АПРИЛските деца през януари

• 12 468
  • 291
  •   1
Отговори
# 135

Бутам цицата повече  Mr. Green Иначе оставям оргазнимзът му сам да се оправя  Peace
Ех,Смин  аз и да го правя няма да има ефект,или поне като твоят hahaha Joyдаже ще се чудят какво става Laughing
По- скоро това на баща им ще подейства убодряващо  и разтоварващо Joy

# 136
Джинджър, ми поне той ще е здрав  Mr. Green

Аз предлагам да открием едни залози за пола на бебочев на Надето - имаме срок до началото на март  Mr. Green Аз съм за момък..Наде, я виж на Юлчето какви мигли има само Иво  Laughing

# 137
Момичета да ви питам,как се предпазвате ако забележите че наближава грип или някакви симптоми се прояват у децата ви,например започнат леки сополи,кашлица,за себе си знам как да го пресека(и не винаги успявам)но за децата незнам newsm78

Бутам цицата повече  Mr. Green Иначе оставям оргазнимзът му сам да се оправя  Peace
Смински, това е малко гадничко! Joy Който не може да бута какво да прави? Wink
Аз мислех да цедя на Тони кърма в чаша, ама с това разстройство дето беше и повръщане...не смея да му дам.

Надето ако я видя ще мога да кажа. Ако е с мома ще е погрозняла, ако е с момък ще цъфти, цъфти! Mr. Green

# 138
Аги, кое е гадното  newsm78 А ако му беше изцедила най-много да му беше помогнала по-бързо да се оправи  Peace

# 139
  • Sofia
Здравейте и от мен!
Напоследък при нас яденето стана проблем, почти нищо не яде, днес примерно е хапнал 3-4 лъжици супа и сега хапва една бисквита, не го насилвам, но се дразня, че ако му дам шоколадче примерно веднага ще го хапне, плодове и зеленчуци тотално отказа, от седмица насам, незнам как да го накарам да ги яде. Сокове пие много, а вода не иска, сега се заредих с компоти и това пие.
Предпочита баща си пред мен, даже на моменти мира не му дава, като излиза от стаята и все след него ходи, ама той повече си играе с него, а и с мен явно му е писнало, мен не ме кара да играем, само баща си търси.
Бабълче, радвам се, че всичко вече е зад гърба ви! Много много здраве ви пожелавам, никакви болести вече!
Скарлет, добре че всичко е минало, дано не се повтаря!Ще внимавам и аз, не знаех, че са им толкова крехки ставите! Баща му понякога го хваща за ръцете и го люлее! Confused
Памперса го оставихме отдавна, буди се нощем и си казва, само когато е настинал понякога пуска, но пак се буди и казва, че се е напишкал.
За кино говорите, къде това човече ще издържи толкова време, най-много 10 минути му давам и е станал да тича между редовете.  Simple Smile
Наде, наистина трябва да се поинтересуваш и да разпиташ, много е неприятна тази ситуация!
Момичета, имам и една хубава новина все пак.... след толкова лоши, оказа се, че мястото, на което трябваше да почна работа все още е свободно и днес се обадих да попитам, шефката каза да си нося документите и ако искам след около 2 седмици да почвам, ама моя мъж нещо се дърпа, защото там се дават и дежурства в събота или неделя, а пък и трябвало да почивам поне 2 месеца, малкия също е постоянно болен и трябва да търсим някой да го гледа, ама аз искам някак да се откъсна от това стоене вкъщи, та ще го мислим тези дни.Вие какво ще ме посъветвате, парите не са много - държавна работа е?
Друго щях да пиша, но забравям, нещо в последно време много разсеяна станах - тръгвам за нещо и забравям за какво. newsm78

# 140
Относно предпазването от разболяване или пресичане на такова - общо взето аз не правя нищо. Сега зимата давам на моите ЕСКИМО за деца. Препоръча ми го една хомеопатка. То е изцяло на естествени продукти от дълбоководни риби и набавя витамини и Омега мастни киселини. Гледам да ядат повече плодове и това е. Относно кърменето - докато кърмех това ми беше панацеята, но за съжаление - тази зима ще трябва Стани да се справя самосиндикално... Между другото аз го отбих септември месец - голям зор беше!

# 141
Аneliz, адмирации за дългото кърмене  Heart Eyes

# 142
Тъй, ще успея ли днес да се разпиша.
Наде, как така? Не трябва да могат? Първо Стенли няма 3, второ ти предупреди ли ги официално че си бременна? Сигурно са намерили някоя вратичка, щом те водят съкратена, обаче аз бих ги гонила до дупка? Само ти ли си на тази позиция? Ако има друг би трябвало ако съкращават да съкратят него. Абе не подписвай нищо и си търси правата.

Роси, почвай според мен.
Скарлет Hug и на двамата.
Симона обича баща си, но предпочита мен. Но пример от снощи, преди да заспи той й се скара. Събуди се тя през нощта, пишка, после започна да се върти. Накрая се разбра каква е работата. Тати и се сърдел, отиде при него, той я гушна и моменталически заспа.

# 143
  • София
Да, кърменето беше панацея, ама уви вече неприложимо. А това ескимо за първи път го чувам! що е то?

Наде, как така ще те съкращават - я, оясни какъв ти е договора! Да не съкращават работното място?

Мати е без памперс през ноща доста отдавна - нещо, което ме изуми, че стана. Почти съвпадна с махането и през деня. Просто спря и през ноща да пишка!

Анелиз, той Матей е доста големичък, така че не се притеснявай.

Аги, мисля те много с тия две малки деца и тия болести.

За пола на беебто на Надето - момиче с това ядене, масар че не езадължително, но и го пожелавам.

# 144
Вени, ето информация за Ескимо-кидс http://www.az-jenata.com/eskimo/index.htm

# 145
Като 4етох Ескимо, се върнах с 25 години на zад, на Златните, купиха ми такъв сладолед на плажа (минаваха продава4ите) и zадължително се беШе раzтопил преди да съм иzяла и полувината дори  Laughing

# 146
Вчера и днес , където и да прочета , все за сладолед говорите  Wink. Това Ескимо и на бремемнни много го препоръчват, ама аз не си падам много по разни добавки , за разлика от мъжа ми, трябва да му го кажа.

Вени, имах един първокласник , който тежеше 17 кг., беше едно  клече  Laughing.

Анелиз, права е Енви, според мен просто повечето момчета не обичат много да се галят. Освен това и повече се привързват към майките си и може да се държи така , защото те ревнува /чела съм някога нещо по темата /.

Наде, успех на изпитите. Защо така с работата , много неприятно?! Виж , наистина се посъветвай, ако трябва излез болнични.

Роси, не знам какво да те посъветвам, зависи от работата, не от парите , а от това дали ще ти е приятно да ходиш.

Ванче, не мисля , че от яслата е проблемът с яденето, просто си имат такива периоди и като започнем да ги гоним става омагьосан кръг.
 Ема не е слабичка и не това ме притеснява, а като е капризна и не яде вкъщи и след като излезем навън почва да реве, че е мнооого гладна и да иска мечета, вафлички и т.н. Та за това я гоня, да яде готвено. Плод никакъв не хапва, зеленчук само домат и краставица  понякога. И ме дразни това , че преценява по вида без да опита, така и не пожела да близне нито диня ,нито пъпеш и куп други неща. Иначе неща , които е опитала , ако ми каже , че не ги иска никога не я насилвам.

Ние уж сме по-добре, днес се поразходихме. На кои филми ги водихте дечковците? Ема на театър издържа почти до края, ама на кино  newsm78. Пък и вкъщи май гледа достатъчно телевизия, може би по-нататък. То и ние с баща й много много на кино не ходим.

# 147
Наде, ако не си го направила, питай в майчинство-счетоводно или в правото.Не знам по кой член си, ако си на временен, или по заместване - съкращават те и това си е. Търси си фиктивно назначение някъде и после излизай в дълги болнични! Изобщо помисли как да стане. Извади си бележка, че си бременна ако трябва.
Смин, мислиш ли, че от кърмата няма да го хване дрисък отново? newsm78
Вени, и да ме мислиш, и да не ме мислиш - все е зле като са болни децата, ти го знаеш - с две си! Утре доки Зоя иска да водя и двамата сутринта на лекар, да ги види. Обаче ако тръгнем със саш, той ще ни остави към 8, ще е студено на връщане. Ако пък тръгнем пеша, пак ще излезнем по студено /9 да кажем/, та...по-добре рано-рано с колата.

# 148
  • София
Привет!

Нещо май пак почвам да се разболявам, затова телеграфно пак ще пиша -

Аги, мисля, че добре ще му се отрази кърмата, въпреки, че за мен кърмата не е панацея съм убедена, че поне няма да навреди.

За храненето - болна тема - Станимир от както ходи на ясла съвсем спря да яде супа иска да нагъва вафли и бисквити, рядко може да му се пробута нещо смислено, а най-притеснителното ми е, че не яде плодове - никакви. Тези неща дали има шанс да се променят или това ще е за цял живот?

Вени, много пораснал твоя Мати! Станислав е 96 см. и тежи 15 кг. А си мислех, че е добре!
И Станимир е толкова, даже е с 1 см по нисък. Да клечав е, но пък е добре, нормални са тези кг+см+год.

# 149
Снощи 3 пъти писах и нищо не публикувах и като ме хвана нервата и се отказах.

Наде, как така, бе? Нали уж не можело да се съкращава/уволнява бременна жена? Аз много не съм в час, ама това ми се струва неправилно. Дано се разминеш.

Смин, на мен пък в Марешки ми казаха, че въобще не предлагат ваксини. Днес си намерих, де. Утре отивам да му я боднат.

Данче, дано те размине разболяването Hug

Бабълче, отдъхна ли?

Общи условия

Активация на акаунт