Ноемврийчета 2005 - 24

• 13 416
  • 217
  •   1
Отговори
# 120
а колко големи ски? стефан е взел 80 см. мислих си, че 100 щеше да е по-разумно - можеше поне няколко години да откара с тях. е, 80-сетките ще се наследят от дребо камен /филковме осведоми, честавали за до 110 см дете/ и както се вижда, той ще ги кара до 1ви клас  Mr. Green/, така че няма да отидат зян.
ся пък пипа декларира, че не искала да ходи на ски. аз й казах, че ще обсъдим нежеланието й утре. не ми се спореше точно преди сън  Crossing Arms

тити, липсва ли ти киселото бг мляко, баницата, лютеницата и саламуреното сирене.
а свинските луканки и сушеници?  Mr. Green

# 121
ми не. Кисело мляко има, сирене бг има, лютеница и луканки понякога липсват, да. Баница мога да си направя, но ме мързи, та в този смисъл, липсва ми готова да се продава  Mr. Green

майче, и тя ще се сети ли утре да обсъжда нежеланието си?

еххо - сори, не съм аз. Не бих отказала да изглеждам така, но действителността е малко по-обла в кръста.

Сисса, не, категорично няма френски. Днес е имало някакви islamic studies, та утре ще питам мис Марси какво ще рече това.

# 122
тити "та утре ще питам мис Марси какво ще рече това" Simple Smile май си надобряла с анлийския Simple Smile много се радвам за теб Simple Smile

# 123
тити явно при теб е интересно,  Crazy на мн езици говорите. tooth

# 124
майче, и тя ще се сети ли утре да обсъжда нежеланието си?
сети се, да. днес категорично отказа да ходи на ски и съответно не отиде. след като се опитахме да разберем защо /не успяхме/, да я убедим /не успяхме/, да я молим /пак безуспешно/, после включиме и викане /съвсем пък погрешно/, но пак не склони. е, отказвам денят ми да започва с крясъци, ревове и истерии. кат не ще, няма да ходи. както каза филков, не може всички проекти да са успешни. щеше да е по-добре, ако бяхме инвестирали по-малко  Wink
надеждата ни остава в у камен  Laughing

# 125
маик да, за съжаление са доста непостоянни в желанията си дребните. Аз също мразя да започвам деня си с крясъци.

# 126
Здравейте. Майк, ами тя утре може да реши, че иска да ходи. Явно ще се колебае.
Кити пък днес малко се натъжи, че я оставям в градината. Интересно ми стана защо. Докато стигнахме групата бяга. Тръгна да се качва по стълбите за нейната група, аз я върнах в другата. И като влезе вътре каза, че иска с мен. Малко сълзички се появиха, но влезе да закусва. Не знам, май ще страда, че не е в нейната. Но и тук има познати деца, но самата стая е по-мрачна и неугледна. Съответно госпожите са други. Иначе снощи е била щастлива, даже е накарала баща си да я чака, че имала да си донарежда пъзел. Та затова и така се изненадах тази сутрин. И сега ми е едно криво. Все си мисля, дали пък да не я пусна в нейната група. И да се разболее, поне ще мине и това. Сигурно, ако  цяла седмица е тъжна другата ще я преместя. Стига да е здрава де.

# 127
  • София
Добро утро,

Аз да започна с гадост деня. Както знаете Калина е в Кърджали при баба си... Снощи паднала и си е избила два зъба, първи и втори. Направо не знам къде се намирам от нещастие, бяс и сто още чуства. Иска ми се да обвиня в урочасване всички хора, които ми казваха, че е много сладко и хубаво дете. Иска ми се да удуша грижещите се за нея хора, които са препълнили апартамента си с боклучави мебели и няма къде да се стъпи. Аз се спънах в тъпата кошница за стари весници и си одрах ръката, помолих свекърва ми да я махне и тя каза, "аз няма да си вдигам цялата къща". Замълчах си тогава, но сега ми се иска да бях вдигнала хубав скандал и да бях изхвърлила тъпата кошница и Калина нямаше да се е спънала в нея и да стои без зъби до седмата си година. Мъчно ми е за детенце, в петък ще ходим да си я вземем.
Ох, добре че сте тук, че на мъжа ми не мога да кажа всички тези неща, а аз винаги споделям с него и сега направо се задушавам.

# 128
Елспет, съжалявам. Аз ако бях и на мъжа си щях да кажа и на свекървата да се развикам. Знам, че ни помагат, ама нека поне да е като хората. Аз с моята все се карам заради детето. не че ме чува, но поне знам, че съм и казала. А и мъжа ми много я пази и също и казва, когато не е права. Не знам какво да ти кажа друго. Едва ли има начин да се поправи това. Зависи колко са счупени зъбките всъщност. сигурно може да ги изградят някак си. Знам ли. Иска ми се да може.

# 129
Елспет доста гадно наистина. Трябва да я заведеш на зъболекар когато се върне в София ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! В "Медстом" има страхотна детска зъболекарка, но за име трябва да попитам. Май беше д-р Маркова  newsm78
Честно казано аз именно заради такива неща не мога да си представя да оставя Ния някъде. Когато се налага майка ми я гледа в къщи. То не, че съм застрахована от нещо, но някак си ми е по-спокойно. На друг не бих я оставила дори за 1 час. Кофти не кофти, така ми харесва. Даже сме намалили до минимум пътуванията без нея. Влачим я навсякъде с нас.

# 130
елспет, имало да става, станало е. лоша работа, но вече не можеш да върнеш назад.
и да, задължително я заведи на стоматолог. не знам дали може да се измисли нещо при тая ситуация. дано да може. тя сега не се сеща, ама скоро ще почне да се кокони. ох, че тъпо...
другата лоша новина е, че моят вуйчо, който е на 65 години, все ще си е с всички млечни зъби - така и не са му паднали  Confused

# 131
Здравейте,

отдавна не съм се разписвала  Blush Но ме завъртяха служебните задачи, и липсата на свободно време за форума.
Ние сме добре.

Виждам, че Милейди е на път да сбъдне една много голяма съкровена мечта, затова здраво стискам палци този път краят да е прекрасен  Heart Eyes Hug

Елспет, съчувствам за избитите зъбки на Калина  Sad Наистина следващия път (ако има такъв де) разчисти цялата къща на свекърите  Twisted Evil Като искат да гледат внуче да се напънат малко и да обезопасят терена, ама ха!

тити, снимките са страхотни! Един незабравим спомен са от арабския свят! Почти усетих "климата" там, едно такова странно пустинно чувство ме обзе ....  Simple Smile

Да си кажа честно четох набързо по диагонал. Надявам се скоро да успея да наваксам повече  Simple Smile
Извинявам се на всички, които пропускам с този бърз постинг  Hug

# 132
  • София
Еххо, ще съм ти благодарна, ако ми дадеш координатите. Има ли я Медстом в Инет? Ей сега ще видя.
За съжаление зъбите не са счупени, а са избити.
Не мога да се побера в кожата си. В същото време не мога и нямам право да се развикам, така виждам нещата. Нищо не мога да променя с викане. Сега я успокоявам, защото тя постоянно реве и децат разбират, че нещо нередно се е случило. Казах и по телефона да го дава по-ведро и да идат да се почерпят със сладолед.
Единственото, което мога да направя е да отида да си я взема и да я заведа при добър детски стоматолог. Точка. Щом съм я оставила си теглим последствията, както моглИ, така я гледали. Направила съм си изводите, за съжаление по трудния начин.
Лек ден, благодаря за коментарите, чуствам се по-добре, канализирам лошите си чуства.

# 133
  • София
Еххо, за тази ли стоматоложка става въпрос?
http://medstom.com/www/index.php?cid=183&tid=387

# 134
Елспет да това е клиниката. Изчакай да ми отговорят коя е стоматоложката. Ще пиша пак като имам името

Общи условия

Активация на акаунт