И Бабинден, и Св.Валентин - празнуваме в ДОБРИЧ и се веселим (52)

• 20 338
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
И да кажа по-точно за статистиката:
- 564 бр. ръчно направени мартеници, от които останаха 44 или продадени 520 бр.
- 308 бр. готови мартенички от Ем Арт, от които се продадоха 175 бр.
- 36 бр. картички, от които останали 12 бр, т.е. продадени 24 бр.

# 181
Добро утро!
Значи аз спирам засега да правя повече мартеници.Ще направя още 10-тина големи и това ще е .
За мястото мисля , че пак е много добро! Peace

# 182
Аз съм с по 100 леви ръце......

Затова, приемете моя скромен музикален поздрав към всички вас, които имате само десни ръце - http://www.youtube.com/watch?v=_sLRr1ZuHpU - прекрасни неща правите!

# 183
Аз съм с по 100 леви ръце......

Затова, приемете моя скромен музикален поздрав към всички вас, които имате само десни ръце - http://www.youtube.com/watch?v=_sLRr1ZuHpU - прекрасни неща правите!
Поздрава приемаме, но че си с леви ръце не съм съгласна Naughty..я какви торти майсториш Hug

# 184
Аз ,съм с левите ръце Peace Sad Mr. Green,затова ще мина да похарча някой лев при вас Peace,да ми оставите мартенички

# 185
  • Добрич
А-а-а, без обиди, моля! Тортите с кои точно от 100-те леви ги направи, че да ми дадеш някоя и на мен  Wink

# 186
Добро утро!
Аз приключих с правенето на мартеници.Свършиха ми материалите.Изкарах  около 250 бр.

# 187
  • Добрич
Добро утро,момичета.  bouquet
Леле, какви красоти само! Евала!!!   Heart Eyes

Бори, свърза ли се със Силвия? Тя сега е по изследвания, но се надявам, че пак ще може да помогне.
Както винаги, заплащането на продавача е от мен. Wink

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 09:44 от anuschka

# 188
  • гр.Добрич
Mari, много са хубави мартеничките.

# 189

Бори, свърза ли се със Силвия? Тя сега е по изследвания, но се надявам, че пак ще може да помогне.
Както винаги, заплащането на продавача е от мен. Wink
Не съм се свързала. Аз имам телефон само в редакцията на вестника. Тя на работа ли е? ...казваш, че е по изследвания. Дано да има възможност...щото иначе Thinking

Уредила съм склада за стоката. Същото място от миналата година. Магазинът рабоги от 10 сутринта до 19часа. Малко по-далечко идва, но съвсем малко Wink

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 09:57 от МамиБлю

# 190
  • Добрич
Браво! На всички са много хубави мартеничките. Пък и има ли нещо, което се прави с желание, да не е хубаво  Peace 

Бори, хубаво, че има и отзивчиви хора, а не като за Коледния... Браво, че си уредила склада   bouquet
Дано и Силвия да може да ни помогне  Praynig, че както винаги сме много голи от страна на продавачи.

# 191
  • гр.Добрич
Днес няма никой в темичката и тя е отишла чак на втора страничка.

Стига сте работили, ами драснете по един ред. Laughing

# 192
Момичета, кажете какви подаръци измислихте за свети Валентин, аз именник имам пък незнам какъв ще е подаръка.

# 193
Спинки,аз вече не работя.Тук съм Laughing
lenka_ilenka,не мога да ти помогна с идея за подарък.В нашата къща не се празнува този празник.

# 194
Ние си подаряваме Трифонки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт