АПРИЛските деца през януари

• 12 449
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Красе и всички други любители на замъци - а знаете ли колко им е било студено едно време в тях???
Предпочитам къщичката  Blush
От друга страна, знеш ли пък колко прохлдано им е било лятото  Mr. Green
Макар, че с тези камини, надали им е било чак толкова студено  Laughing

# 61

Красе и всички други любители на замъци - а знаете ли колко им е било студено едно време в тях???
Предпочитам къщичката  Blush
От друга страна, знеш ли пък колко прохлдано им е било лятото  Mr. Green
Макар, че с тези камини, надали им е било чак толкова студено  Laughing
Да бе, затова са били бледолики и са страдали от кашлици с всякакъв произход! Crossing Arms Grinning

# 62
  • София
Бабълче, много се радвам да ви чета отново в къщи! Hug

# 63
  • Boston, MA
Наде, честит рожден ден! Бъди здрава и все така мила!

Бабъл, добре сте се прибрали, радвам се, че Маги е във форма!

И аз съм за къщата, замъкът ми прилича на тукашните McMansion-и, които недолюбвам.

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАДЕ!

Ани на мен, ако е за живеене по ми харесва малката. Mr. Green

Ели да нацелуваш Маги Hug

# 65
Срам  ме е момичета ,ама запис  Embarassed .Чета ви редовно , обаче напоследък  няма нищо ново около нас и за това не пиша.Извинявайте  Hug .

# 66
  • София
Ели, току що разбрах за Маги, мнохо се натъжих , че ви се е случили такова нещо, добре че всичко е минало благопoлучно,
Добре сте се завърнали и  бързо въстановяване

# 67
  • София
Хелоу!
Аз си приспах мъжовете и сега съм с чайче с коняче пред ПС-то.  Crazy

Наденце, честит рожден ден! Бъди все така истински щастлива!

Бабълче, много се радвам, че вече сте си у дома и малката сладурка се чувства добре!  Hug

На мен повече ми харесва къщата, по-стилна ми изглежда.

Аз пък, си мечтая за къща с огромна веранда и много големи тераси на всяка стая. Като живеех в Ботевград, имахме една 10-метрова тераса и това ми беше любимото място от апартамента, а сега си нямам никаква и все се чувствам не на място и ми е едно такова, неуютно...  Rolling Eyes

# 68
Бабъл,
 добре завърнали се! Дано всичко страшно е зад вас!  Praynig Много прегръдки и на двете ви!!! Hug Hug Hug

# 69
  • Варна
Добро утро, дами!
Пожелавам Ви според ден, аз след малко отивам да мързелувам...в офиса.
Дано днес пак да офейкаме рано, че няма смисъл да стоим там и да си губим времето. Нещата трябва да се оточнят и да се сложи край на взаимоотношенията ни с тоя идиот.
Бабъл, много се радвам за вас Hug

# 70
  • Sofia
Добро утро майчета!  Coffee
Наде, миличка честит рожден ден със закъснение, пожелавам ти много здраве и любов, а на лято едно пухкаво и здраво бебче!   bouquet
Бабълче и Маги, добре дошли, дано вече всички болести са зад гърба ви, от тук нататък само хубави неща да ви се случват! Hug
И на мен къщичката ми харесва повече, даже много ми харесва, виж замъка бих влязла само за да го разгледам ей така от любопитство.
При мен черната серия продължава, сега пък от АБ получих някаква алергична реакция може би и направо съм страшна гледка, очите ми са страшно подути и имам някакви дребни пъпчици по тялото, абе кога ли накрая ще кажа и аз нещо хубаво. И малкия пак е със сополи, но ни пратиха при един човек, който ни направи едни кафяви капки и снощи му сложих от тях в нослето, та гледам тази сутрин няма, дано ги пресече тези сополи, че ми писна от болести вече.

# 71
РосиHug
Пожелавам ти скоро светлина в тунела и само хубави неща вече. Незнам какъв АБ взимаш, но аз от Ципрофлоксацин получих обриви ... но като го спрях после минаха ...

# 72
Момичета, утре ще тръгваме към Перник към 10 сутринта. Обещават времето да не е дъждовно. Ако някой друг ще ходи на кукерите утре и ми няма телефона, пращам го на лични. Ще се радвам много да се видим там  Hug

# 73
Момичета , по колко зъба намирате в устите на децата?
На Тони са 20 и няма и идея да растат още.
От вчера вечерта вече е с песечени зловещи сополи. Направих му каша ич я повърна цялата /понеже се закашля , задави се и стана яко мазало..../
Сега пак мрънка за каша, а аз му бутам обикновени бисквити и червен чай.
Дадох му Нурофен, витЦ....пръскам Стеримар, но поръчах да му донесат Коларгол/черните/, за да видя дали няма да пресека с тях процеса.

# 74
Аги, млечните зъби са 20, скоро не чакай нови Wink
Може би към 5-6 започват да сменят млечните и да растат постоянните.

Общи условия

Активация на акаунт