Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с приятелка, която постоянно ми звъни?
Какво се случи с ГКПП Капитан Петко и какви бяха последствията?
Каква е рецептата за солена торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с приятелка, която постоянно ми звъни?
Ситуацията може да е неудобна, но е важно да намерите решение. Можете да изберете да говорите с приятелката си и ясно да определите границите на връзката си. Ако това не помогне, може би е най-добре да прекратите контактите си, тъй като това само ви натоварва. Не забравяйте обаче за вашето благополучие и не се чувствайте виновни за решенията, които вземате.
-
Какво се случи с ГКПП Капитан Петко и какви бяха последствията?
-
Каква е рецептата за солена торта?
Рецептата за солена торта включва картофи, масло, краставица, маслини, шунка/пушено пилешко месо, майонеза и кашкавал за украса. Картофите се сваряват и намачкват с вилица. Добавят се останалите съставки и сместа се изсипва в тава за торта. Покрива се с майонеза, поръсва се с настърган кашкавал отгоре и декорирайте с кисели краставички.
-
Как се приготвя дроб сърма?
-
Как се правят запечени сирена?

- миналата есен най-накрая завърши, аз й взех още 3-4 изпита (пуснаха я без явяване, само с курсови работи). И накрая й писаха 3-ката (дори секретарките се чудеха как е могло да стане)
) и разиграва всички свои познати в София за едно и също нещо, еди-кой си ще ми вземе дипломата, не - ти ми я вземи, не - еди-кой си и т.н. Накрая приятели ми казаха, че момчето спало в Южния парк на една пейка задето се въртим всички около нея.