АПРИЛските деца през януари

• 12 467
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Вени, честит рожден ден! Нека щастието и късмета да са верни твои спътници през следващата година!  newsm59

Деси, Раче, не вярвах на ГП то на Ани, доста време и обяснявах, че ние сме различни от останалите  Embarassed  но жената е бая възрастна и излезе права, или махаш памперса или не, няма нощем няма денем. Ани и тя пие адски много вода, нощем като почне да рита знам, че след няколко минути ще се размрънка, че и се пишка. Ако и сложа памперс, съм сигурна, че ще го напълни.
Има да си чакате памерса да остане сух....просто го махнете, вече съвсем не са малки, отдавна сме го забравили и въпреки, че Ани не е от най-порасналите интелектуално, до сега не се е напишквала.

Жени, честито нова работа!

Въпрос: Установих странна аномалия този месец  Shocked, имах безумно обилен цикъл и случайно споделих на приятелка и тя каза, че всички в офиса й този месец са така, вкл. и тя. Питах и други, и те се оплакаха от същото. При някой от вас да е било така Януари ?

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 21:04 от х_diabet_mama

# 166
Eee, Жени, честита да ти е новата работа! Hug

За яслите - и аз знам, че навърши ли 3г детето излита, без значение коя част на годината е. Peace Затова и в яслите има прием на деца дет се казва всеки месец - освобождава се място, влиза ново дете и така.

# 167

.

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 17:51 от halapela

# 168
Halapela, абе все се каня, или съм те питала, но Аксел - това име много го харесвам, има защо де, но на теб как ти хрумна така да кръстиш детето? newsm78 Вашата НГ е била нещо като нашата, само където ние легнахме в 2  Wink
За цикъла - не знам дали може ад се навърже с вашето наблюдение, но на мен 50 дни още влача лохии ли са, какво е, сега е вече жълтеникаво нещо, не много, но го има. Мисля да си пусна секрет след седмица и ако е нужно да трепя поредните нападатели!
За памперса - тези дни на Тони му сложиха памперс, задаради разстройството. Да ви кажа бях малко в стрес, да не би отново да се върнем към него, но детето разбра, че е само за аварии. Като се прибра и Саш каза, че ако не е акал през изминалите 8 часа примерно, значи го махаме. Така и направихме, махнахме го. Само вчера, понеже излезнахме на дълга разходка му сложих, но беше сух /идеята е, че от неделя няма разстройство, но.../
Както знаете Тони не ака в гърне, освен ако не стане невиждано чудо, но след като бях видяла 3 сухи памперса следобед, махнах дневния пампи, а някой ми каза да махам директно и нощния, Бени-фурията ли беше не помня точно, затова така и направих - няма дневен, няма нощен. Слагахме протектор на матрака, или постилахме под чаршафа на спалнята, защото се случваше мноооого рядко да направим авария. Вече колко.... 5-6 месеца е без памперси. НО! На 3г все още може да се изпуска едно дете в съня си, и това не е никак притеснително, споко.

Така...продължавам с хваленето!
Скивайте какво докопах!
Яке за тони, дънково, дебело с подплата, Name it р-р 110, имаше и 122
http://media.snimka.bg/1999/010253097.jpg
http://media.snimka.bg/1999/010253098.jpg
Сакенце за мен, плат, зелено, ама от онова, истинското зелено на Vero Moda, снимала съм го малко каплаво, ама карайте
http://media.snimka.bg/1999/010253199.jpg

Данче, не съм те забравила, но такъв погром на финансите направих...ако искаш блузона, то ми пиши, за да видя в петък да взема един и да го нося в събота. Peace
Ако на някого му хареса нещо, което докопвам може да ви кажа къде е магазина.
Взех си панталон, черен, с ръб, но с права кройка, много приятен, за 20 лв. Сакото е 20 лв, имаше и едни черно сиво рае, много шик, къси и в талията много прибрани, със засечен долен ръб, абе интересни - пак 20 лв.
За децата якетата са по 20-25 лв, вчера заредиха.
Блузоните са по 10 лв, има кафяво и зелено, има пола в лилаво, зелено, черно....една Vero Moda зелена памучна, с къс ръкав и V-образно деколте си взех 5 лв. Embarassed Направо...
А, и последен чифт дънки, големи като за мен, 18 лв, в някаква странна висока таия, все едно колана е широк почти педя, с 2 реда за колани , ама добре ми дойдоха, понеже как бях излезннала нямате представа! ooooh! С панталона ми за бременни, чиято платка я бях набрала и захванала с безопасна игла, абе карикатура - трябваше да стоя закопчана с якето, за да не ми се смеят хората  Grinning

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 09:46 от Чаено момиче

# 169
  • София
Добро утро!

Вени, адашке, честит рожден ден на патерици и от мен!

Момичета, да питам - колко останахме за събота, защото последните постинги по въпроса съдържаха по-скоро колебания или откази! Нека се преброим!

1. Вени

Данче, много се радвам на новината за работата! Стискам палци този път да ти харесва и да е добре платено и переспективно.

# 170
1. Вени
2. Деси

# 171
  • София
Как така изхвърлят децата от яслата, като станат на 3, шегувате ли се?!  Shocked И в ОДЗ-тата ли е така? Значи ли това, че децата ни от април до септември ще трябва да си стоят вкъщи?

Жени, честита ти нова работа! Дано да е приятна и доходна!  Peace

Халапела, децата ти са големи сладури!  Hug

Вени, аз съм на линия!
1. Вени
2. Деси
3. Рени

# 172
Жени е с новата работа. Честито!  bouquet

Халапела големи сте сладури! Hug

За яслите - не съм наясно, кога изписват. При нас май държат до есента. Но вече броя месеците до ДГ...
Tired
За мен неприемливо е и децата, напускащи ДГ за у-ще, да ги изписват на 01.06., но това е друга тема...

# 173
Как така изхвърлят децата от яслата, като станат на 3, шегувате ли се?!  Shocked И в ОДЗ-тата ли е така? Значи ли това, че децата ни от април до септември ще трябва да си стоят вкъщи?
Ренка, няма никаква шега Confused И на нас ни го сервираха ... та ще ходя да говоря с директорката тия дни ... В оДЗ-тата незнам как стои въпроса, но там маи няма такова нещо, нали децата там си продължават директно в 1-ва група ...

# 174
1. Вени
2. Деси
3. Рени
4. Аги

Майка ми се е тръшнала болна. Свеки я боли гърло, сега се оказва, че племенницата е с растройство, зет ми също.
Така че ако всичко е ок, то на Саш душе да му е яко в събота! Thinking

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 10:27 от Чаено момиче

# 175
  • Sofia
Добро утро майчета!
Венианд, честит рожден ден с малко закъснение - много здраве и щастие ти желая и сбъдване на всички твои мечти!   bouquet
Жени, честита ти нова работа да е лека и доходоносна! Peace
Данче,лекувай се, не се оставяй на тези грипове, че са много неприятни.
Наде, къде си, кажи какво стана с работата?
Ивайло е 15кг. но височината не знам колко е, не е слабичък, въпреки че отказва да се храни от време на време, но смятам, че е период и ще отмине, ние с баща му не сме слабички, та не ми се вярва да си избяга от семката.  Simple Smile
Благодаря ви за отговорите, междувременно имам още едно предложение, което не е толкова ангажиращо като работа т.е. излизаш от работа и не си носиш проблемите вкъщи, докато държавната е малко по-ангажираща - става въпрос за работа с деца с проблеми, но имам време да помисля.
Бабълче,как сте, как е бърборанка?
Вени, а ти как си ?

# 176
Най-добре е, Априлке, да не си носиш работа вкъщи, така мисля аз. Деца с проблеми...винаги някой ще ти каже, че е хвалебствено да работиш с тях, но същия този някой ще си ходи с токчетата по офисите, и ще цъка пред монитора..ама той това е учил, зарежи ги тези, всеки може, независимо в коя специалност е дипломата му, да работи за децата с увреждания, всеки! Така че гледай себе си - ако можеш да работиш с деца, без това да те натоварва много  и да можеш извличаш полза за себе си и душата ти - браво, много е хубаво! Но ако ще се тормозиш, вдаваш и стресираш - лошо. Няма да си полезна на тези деца и на своите, и на роднините и най-вече на самата себе си. Мисли, дано да сполучиш! Hug

# 177
Добро утро и от мен!

Честит рожден ден, Veniand! Бъди здрава, щастлива и много обичана!  bouquet

Относно партито - аз отпадам. Няма кой да гледа Станислав... Sad
Ексче - за цикъла - и при мен го имаше този проблем януари... Каква ли ще да е причината newsm78
Нalapela - много сладки дечица, а и прическата ти е страхотна!
Жени, честита нова работа! Много пари и положителни емоции да ти носи!

# 178
Преz януари по време на пълнолунието, луната беШе по блиzо до zемята от никога, това Ще да е била връzката, според мен  Peace

# 179
  • Sofia
Най-добре е, Априлке, да не си носиш работа вкъщи, така мисля аз. Деца с проблеми...винаги някой ще ти каже, че е хвалебствено да работиш с тях, но същия този някой ще си ходи с токчетата по офисите, и ще цъка пред монитора..ама той това е учил, зарежи ги тези, всеки може, независимо в коя специалност е дипломата му, да работи за децата с увреждания, всеки! Така че гледай себе си - ако можеш да работиш с деца, без това да те натоварва много  и да можеш извличаш полза за себе си и душата ти - браво, много е хубаво! Но ако ще се тормозиш, вдаваш и стресираш - лошо. Няма да си полезна на тези деца и на своите, и на роднините и най-вече на самата себе си. Мисли, дано да сполучиш! Hug
Чаена, мъжа ми е на същото мнение, на мен това ми е било мечта, но сега наистина се замислям. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт