АПРИЛските деца през януари

• 12 458
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Скарлет, не се измъчвай от угризения. И на мен ми се случи подобно нещо преди време, но с дъщеря ми. Тогава беше на 1 г. и 10 м. Докато избирах плодове на пазара, тя непрекъснато шареше насам-натам и когато тръгна към улицата, аз в последния момент я хванах за  ръката и я дръпнах към мен и тогава тя изпищя. Само че аз помислих, че съм я счупила и право с торбите както си бях  и - в поликлиниката. Там хирурга веднага разрба каква е работата и за секунди я намести. Каза ми да съм много внимателна, защото ставите са много уязвими на тази възраст и ако не се внимава може да останат такива разхлабени за цял живот и от най-невинно дръпване да се получи такова изкълчване! Така че аз си го взех за урок и повече такива инциденти не сме имали!

# 121
Привет, момичета!   bouquet

Мисче, аз ваксина съм купувала от марешки, дори си я платих по-рано и за деня да ми я съхраняват там  Peace
Бабълче, евала за поста  Hug Как ти остана време  Sunglasses Много целувки на сладурнка-бърборанка  Hug
Тина, как е Ема  Hug
Данче, за мен хич не са популярни да ти кажа  Laughing За какво чудо са те  newsm78
Зарка, аз не гоня Naughty Яде се, когато е сложена масата. В 90% той си яде сам всичко, понякога ми се глези и го храня, нямам нищо против разбира се. Иначе хапва 2 хапки и ходи да бяга, да скача и т.н, на маса не се задържа повече от 1 минута буквално. И да се карам - полза няма  Whistling
Иленка, ей няма угаждане ей - един път пълна, един път слабее.....ми мадама е, каква да е, майка да не е дебела случайно  Whistling Mr. Green
Скарлет, важното е, че всичко е минало и сега е ОК детенцето  Peace
Анелиз, много си е добре даже момчето с мерките и теглилките  Peace

И аз съм тревопасно отвсякъде (съответно и Альо) и никога не спазвам тези неща... Rolling Eyes С миенето и т.н, само спанака много старателно го измивам, но не го кисна де... А защо не трябва да се затопля  newsm78
К'во кино, к'ви 5 лева дето се казва  Shocked Той за 2 мин не се застоява, а за кино е почти немислимо, освен да му е по време на обедния сън и да спи там  Mr. Green Ама то и а зще заспя, така че отпада за близките година-две  Mr. Green

# 122
Момичета, сега се сетих да ви питам нещо и по-специално мъжките майки. Вашите момчета разбират ли се с бащите си? Защото на моят Станислав първата му реакция като се прибира баща му от работа е  като отвори вратата и види, че е той, да му я затръшне под носа.! newsm78 Баща му иска да му се радва, да го гушка , той не му дава и гледа да го цапне през лицето... Но когато пък са сами се разбират много добре. Вчера ходиха до парка заедно и мъжа ми каза, че много го е слушал. Направо не знам какво да си мисля... При вас има ли такъв проблем?

# 123
Скарлет, и на Велина лакетните стави са й слабо място - същото нещо й се случвало 4-5 пъти до сега, като в 3 от случаите сама си го е направила направо от нищо. Последния път се подхлъзна на един лед и както я държа мъжо за ръка - направо се усука цялата. Наистина е много неприятно, да го гледаш детето така.  Sad Израствало се до към 5-6 годишна възраст, но до тогава - никакво дърпане, наистина.

aneliz, ОК са отношенията им, но определено не се гушкат - той Петър и с мен не се гушка - от бебе не дава, за разлика от сестра му, която си го търси гушкането. Говори му повече, може би!
Thinking

# 124
  • София
Ели, пропуснах да ти отговоря за инхалатора. Нашия е Медел. Откак е купен се ползва почти всеки ден от трима ни. Излезе много разумна покупка.

Анелиз, Емо напоследък предпочита да е с баща си. Не знам дали ви споменах, но преди 10-тина дена ми заяви, че предпочита баща му да го облича и обслужва, защото аз нямам "чора". Обича да играе с татко си, но като стане дума за четене на приказки идва при мен. Моите приказки били по-интересни  Mr. Green. В моменти на буйна радост тати е отнасял шамари, но в никакъв случай не е било нарочно.

Нито на кино, нито на театър съм водила щурчо. Обича да гледа филмчета, но интересът му е за кратко. Не мисля, че цял филм му е по силите все още.

# 125
Цял ден започвам и не мога да постна Confused
Та да се включа и аз по темите.....
Юл НИКОГА, ама НИКОГА не се храни сам, т.к. ако го оставя няма да хапне нищо няколко дни, ще кара само на кис.мляко,а ако го кърмех още сигурно и на кърма. Crazy.Всичко това се започна миналия септември, когато тръгна на ясла.Лелките отначало дори го хвалеха, че е единствения, който се храни абсолютно сам, но уви.....спря.Като протест с/у яслата-аз така си го обяснявам.И съм сигурна в това.Яденето ни е голям проблем и болна за мен тема.С майка ми/която държи на всяка цена детето да не остане гладно/ пък, съвсем отказва да яде.Виж, аз и баща му го излъгваме някак си, но е едно гонене с лъжицата, не е истина ooooh!Вкусно му е - не е да не му е вкусно, но защо да си губи времето в ядене, като може например с друго да се занимава...Единствено когато ядем рибка не се налага да го гоня - идва сам като го повикам. И за колхчето/шоколада Twisted Evil/ не се налага да го викам, разбира се.Не злоупотребява с кол-во дори и със забранените храни Peace.Купувам му 4-ка Киндер да речем, изяжда 1 и си прибира 3-те за утре Wink. Абе знам че не е това начина, но това е НЕЩОТО  с което не мога да се справя поне на този етап, много се надявам да отмине, но уви...задълбочава се проблема ConfusedИначе си е добре сложен, не е слаб в никакъв случай, та затова не се притеснявам, по-скоро ме притеснява причината, поради която го прави.
Все се каня и друга тема да повдигна-НИЕ ЛИ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ С ПАМПЕРС ЗА СЪН?Еми опикава си се и това е, ама то след 500 мл.мляко на заспиване как няма да се опикае я!Пробвам, събуждам го да пишкаме нощем но пак си пишва в "пасата", докато се разсъни сутрин.Незнам да се притеснявам ли?
Юли и баща му се разбират повече от добре PeaceДори той е по-любимия родител определено.Аз нямам нищо против, играят добре, строяват се добре, никакви проблеми нямаме в това отношение, освен, че вечер 1 ракия не можем да изпием, без да направят няколко борби междувременно.
Скарлет, Hug какво ли си преживяла Shocked.Дано не се повтаря никога Peace
Бабълче Hug Heart Eyes Hug, добре завърнали се и от здраве да не се отървете от тук насетне  Praynig Peace
Забравих да споделя, че Юл октри външните полови белези и не спира на всички/ в Скайп, близки и роднини/да обяснява кой какво имал-голям смях пада Joy hahaha

# 126
Ванче, не мисля, че е от това, че пие мляко. Просто му трябва време, ще го израстне. Говорих със сестрата на градината, нали ви казах, имало време да се откаже от акането в гащите Тони, така мисли тя. Викам си, тя има повече наблюдение в/у деца, ще й се доверя. Rolling Eyes
Сега е легнал на дивана, бебо спи в шезлонга на масата сложен, реших да готвя пълнени чушки , пък е оказа, че съм купила всичко, но не и ориз, та минах на мусака  Grinning Аз не обичам мусака, ама карай...

# 127
Ванче, и Кало още е с памперс за спане и незнам кога ще го свалим, но сутрин памперса му е  като гюле ... на този етап не мисля да го махам, като започне да се събужда със сух памперс тогава ... И аз се притеснявам, ама явно не му е дошло времето още ...

# 128
  • София
Ванче и Емо спи с памперс. Пие страшно много течности (май на мен се е метнал), преди да легне пълним гърнето, а сутрин памперса ще прелее. Не мисля, че е готов да свалим памперса все още. Макар и рядко се напишва и на обяд в градината. Дали да не започна да му ограничавам и течностите преди сън newsm78

# 129
И Милена е с памперс zа сън, и то винаги пълен. Сега й каzах да се опита да не пиШка в него на обяд, да видим  Thinking

# 130
Здравейте момичета  Hug
Бабълче, мерси   bouquet Да ние сме със Стенли, а снимката е от Юлчето,  от коледното парти  Flutter
Много се радвам, че вече сте у дома с Маги и дано това да е за последно  Hug
Благодаря на всички за прекрасните пожелания за РД, изкарах си добре вечерта и получих готини подаръци  Grinning
Миналата седмица бях на изследвания за БХС и резултатите са добри. Не видяха пола, но май е още рано. На 5.03. съм на 4Д и тогава се надявам и мигличките да видя  Mr. Green Предната бременност не ме е гонил такъв глад, а сега не спирам да ям  Crazy
По някои от темите исках да пиша, но ще е хаотично, че не помня толкова  Whistling
Не яде сам вкъщи, защото се лигави. В градината яде съвсем сам, а вкъщи само глупости яде сам.
Скарлет, не се притеснявай за ръката и не се обвинявай  Hug Това е често явление при малките деца и дори от нищо се случва, не си ти виновна.
Аз също съм лешояд както каза Аги  Mr. Green много обичам мръвчици  Blush
В събота бях на изпит и затова напоследък влизам рядко, а на 31 също съм на изпит и май няма да дойда, а така исках да ви видя  Crossing Arms
Мен ме съкращават, няма предизвестие, няма обезщетение, че съм бременна и майка на дете под 3 г. Казаха ми го на 20.01. за 01.02. просто супер. Не знам с осигуровките кво ще правя, абе ужас. Губя си и отпуската за двете години после майчинство живот и здраве, абе бясна съм.
Рали, вие наистина може лесно да си решите проблема с яденето на Реа  Mr. Green

# 131
aneliz, и при нас всичко е ОК, може би е някакъв вид протест, че не го вижда цял ден, че иска да е с него...не знам...Алекс иска да си играе повече с баща си, отколкото с мен...като стана дума за мъжки изтории...има ли още момченца с незабелени пишлета  Tired

Наде, на трудов договор ли беше  newsm78

# 132
Наде!Не могат да те съкратят!Поне така мисля!Провери в майчинството счетоводно, преди да подпишеш какъвто и да било д-т!
По кой член си назначена?

# 133
Здравейте момичета
аз рядко пиша на последак,но редовно ви чета Peace
аз също много се притеснявах с това акане в гащите но от нова година на сам Аси не ми се нааква вече и винаги си казва и ака и пишка на гърне,нощен памперс не им слагам много отдавна и нямам проблеми и за двамата,пишкат пред де си легнат и сутрин като станат,случвало ми се е 2-3 пъти да ме събудят през нощта да ги изпишвам,радвам се че се реши този проблем,един единствен път детето ми каза че го е страх от животно в гърнето и повече не е имало проблеми Thinking

За яденето си ядът сами,и в детската и в къщи няма проблеми,дори много се стараят на супите и надробените манджи,е сега има и изцапване,но кой е безгрешен Laughing
Наде,много гадно че те съкращават точно сега Hug
С баща си много обичат да комуникират,да се гушкат ,да ги облича,да играят,да ги води на градина или мие вечер понякога-доста го предпочитат(може би защото го прави по-рядко от мен)постоянно ме питат къде е и кога ще се върне ако е ан работа,и дори ме попита Аси онази вече-Мамо вие защо се обичате с тате?
Момичета да ви питам,как се предпазвате ако забележите че наближава грип или някакви симптоми се прояват у децата ви,например започнат леки сополи,кашлица,за себе си знам как да го пресека(и не винаги успявам)но за децата незнам newsm78
Желая ви хубав следобед и лека вечер!  bouquet

# 134
Момичета да ви питам,как се предпазвате ако забележите че наближава грип или някакви симптоми се прояват у децата ви,например започнат леки сополи,кашлица,за себе си знам как да го пресека(и не винаги успявам)но за децата незнам newsm78

Бутам цицата повече  Mr. Green Иначе оставям оргазнимзът му сам да се оправя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт