Ноемврийчета 2005 - 24

• 13 079
  • 217
  •   1
Отговори
# 135
Ми разписвам се пак  Laughing

На патерица искам да честитя рождените дни на Еххо и на Юка! Бъдете здрави, щастливи и много обичани!

еххо, разгледах снимките - невероятно са просто!!! Да не сте ходили на Антарктида? Нещо съм назад с информацията  Embarassed Crazy

# 136
Елспет доцент Маркова е детската стоматоложка.
Доминика да, на Антрактида бяхме Simple Smile

# 137
Елспет, не се притеснявай толкова. Наше близко детенце така си изби два зъба. Първото си го изби на 3 год., а второто на 4. Ходиха на лекар, наложи се да му вадят част от зъбчето, което не беше паднало. Прегледа ли са го и най-важното - има си зародиши. сега чака да порастнат постоянните зъби. Заведи я да я прегледат и дано всичко е ок при нея. За успокоение - скоро могат да й порастнат постоянните. голямата ми щерка е на 5 год. и има вече естествено паднало зъбче, а съвсем скоро ще падне и второто. Така че може и да не чака до 7 год. за да й поникнат.  Peace

# 138
  • София
Благодаря ви!   bouquet

Успях да запиша час за четвъртък рпи Доц. Маркова. Искам да споделя впечатленията си. Когато звъннах ми казаха: "Час за края на март" Аз обясних, че е по-спешно, че сме си изкъртили 2 зъбчета и момичето от регистратурата ми каза" Тогава в четвъртък - Доц. Маркова ми е казала, никога да не отказвам часове по спешност"

Прекрасен ден.
Еххо  Hug Hug Hug

# 139
Елспет, много съжалявам! Sad Но си парва, че не можеш да върнеш нещата, можеш само да направиш каквото трябва занапред. за този четвъртък ли уговори час? Стискам палци!  HugМилата Калина, все такива неща й се случват! Но тя ще си е все така прекрасно момиченце.

маик, тъкмо снощи се зарадвах на първия ти постинг за ските и сега друго.. жалко наистина.. но и аз съм на мнение, че не трябва да я насилвате. Иначе аз също имам познат, който има млечни зъби, но само 6, знам, че обикновено когато се случва това са задните, не бях чувала обаче за всички.

# 140
Ех, Елспет, съжалявам и аз  Peace Калина уплашена ли е, как е? Дано имате обнадеждаващи новини от Маркова.

# 141
Елспет - прегръщам те. Като неможеш да викаш на хората викни като си сама на стените. може и да те отпусне. Само мога да си представя как се чувстваш и много съжалявам за случилото се. Сега говорих с моята стоматоложка тя ми каза, че трябва да се направят някакви "ретейнери" един вид предпазители, които ще пазят мястото за новите зъбки. Почна да ми обяснява за някакво усещане, което при толкова малко дете го нямало още, но детският ортодонт ще ви обясни подробности. Пиши как е Калина.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 17:19 от Sissa

# 142
Добро утро.
 newsm68 newsm44
Днес се очертава хубав ден.

# 143
Елспет стискам ви палци, дано всичко е наред накрая!  Hug

Криста е здрава, но смятам да си я задържа до края на седмицата при мен и от понеделник ще я пусна на градина!За говоренето сме много напред вече, разбира й се поне 80 % от казаното, другите 20% звучат като корейски скоропоговорки  Laughing
 Прекрасен ден ви пожелавам!   bouquet

# 144
Dominika не се скатавай, а почерпи.Честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов ти пожелавам   bouquet

# 145
Я виж ти имали сме си още едно водолейче Dominika - да си жива, здрава и монооого щастилва жена  bouquet

# 146
Честит празник, Доминикаbouquet Здраве и любов!  Hug

# 147
  • Измир
Доминика честит рожден ден!
Да си здрава и все така обичана!

Елспет, много неприятна случка  Sad. Чакаме добри новини утре.

Ние сме в София. Извадихме задграничен паспорт на Далия. Успяхме и да я запишем в ТР посолство, за да вземе двойно гражданство също. Срешнахме свекърва ми с майка ми за втори път, и след час потегляме обратно за Свиленград. Утре сутринта отиваме до Одрин да закараме свеки на автобуса и аз оставам сама с двете хлапета  #Crazy.
Севима отказва да ходи на ДГ, защото ревнува предполагам. Даже и за л бимото й плуване не иска и да чуе.

# 148
Доминика, честит рожден ден!!!  bouquet Весел празник!!! smile3531 bdbaloni

Ох аз ви чета редовно, но не пиша много, че обикновено все съм скапана като отварям форума Rolling Eyes
Елспет, кураж и дано бързо решите проблема със зъбките. spoko
Уф, аз никога не съм имала мигрена, а сега вече за втори път, откакто съм бременна - нещо ужасно.
Тити, честит ви първи ден в ДГ(малко със закъснение Embarassed)
Поло май вече се позакрепи, и въпреки, че все още подсмърча, е добре.
Лек и усмихнат ден на всички! Wink

# 149
Здравейте влизам за малко да ви се похваля моята хубавица днес каза баба, това е нещо ново различно от гага гуги гааааааааааа и т н.

Общи условия

Активация на акаунт