АПРИЛските деца през януари

• 12 450
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Наде ако можех, бих ти я подарила от все сърце  Hug  newsm59Честит рожден ден! Нека здравето и късмета да са вечни твои спътници!! nbirthday

С мъжа ми явно нещо сме сбъркани, защото винаги сме си мечтали за замък и мислех, че това важи за всички. Хубавото е, че сме еднакво сбъркани  Mr. Green
Голямото кръгло с големи прозорци е всекидневна и трапезария с камина

# 46
Ани, тогава я правете по-голяма, за да има място за всички Априлки и Априлчета  Hug

# 47
  • Варна
Наде, честит рожден ден! Желая ти много щастие, здраве и здраво бебче!

Аз пак офейках от офиса по никое врем и така, при мен нищо ново..
Замъците са ми голяма слабост Blush Мечтая си да ги обиколя до един и ако може да съм принцеса в средновековието или пък сега, лошо няма Mr. Green
Аги, ще се научи. Явно всяко дете е различно

# 48
  • София
Eeee Красе, най-после някой с мойта кръвна група  Peace

Наде, 10 стаи са общо, ще трябва да се сместим някак си  Wink Ама как ми се яде торта  Mr. Green

# 49
Мило Наденце,
Честит ти празник!
Бъди все така ведра, внимателна, грижлива и готина мацка!Пожелавам ти от все сърце здраве, добри и послушни дечица и внимателен и любящ съпруг с добри доходи Wink

# 50
  • София
Наде, Честит рожден ден! Бъди все така усмихната и чаровна.  Hug
Днес и моята кума има р.ден.

Соня вече е добре-много странна беше тая болест - както имаше 39, 5 така изведнъж Т. спря и не вдигна повече.
Днес съм и с двамата вкъщи. Луднах, защото Соня не се заиграва с нищо и само се катери по мен. Буквално ми се качи на главата. какви са тия игри... Crossing Arms

На 31 няма да мога да дойда, защото вечерта сме канени на рожденните дни на кумувече ни и ще ходим на заведение, съответно ще зарежем децата и много ще ми дойде да зарежа Влади толкова дълго. Но ако някакси се нагласят храненията в подходящи часове ще се опитам да дойда.

# 51
http://www.vbox7.com/play:3ac95e18

Момичета, посмейте се  Joy

# 52
  • 2 етажа над тавана
Момичета, привет от  нас!

Влизам набързо да ви известя, че сме си вече вкъщи. Маги е добре, тича и дивее все едно нищо не е било. В събота ще ходим да й свалят конците. Наболява я операцията и все иска да я чешкам Mr. Green Като малко кученце е.

Съжалявам, че нямам възможност да пиша повече, но имам доста неща да оправям , пък и трябва да наваксам със старата тема и така. Тия дни ще пиша при възможност.

На всички, които са имали повод да празнуват, докато нас ни е нямало - да сте живи и здрави и много, много щастливи!!!

Много целувки на всички Heart Eyes Hug

# 53
Наденце,честит рожден ден и от мен,желая ти най-искренно здраве,щастие и късмет,любов безспирна около теб да цари и да си имате най страхотното бебче лятото Hug

# 54
  • София
Мило Наденце, честит рожден ден!
Нека здравето, любовта и успехите те съпътстват винаги!

Ели, радвам се, че малката Бърборанка вече е добре и щурее като преди. Пиши после какво се оказа в крайна сметка на Маги - дали е било вроден дефект?
Ани и аз си паднах по замъка. Не знаех, че съм толкова романтична натура  Mr. Green. Къщичката и тя ми хареса, но нещо ми се губи от дизайна и за да я одобря.
За срещичката на 31-ти се оказва, че ангажиментът ми ще продължи до 15:30 и няма да мога да се присъединя към вас за пореден път.smile3518

# 55

Наденце, честит рожден ден! Много здраве, щастие и лека бременност със здраво бебе на края!

Ели, много се радвам, че Маги е вече здрава и е вкъщи!

Красе и всички други любители на замъци - а знаете ли колко им е било студено едно време в тях???
Предпочитам къщичката  Blush

# 56
МИЛО НАДЕНЦЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!
НЕКА ДЕЧИЦАТА ТЕ СЛУШКАТ, А МЪЖЪТ - ДА ТЕ ОБИЧА МНОГО!
ЦЕЛУВКИ ОТ МОРЕТО!

Ексче, малката къщичка и на мен ми допада, но ако ще го правиш да има къде да се събираме за Пленума - може и замъка  Whistling
Наде, Наде, чувствам се като кравичка след този клип  Mr. Green
Ели, радвам се да прочета, че сте добре  Hug
Татянка се губи...  Rolling Eyes
Красе, с тия 350 лв ме хвърли в тъча  newsm78 много бре, ние с 3 климатика през вечер (всяка вечер са по 2), бойлер и фурна редовно на дневна и нямаме 120 на месец  Rolling Eyes

# 57
  • Варна
Знам, юл4е, знам, ама пак ме влече към замъците. Пусто много романтична душа съм  Crazy
смин, ей сега ми ги смята един инжинер, нормално е каза. Мощността на конвекторите общо е 5,4 квт/ч. Пак пуснах климатика и сега ще мръзнем, не топли пущината. Смотан и неефективен е. Както и да е, ще търсим спонсори, той мъжа намерил вече май... Embarassed

# 58
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАДЕ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИСЧЕТО
/малко на патерица Embarassed/

# 59
Тони го хваща хремааааа. Thinking Гадна работа, кихна вчера вечерта 2 пъти, нощес веднъж, сутринта 2 пъти и ето че тръгват сополите. Една приятелка каза да сложа мед - и аз така и направих - бая порева. После кихна и всичко изтече.
Ще се пробваме и вечерта да сложим.
Обаче с двете деца не е много весело да ви кажа. Утре ако не е добре да отиде на градина, ще ги изведа пък ще е голяма веселбата по улиците.

Общи условия

Активация на акаунт