АПРИЛските деца през януари

• 12 462
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Честит РД на VENIAND  bouquetЗдраве, щастие, късмет и любов ти пожелавам Hug.
Като 4етох Ескимо, се върнах с 25 години на zад, на Златните, купиха ми такъв сладолед на плажа (минаваха продава4ите) и zадължително се беШе раzтопил преди да съм иzяла и полувината дори  Laughing
А мен пък ме караха да го чакам да се разтопи Wink/че все си правех ангина на морето/,пак там...на Златните Flutter
Според ден мами-дами Party

# 151
VENIAND,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet
ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!
И СЕ РАЗПИСВАЙ ПО-ЧЕСТО! Wink

Наде, аз съм песимист, т.е за съжаление работодателите правят това, което са си наумили, а после ходи се оправяй.... Close Съжалявам! Confused

Роси, аз бих започнала работата. Peace

Тина, бяхме на "Легенда за Десперо" - филмче с много мишки и плъхове, поради което не ми хареса много. А твоето бебче е момче, нали? Wink
Питате, как така сме се решили с априлче на филмче - ами и батко като има, налага се по-бързо да пораства.
Mr. Green

# 152
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден, Вени, и от мен! Много здраве, усмивки и щастливи мигове!

Наде, ти направо ме втрещи Shocked Как така ще те съкращават? И според мен бе трябвало закона да те защитава, провери нещата и си търси правата Peace И успех на изпитите Peace

Роси, аз бих почнала работа Peace

Мисче, да съм отдъхнала - не съм, поне съм по-спокойна, нали сме си вкъщи. Откакто сме се прибрали обаче само гледам нещо да оправям - първите дни пусках пералня на поразия, чистих, готвих, че на всичко отгоре и малко разместване спретнахме с мъжа ми, а от вчера съм тръгнала пак по лекари - да си уредя болничния за мен, че е с лекарска комисия, отделно ако успея днес ще отида до една от белодробните лекарки на консултация какво освен инхалациите е добре да правим с Маги, все пак в Пирогов са хирурзи в отделението, където бяхме и ми се иска специалист по бял дроб да даде мнение и препоръки. Днес планът е към обяд да отида до мойто ДжиПи, от там да мина да купя инхалатор, после до 17 поликлиника да си дам документите на лекарската комисия и ако остане време да отида и до белодробната специалистка. Но като знам как обикновено нещата не стават както е решил човек може и да не успея да свърша всичко днес. А и до работата трябва да отида, но то ще е след като ми дадат болничния. Въобще  - хич нямам време да си почина, даже още не съм успяла да се наспа, лягам по нощите, сън не ме лови, абе шантава работа.
Добре поне, че детето взе да влиза в релси лека-полека.

Маги се храни сама, освен в случаите в които се лиготи и иска аз или баща й да й даваме, но то това е обикновено когато й е останало вече малко от яденето. Иначе яде май всичко - плодове, зеленчуци, зеленяши, мръвка, абе случила съм на всеядно дете - количествата понякога не са кой знае какви, но поне хапва. Но ако й давам мляко може и само на него да кара - и кисело и прясно.

Маги също е още с нощен памперс, а сега от болницата положението се влоши и на моменти и през деня е с памперс, не казва, че й се пишка и това е,може през 5 минути да сменям гащи и тя не престава да ги мокри. Е, и аз съм човек, и на мен на моменти ми идва в повече и слагам памперса Tired

Скарлет Hug

Забравих си другото, което щях да пиша ooooh!

Спорен ден на всички Hug

# 153
  • София
Честит рожден ден, Венианд!

Ескимо-то на мен още ми е любим сладолед!  Mr. Green Как ме подсетихте само, довечера май ще се имуностимулирам с един! Wink

Валски е още с нощен памперс, ама защо ли му го слагам, и аз не знам! Той вечер пие страшно много течности и си става да пишка през нощта, а ако случайно не успее да се събуди и се изпишка в памперса, то се разтича навсякъде и пак трябва да го преобличам, та няма много смисъл от него.  ooooh!

Вальо също е 96 см. и някъде към 13 кг., ама ми изглежда дребен, в сравнение с доста момчета на неговата възраст. Явно повече на мен ще прилича newsm78

Иначе, с баща му са голяма партия - дойде ли си Пепи, мен все едно ме няма, само с него си играе, само тати да го облича и да бърше дупето...  Crazy

Наде, не им се давай, търси си правата! Виж си хубаво договорите, консултирай се с юрист, не позволявай да те манипулират!  Peace На мен искаха да ми прекратят договора по взаимно съгласие и ме заплашваха, че ако не се съглася, щели да ме уволнят дисциплинарно. Обаче, аз си направих юридическа консултация в Инспекция по труда и се оказа, че от инспекцията не давали толкова лесно разрешение за прекратяване на договор, дори и позицията да е закрита. Мен накрая ме обезщетиха, а ако се бях запънала, можеше и да си остана на работа. Една уволнена колежка ги осъди и я върнаха на работа. Юристката в ИТ каза, че в последно време почти всички дела се печелят от работника, така че не се предавай без бой!  Peace

# 154
  • София
Честит рожден ден, Венианд! Весел празник!   bouquet

Ние махнахме нощния памперс. Има нощи в които не ставаме да пишка, но по-често към 4-5ч. ме буди.

Наде на всяка цена потърси консултация в Инспекция по труда! И ни дръж в течение!

Деси, Наде, много сте сладки!   Heart Eyes

# 155
Ели  Hug дано отидете до Велинград, мама да те поглеzи малко, имаШ нужда  Hug

Наде, наистина, търси си правата  Peace

Успокоихте ме много с тоzи ноЩен памперс  Grinning

СпеШна питанка към американките (бивШи и настояЩи  Wink ), кой раzмер дрехи носят децата ви? 3Т или 4Т?  newsm78  Мъжът ми е в Пало Алто в момента и то имало мол на по малко от една миля от хотела му  Mr. Green та искам да го пратя малко на Шопинг. Става въпрос zа Джамбури (нали така се проиzнася?  Embarassed ), ако има zна4ение. Мерси ви   bouquet

4естит рожден ден, Вени   bouquet

# 156
  • София
Татянка, една моя приятелка носи дрешки на Вальо от Щатско и 4Т са му много широки, панталоните му падат, иначе на дължина са почти добре. 3Т сега са му точни, ама той е по-дребен (както писах по-горе 13кг и 96см)

# 157
Ренка, как дребен ?! Ема е 87 някъде, по мои мерки, та тя си е дребна.  Нали 92 го дават средното за 3 години, не че има значение.

Енви, какво момче  Crazy, надяваме се на момиче. Не че има значение, в четвъртък очаквам да ми кажат, ако е момче ще трябва да се пренастройвам  Wink.

# 158
[/img]
[/quote]
Момичета, благодаря за поздравите и за това, че сте се сетили.Аз не пиша , но редовно ви чета!

# 159
  • Русе
VENIAND, Честит Рожден Ден с най-топли пожелания! newsm59

Наде, кажи какъв ти е договора, че да се знае има ли смисъл да се пънеш. Ако е редовен трудов и съкращават позицията, поне трябва да ти предложат друга... Rolling Eyes Иначе, юридически винаги може да се нагласи уволнение/съкращение (ако не си в болничен или майчинство)... енви, да каже - тя затуй е песимистка. Sad
Как може да са такива гадняри, като знаят че ти трябват осигуровки за майчинството! #Cussing out

В грипни времена давам Осцилококцинум превантивно (вседнъж седмично) - уж предпазвало.  Thinking Та, моите вече са глътнали по 2. Давам също вит.С и Ехиначи (второто само на Преслав, щото е за над 3г.).
Ескимото и на мен ми го препоръчаха, но не съм вземала, а онова "Ескимо" - ммммммм...  eat

# 160

Честит рожден ден, Вени и от мен! От сърце - всичко най-хубаво!!!!

Жени, мадам, като не мога да те изнамеря по никакъв начин (няма те у чата, нямаш телефон, питах и Данчето за теб) ей тук ще ти се похваля, че вече имам минзухарчета в саксийките, дето ги внесох  Crazy Довечера ще ги снимам  Heart Eyes

# 161
Момичета,ако някой има инфо по вьпроса ще ми е много полезен http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358404.0

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 17:34 от kremena

# 162
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358404.msg9953706#msg9953706 Това е темата на гостенката ни.

Венианд, честит празник! Най-сърдечни пожелания за здраве и любов!

bdbaloni

Наде, бори се мила, търси си правата. Знае ли работодателят ти, че си бременна? Hug

# 163
  • софия
Вени, честит рожден ден и от мен

ей Смин, теб те няма в КЮто бе душа Hug дано да цъфнат и другите Joy

чакайте да ви се похваля...започнах нова работа. от понеделник съм служител на френска компания за архивиране...ще черпя на първа заплата Whistling

# 164
  • София
Вени, Честит Рожден Ден!    bouquet

За самостоятелното хранене - като ни изписаха миналата година от болницата, Стаско прояде сам, но скоро след първия ни престой в болницата пак се разболя и спря да яде, та затова се наложи да му бутам лъжицата, така му спрях еволюционния процес. Сега може да яде сам, но не и това, което аз искам затова ...  Tired

За памперса - през ноща слагам. Прави серии по няколко нощи със сух памперс, буди ме по веднъж на нощ с "ПИКА МИ СЕЕЕ" и после хоп айде пак се напишка в памперса. Другата работа ни е проблем засега, обърнах другата страна - говорене+караници и засега има ефект.

Иначе продължава да не ми е добре и почти съм в графата на болните. Ту имам сили, ту ми свършат батериите /като в момента/.

Общи условия

Активация на акаунт