Как ти остана време
Много целувки на сладурнка-бърборанка 

Яде се, когато е сложена масата. В 90% той си яде сам всичко, понякога ми се глези и го храня, нямам нищо против разбира се. Иначе хапва 2 хапки и ходи да бяга, да скача и т.н, на маса не се задържа повече от 1 минута буквално. И да се карам - полза няма 

Баща му иска да му се радва, да го гушка , той не му дава и гледа да го цапне през лицето... Но когато пък са сами се разбират много добре. Вчера ходиха до парка заедно и мъжа ми каза, че много го е слушал. Направо не знам какво да си мисля... При вас има ли такъв проблем?
Израствало се до към 5-6 годишна възраст, но до тогава - никакво дърпане, наистина.
.Всичко това се започна миналия септември, когато тръгна на ясла.Лелките отначало дори го хвалеха, че е единствения, който се храни абсолютно сам, но уви.....спря.Като протест с/у яслата-аз така си го обяснявам.И съм сигурна в това.Яденето ни е голям проблем и болна за мен тема.С майка ми/която държи на всяка цена детето да не остане гладно/ пък, съвсем отказва да яде.Виж, аз и баща му го излъгваме някак си, но е едно гонене с лъжицата, не е истина
Вкусно му е - не е да не му е вкусно, но защо да си губи времето в ядене, като може например с друго да се занимава...Единствено когато ядем рибка не се налага да го гоня - идва сам като го повикам. И за колхчето/шоколада
.Купувам му 4-ка Киндер да речем, изяжда 1 и си прибира 3-те за утре
. Абе знам че не е това начина, но това е НЕЩОТО с което не мога да се справя поне на този етап, много се надявам да отмине, но уви...задълбочава се проблема
Дори той е по-любимия родител определено.Аз нямам нищо против, играят добре, строяват се добре, никакви проблеми нямаме в това отношение, освен, че вечер 1 ракия не можем да изпием, без да направят няколко борби междувременно.
какво ли си преживяла 
, добре завърнали се и от здраве да не се отървете от тук насетне

Аз не обичам мусака, ама карай...

Да ние сме със Стенли, а снимката е от Юлчето, от коледното парти 

Това е често явление при малките деца и дори от нищо се случва, не си ти виновна.

Препоръчани теми