И Бабинден, и Св.Валентин - празнуваме в ДОБРИЧ и се веселим (52)

• 20 352
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Добрич
Краси, кога ги направи 300 мартеници? Ще има за години напред. Grinning

# 166
Краси, кога ги направи 300 мартеници? Ще има за години напред. Grinning
Ами аз от две седмици съм почнала . А и вчера и сестра ми и майка ми  се включиха! Wink
 Ето и снимките на досегашните мартеници .Само на големите Пижовци нямам защото не са завършени , а тия са средно  големи.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339716&pid=10453614

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 17:18 от gabriel2

# 167
Добър вечер,дами!Нямам възможност да изчета всички ваши теми и съм сигурна,че сте обсъждали въпросите,които ме притесняват напоследък.Въпреки това ще ви бъда благодарна,ако ме посъветвате.Накратко-живея в "Балик",а работя в центъра.Другия месец се връщам на работа и вече мисля да подам молба за детска градина.Разбрах,че 8-ма и 9-та,които са в центъра,са пренаселени,но можете ли да ми кажете дали има добри градини в "Балик" и там също ли е толкова голям наплива?И още нещо-ако подам молба през март,независимо къде,кога могат да приемат детето ми?Никак не бързам,малък е още,но поне да се ориентирам.Предварително благодаря!

# 168
  • гр.Добрич
Кеми, знае ли се колко мартеници се продадоха миналата година? Питам, защото аз лично нищо не съм направила досега, пък и незнам дали въобще ще мога. Ако е зор обаче дасе понапъна малко. Mr. Green

Краси, страхотни са ти мартениците.

# 169
Добро утро!

Бори,Краси много са ви хубави мартениците Hug

Спинки,ако правилно си спомням миналата година започнахме с 500 мартеници,а накрая продадохме около 800 Laughing
Тази година слабо място са ни картичките.Миналата година Къдрокоса направи доста и много вървяха,но сега като я няма Sad

# 170
Здравейте на всички Стели76на Балик 20 детска градина е хубава също и 29 но те съветвам да отидеш и да говориш с директорките моя син ходи в 20 и за сега съм доволна децата в групите са по 26 27 деца но навсякъде са по много деца в група дори онзи ден чух за 9 та детска че в група били по 37 38 деца.Така че вече където ти решиш там ще си пуснеш детето.

# 171
  • гр.Добрич
Mari, освен да се пробвам с картички. newsm78

# 172
  • гр.Добрич
Момичета имате ли идея къде се намира книжарница "ку ку тинейджър"?

# 173
  • Добрич
Момичета имате ли идея къде се намира книжарница "ку ку тинейджър"?
Мисля, че е тук до моята работа (пред Езикова). Тръгваш от улица Сан Стефано по улица Независимост (кръстовището пред ОУ Стефан Караджа) надолу към кино Добрич ...  и преди фирмения магазин на Добруджански хляб вляво има едни бараки. Първата е за ядки, втората е Книжарницата.

# 174
Спинки, да не търсиш магазинчето с материали за мартеници Mr. Green

# 175
  • гр.Добрич
Неее, Боре. Търся книжарничката.

Анушка, мерси. И аз разбрах че е там някъде.

# 176
Mari, освен да се пробвам с картички. newsm78
Ако имаш възможност ще е супер Laughing

# 177
  • Добрич
Понеже се включвам като някой фантом, забравих  Embarassed да кажа, колко хубави неща сте сътворили!!!

# 178
                  Мацки, много работите ей! Пу пу. Да ви кажа за мястото за продажба.  Мястото е от другата страна на България до стълбите за бараките за цигари и цветя, където бяха преди това пуканките. И аз имам някоя друга мартеница, но ще показвам по нататък, че част от тях не са довършени. честно казано до 300 няма да стигна, ама все пак...

# 179
Много са ви хубави мартеничките . Дано да имат успех .

Общи условия

Активация на акаунт