашили се! Wink

Милейди, представям си я малката принцеса Нана, а и теб. Simple Smile А на мен вече така ми е писнало да играя роли и въобще са ми дотегнали всякакви принцески и барбита истории, странно, че на Георги не му писва да бъде принц, да танцува, да целува различните красавици по сто пъти. Simple Smile То и затова сигурно пак иска момиченце. Но нашите реплики са предимно от приказките. Вкъщи избягваме да пускаме често филмчета на Юлиана, откакто ходи на детска градина, предпочитаме да се занимаваме нещо с нея вечерта, не за друго, а защото времето не е много, а и като предварителна компенсация за бебето. Отделно, че редовно виждам как и в детската им пускат.  Naughty Но сега като е болна, ще гледа сигурно, че се изчерпваме цял ден. Иначе обича да слуша аудио приказки.

# 107
  • Там където има любов
Мале колко много промени при вас  Grinning
Милейди сигурна съм че този път всичко ще е наред  Hug
Бъдете здрави  Grinning

# 108
  • Измир
Здравейте!
Времето не мИ стИга за нИЩо.
ТИтИ, тИ как се оправяш не знам. Започвам да мИсля, че първото детенце ако е момче май е по_лесно. Деян много е пораснал. Успех утре.
СевИма непрекъснато търсИ внИманИе И ИзмИсля каквИ лИ не хИтростИ. ПреоблИча се по 7_8 пътИ на ден. Само вчера съм обувала 4 разлИчнИ чорапогащнИка И 3 роклИ  ooooh!.
СИсИ, И на мен мИ беше мъчно, че толкова малка СевИ ще става кака И ще трябва да се държИ като такава. Докато бях бременна май съм я разлИгавИла повечко И сега мИ ИзлИза през носа.
Anladınmı значИ ''разбИраш лИ'' Anladım  ''разбрах'' Simple Smile
БИсерИте нИ са свързанИ с българско_турската нИ реч. Свекърва мИ е прИ нас сега, И понеже не знае БГ, СевИма сглобява унИкалнИ ИзреченИя.

# 109
за днес ставаше дума, ето го униформеният http://photos.streamphoto.ru/a/9/2/14a94ceb50166dd2ece2c9751a77f29a.jpg  bowuu
стана като в София - отиде, влезе сам, събу си обувките/не че някой го кара/ и се засили към играчките. На обяд ревна пред всички, че да не си тръгва. Мис Марси имаше само една забележка, че не ще да се мести с останалите, от маса на маса, като сменят заниманията Simple Smile рисувал с маркери, ял пилешка супа, другото не може да го каже още Simple Smile

олга, ами първите ни месеци бяха много интересни, ама беше лято, нямаше помощници, на третия месец Деян тръгна на градина и други неща са го вълнували Simple Smile полека ще се подреди и при вас всичко. сега вдигнахме и бебето сутринта да го изпрати до градината. после споменахме как бебето питало "абе къде е батко бе" и разни такива Simple Smile изобщо всичко да се върти около баткото , та като му писне, сам търси бебето.

# 110
Ехаа.. голям сладур! Simple Smile И браво на него, определено ще му е по-добре сред децата. И на мен ми е любопитно как ще се справи с езиците. Учителките на английски ли им говорят? А реших, че утре тръгва, просто защото е понеделник, кога почиват?

Олгарита, Севи не ходи ли сега на детска градина? Иначе аз не смятам, че разликата е малка, но ще внимавам, че е деликатен моментът с вниманието заради, преди и с бебето..

sunny_777, как върви при теб бременността и вълнува ли се баткото?

# 111
е ха тити, страхотен мъж имаш в къщи, щом се оправя.
 Мами днес никой не се сети де честити трифон зарезан, честито ви именници.

# 112
  • София
Здравейте!
Благодаря за превода. Смешното е че Евгин е най-добрия и приятел и те си разговарят на шльокавица (както и казвам) и според мен въобще не осъзнава (Калина), че тези думички са от друг език.

Завърнахме се от Кърджали и оставихме децата, надявам се да позакрепнат и да понапълнеят, че накрая от Калина бяха останали две сенки под очите.

Хубав ден на всички.

# 113
Здравейте, аз си взех детето. Много е пораснала. Днес е на градина и то в друга група, защото в нейната има варицела. Надявам се да се задържи здрава. Но в този гпива сезон не знам. За сега не мога да пиша повече.
Тити, и Деян е много пораснал. Направо като мъж.

# 114
  • Там където има любов
Сиси ♥♥  - Бременността ми този път е проблемна от предната. Най важното е че бебо е добре  Grinning . А с баткото е много трудно, а и от Януари не ходи на градина защото чакаме да се построи и положението става още по объркано. Иначе Дейвид много се вълнува все ме кара да ходя при доктора да го изкара че да го гушнел  Laughing
Надявам се да издържа поне до началото на Март. Ще ви пиша като имам време  Crazy
 Hug Hug Hug

# 115
честит празник на всички мъжки майки. Да ви са живи и здрави малчуганите.
При нас вс си е по старому. Баткото на градина а малката сополива въобще не и минава и от втория антибиотик. И капки за нос и слагам. Ще видим утре какво ще каже педито.

# 116
тити колко много е пораснал Деян. Много е готин, а както изглежда и супер оправен. Браво на него!
Теб мисля, че те мярнах на снимката с камилата. С дънки и оранжева блуза? Ако наистина си ти държа да отбележа, че изглеждаш страхотно!
Майче е Мадона я гледах вече в Амстердам, не мисля да повтарям. Сега са наред AC DC в Мюнхен и Депеш в София. Малко Дисниленд за децата в Париж през май, може и една Анталия в началото на май да направим с приятели и деца. Ските вече са готови, но без деца  Mr. Green в началото на март. Дано има сняг в Австрия   Praynig

# 117
Привет! Аз се завърнах. Оставих си момиченцето. За моя радост не е имало ревове и разтройване поне за сега. Постарах се да и обясня, че това е ваканция и после пак ще си я вземем. Нали е голямо детето вече и уж ме разбра. Та да видим....

exxo  - чудесна програма сте заформили Peace  ние ще чакаме отзиви.

sunny_777  - гледам, че и ти вече вървиш към края. Супер, щом бебо е добре, а то момченце ли е?

buba_katinka приятно като видиш колко е пораснала, а аз също се надявам като си я вземе живот и здраве да е пораснала и напълняла, че последно време стана много капризна към яденето и доста отслабна. Надявам се чистият въздух и по-здрав сън (който има там) да си свършат работата

тити осатанх с впечатление, че френски ще се говори в новата градина или сериозно бъркам newsm78. И аз като другите смятам, че Деян много е пораснал, пу пу, то и Ясен сигурно вече е голям, щом изпраща батко Simple Smile

# 118
еххо - от изброеното 'париж през май' най-ми хареса. еееех, парижът... пак ми се доходи...
аз към края на лятото ще започна да правя програмата за азия, но още не знам кога ще е - или в края на тая година, или другата -зависи как ще ни се отрази ск. за сега отразяването върви в + посока, амам де да знае човек - вятърът може да се обърне.

за ските - първи ден от училището - петра е много, много доволна и настървена за утрешния ден. имали са 2ма батковц, които са ги забавлявали. правили са снежни човеци, пускали са се по наклон прави и клекнали, с ръце напред, щеки не са им дали - върнаха и нашите. и толкова успях да разбера. сутринта беше една невъобразима какфония, а следобеда автобусчето закъсня и се бяхме събрали цяла рота развълнувани родители. страхотно се умилих от гледката на малки палави разбойничета, маскирани като скиори. а най-много се радвам на факта, че пипа се радва  Wink краката й бха сухи /пуснах я с апрески/, шал са казали да не слагаме, а за капак, не са загубени нито сл. очила, нито ръкавиците - нито една дори въпреки 3те комплекта. раздвм се, че не послушах мрънкащите, които опяваха,ч е пипа е още малка и не е за ски. точно за ски си е. или поне за сняг и досег с природата. не е речено, че ще става скиор. да ходи, да се търкаля, да е щастлива, пък а ко междувременно се научи и да кара ски - ще бъде прелест.
ай стига от мен за днес  Mr. Green

# 119
маик много добре звучи първия скиорски ден. Аз се бях засилила да й обувам ски обувки и ски този уикенд, ама в събота сутринта вдигна Т и й протече носа, та не шавахме много, много из Боровец. Късмет какво да правиш Simple Smile Утре на детска

Общи условия

Активация на акаунт