Отговори
# 180
Здравейте на всички и добре дошли на новите момичета!  Hug

И на мен за разлика от първата бременост ми се гади ужасно, не съм повръщала все още, но има време.  Mr. Green Денди, ако съдя по себе си, би трябвало да нося момченце и да затвърдя твоята теория.

Зо, по време на първата бременост не се спрях до края. Особено в последните месеци с големия тумбак през лятото все гледах да съм някъде на хладно в планината. До където можем с кола и от там навътре пеша, нямах никакви проблеми. А първите месеци през зимата изкарах по чайните около ски пистите и по лифтовете. Сега не ми се ходи, защото ми се гади, но силно се надявам скоро да отмине този период. Още повече, че като дойде пролетта, въобще няма да ни се иска да седим в града.

Да ви се похваля - днес Гергана е с баща си и дядо си на вилата, а аз си почивам.  Mr. Green

# 181
На мен гаденето ми мина в 10-та седмица и оттогава ми се случва много рядко. Бях се притеснила да не е станало нещо с бебчето, но се оказа, че е съвсем нормално да преминават в един момент тези неща. Коремчето ми започна да си личи така малко по-ясно от миналата седмица, тоест 12-та. И преди си го имаше, но сега е малко "изскочило" (което ме радва, нямам търпение да ми проличи Simple Smile ).
Откакто ми попремина гаденето, пада такова ядене, че направоооо.....  ooooh! До тук качени килограми: 3. От преди бременността имах лечение 6 месеца с хормонални лекарства, от които качих порядъчните 5 кг  Tired Изобщо картинката е... какво да ви кажа. Успокоявам се като си мисля за крайния резултат  Heart Eyes
Това за повръщането и пола на детето са пълни глупости, ще ме прощавате  Peace
Не знам каква е тази мания за момчета в нашата тема, всъщност по принцип неистовото желание за някакъв определен пол ми е странно, но може би аз не съм в ред, защото го чакахме дълго и всички претенции, които съм имала като че ли са се изпарили.. И все пак пожелавам от сърце на всички да им се сбъднат мечтите  Hug
Всъщност и аз имам претенция - искам децата ми да са разнополови  Grinning Значи ще имам изисквания към номер 2  Laughing

П.П. малко се издразних от реакцията на някои хора като споделих, че имам усещане, че бебето е момиче.. Сякаш е нещо лошо...

# 182
Шери, не е неистово желание за определен пол, просто се шегуваме. Ние чакаме второ дете, първото е момиченце и нямаме предпочитание към пола. Ааз говоря на бебо в мъжки род, а баща му в женски.

За пиърсинга да кажа - през първата бременост махнах обицата доста късно - около 6-я месец. Но на мен ми харесва - хубаво бременно коремче с красива обица. Док даже ми каза, че няма проблем да я нося до раждането, но на мен започна да ми пречи. След това нямах желание да слагам друга.

# 183
Zahira™, и течности пия, и на кисело и солено налитам редовно - ефектът е временен.
Биа`, ще разказвам, разбира се! При д-р Марков имам час.

# 184
Дю, не съм имала в предвид нито теб, нито някой от темата конкретно, именно за това съм написала "по принцип", както се вижда  Peace Познавам жена, която плака горчиво цял ден след като и казаха, че бебето ще е момче, толкова беше разочарована - ето това е "неистово" желание за определен пол, и точно това имах предвид, че ми е странно и не го разбирам. Мнението ми си остава непроменено  Peace
В интерес на истината моят мъж го виждам, че се надява да е момче, но със сигурност няма да се тръшне да реве, ако е момиче (надявам се де Grinning ).
Ето един калкулатор, ако на някой му е интересно да си провери, доста точни резултати дава:
http://mamka.ru/calendars/who.html

# 185
Шери, пада ми се момче по тоя калкулатор Heart Eyes Дано е верен, че аз много искам момче Heart Eyes И момиче да е няма да го върна ама такива са ми предпочитанията Crazy

# 186
Шери, разбрах, че говориш по принцип, изказах мнението си.  Hug

Пада ми се момиче по калкулатора.  Laughing

# 187
Zahira™, и течности пия, и на кисело и солено налитам редовно - ефектът е временен.
Биа`, ще разказвам, разбира се! При д-р Марков имам час.
И аз съм при него края на февруари ще се радвам да чуя с какви впечатления си останала,а знаеш ли дали може да ти пусне 3Д накрая или се заплаща отделно?

Много искам а си направя и аз този калкулатор,но не разбирам  нищо. Tired

# 188
Биа, на първия ред пишеш рожденната дата на бащата, отдолу на майката и последно датата на зачатие и натискаш бутона в ляво Peace

# 189
Биа, на първия ред пишеш рожденната дата на бащата, отдолу на майката и последно датата на зачатие и натискаш бутона в ляво Peace
Датата на зачатие какво ще рече датата на последния цикъл или?Защото иначе не зная на коя дата точно е станало?

# 190
Датата на зачатие какво ще рече датата на последния цикъл или?Защото иначе не зная на коя дата точно е станало?
Ами дата на зачатие пише, което ще рече деня в който е станало, или поне деня на овуто. Аз си знам точно кога, ти ако не знаеш си сметни горе-долу кога ти е овуто, според цикъла. Колко дни ти е цикъла? Ако е 28 пиши на 14-тия ден

# 191
Ето един калкулатор, ако на някой му е интересно да си провери, доста точни резултати дава:
http://mamka.ru/calendars/who.html

Много интересно Шери!
На мен ми се пада момиченце  Grinning дано да се окаже вярно!  bouquet

# 192
Пада ми се момченце.Аз съм доволна каквото и да е,вече имам 1 момиченце това исках сега вече няма значение,таткото иска момче де,но и момичето каза,че няма да откаже.

# 193
хе хе  и на мен ми се пада пак момиченце по калкулатора , а мъжо е убеден , че тоя път щяло да бъде момче , трябвало да има баланс  GrinningКакво щял да прави с 4 жени  Laughing

# 194
хе хе  и на мен ми се пада пак момиченце по калкулатора , а мъжо е убеден , че тоя път щяло да бъде момче , трябвало да има баланс  GrinningКакво щял да прави с 4 жени  Laughing
Как какво, ще тренира усилено, за да ги пази от нахални ухажори  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт