Ноемврийчета 2005 - 24

• 13 402
  • 217
  •   1
Отговори
# 75
ъъъ, а тоя надпис долу какво значи? дали се бъркам, моля?

# 76
  • Gabrowo->Sofia
...да ми се чуди човек що исках лаптоп, а не компютър с огроооомен монитор. мисля, че тая година вече ще се наложи да купуваме отделен компютър за пипа и камен.
маик, ние решихме проблема с ДВД за телевизора. Сега разпределението е следното
Ваньо - на телевизора
Майка му - на компютъра
Татко му - на лаптопа
(последните двама често се разменят)

# 77
маик, ако визираш моят надпис, то да си кажа, че значи, че ще си пробваме късмета доооста по- рано, от колкото трябва за трети рунд в битката  Whistling Сложила съм си го да ми напомня колко още остава до минималния срок, който трябва да чакам, но и него не знам дали ще устискам.

# 78
  • София
Милейди, ще ходим на Великден, ние винаги ходим там за Великден, защото времето е в пъти по-хубаво от цяла България. Трябва да се видим, обезателно (любима дума).
Децата, мислих да стоят една седмица, но сутринта срещнах педиатърката ни и тя ми каза, че се очаква силна грипна вълна, ако може да оставя Калина по-дълго, докато закрепне. Мисля да я послушам и да останат две седмици. Пък и баба им много се радва, те също, ние два пъти (муахахаха)
Маик, пазя!

Лек и успешен ден!

# 79
Имаме постижение за първи път откакто е на градина изкарваме месец там. Направо да не повярваш. Но смятам да го задържа една седмица в къщи ще ходим на почивка в Истанбул и попътем но гости при роднини без деца Суперрррр. Нямада ни и ма 4-5 дена и да мога да си го поглезя.
А мами имам нужда от съвет искам да го закарам на фризьор но вчера нестана дърпашесе и като каза не и неуспяхме. Предложете хитринки които да използвам. До сега само съм му оформяла косата той до две години почти нямаше коса а лятото беше нула номер но лесно с машинката а сега ми се иска прическа smile3518 КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА СЕДНЕ НА СТОЛА ПРИ НЕПОЗНАТ.

# 80
мога да ти кажа само аз какво правих, понеже също не искаше да се подстригва.
Единия път отидохме да видим две готини каки, които не го караха да седне на стол, а го туриха пред голямо огледало, заметнаха го с черна пелерина, казаха му че е Батман, връчиха му ключове за кола с някакви висулки, и докато се усети, го остригаха - отзад напред, защото той се боеше от стригането над очите.
Втория път обявихме официално, че Дядо коледа е писал, че ще донесе подаръци само на подстригани деца тази година. След лека словесна обработка  се подстрига два пъти.
в тази връзка, може да ти хрумне нещо  Rolling Eyes но аз за машинка говоря, не за прически.

# 81
БЛАГОДАРЯ ТИТИ ЩЕ ПРОБВАМ

лЕК И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ bowuu

# 82
Привет, и аз ще водя Ники при баба и дядо, само че доста за по-дълго - около два месеца. Да видим дали ще изтрае. Последно за две седмици като бяхме в Белгия и се видя много тежко. Надявам се, че ще изтърпи, за да може и аз да си свърша работата, а и тя да стои на чист въздух и значително по - здравословна храна Peace

За подстригването - Ники се нави като видя, първо че аз седнах на стола - това я престраши явно.

За лаптопа -  и ние рашихме проблема с едно ДВД Peace при нас основно стана, защото лаптопа седеше в/у масата и тя нон стоп дъвче нещо върху него.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 10:39 от Sissa

# 83
Здравейте. Ние пък ще вземем Кити скоро. В групата и обаче има варицела и ще е в друга група. Чудя се дали да я вземам или не, но ще видим. Малко ми е притеснено, с тази варицела, защото правим опити за бебче и ако случайно е станало, а аз не знам и тя се разболее, не знам какво ще стане. Но ще видим. От друга страна пък е по-добре да я изкара сега, отколкото по-късно. Сега съм в голяма чуденка.
Милейди, пожелавам ти да не усетиш кога ще мине времето. И после от раз да си имате едно здраво бебе.
За фризьора не знам. Кити стои. Ходиха с баща и. Но тя беше супер доволна после, че е ходила на фризьор и е като големите.

# 84
И ние сме в редицата на болните. Вчера Юлиана се прибра със сополчета, а вечерта като легна да спи започна и да кашля. Оказа се ларингит, за втори път ни се случва.

Милейди, и аз стискам палци времето неусетно да отлети и още по-неусетно да се случи!  Hug

buba_katinka, ти не си ли карала варицела?

ivelina80, наистина от фризьора зависи да привлече вниманието на малкия, но и ти измисли нещо. Успех!

Sissa, всъщност Ники не започна да ходи на детска градина, или просто имаш друга причина да я оставиш?!

Ние Юлиана не я допускаме много до техниките, но въпреки всичко сама се научи да си пуска детски песнички и приказки на моя лаптоп.

# 85
Стискам палци на Милейди и Бубето
Фризьор безуспешни опити до момента. Режа й бритона докато спи.
Колко добра идея даде тити с тоя Дядо Коледа, ама кой да се сети. Най-много да изчакам до догодина  Joy
Варицелата за съжаление както разбрахме варицелата повтаря  Cry

# 86
  • Gabrowo->Sofia
Колко добра идея даде тити с тоя Дядо Коледа, ама кой да се сети. Най-много да изчакам до догодина  Joy
Аз се сетих преди Коледа, ама не помогна у нас .... за сега аз съм доверения фризьор на любимият ми и единствен син  Mr. Green

# 87
Мен от гадната скарлатина ме е страх. Нали сега има бум. Знам ли пак дали няма да я хванат. Не знам как ще ги пускам от понеделник на градина и училище.
Повече от седмица сме вътре. Аз подивях, за децата няма да казвам.

# 88
 Hug Благодаря за стиснатите палци  Hug Ще са ми нужни, че вече доста хора ми повтарят, че две загуби са достатъчни и защо ще си причинявам пак такова нещо, ама....

Бубе, дано при вас да няма проблеми! Аз по въпроса с варицелата няма нужда да изказвам мнение- вие го знаете...

Сиси ♥♥, бързо да гоните болестите на Юлианка! Ти как си- пази се сега до колкото можеш поне.

тити, това с Батман ми хареса, макар да не е приложимо пир нас! Супер идейно  Peace

Подстригване- бретончето дава на баба си да го прави- тя е на фризьор уж като мама. Сега сме се разбрали, че вече е време и косицата да се освежи, макар да ме е жал за тези прекрасни къдрици. За момента е навита да ходим на истински фризьор, пък да видим.

# 89
  • София
Споделям:
По време на вечеря Калина казва, че ще ни изпее песен - нещо често случвано.
Песента е следната: Гайда е писнала, Залюляло се хоро (x2) и подавате картичките на майка си (Калина изпява последното с мелодията на песента).

То завалийчето мислило, че това са думите на песента. След разследване рабирам, че подготвят пролетно-осмомартенски концерт и това е сценария.

Общи условия

Активация на акаунт