Отговори
# 195
    И милото се надява на момченце, по тоя калкулатор се падна момче, аз нямам претенции...А съвсем скоро, като споделихме с една друга двойка, че ще ставаме родители и ги попитахме те вече не се ли замислят, мацката отговори, че щяли да почнат бебеправенето април, защото и казали, че ако забременее преди това, бебето щяло да е момиченце, а тя за нищо на света не искала да има момиче Shocked, направо щях да падна при тия думи на една доста интелигентна жена..И казвам: - Ама това е супер несериозно, да си мислиш, че пола зависи от месеца на зачеването! После си помислих, че живот и здраве ще си роди момиченце да видим дали ще го върне..
    А иначе бабини видеозони колкото искаш, ако ти се повръща- момче, ако не момиче, ако корема ти ниско или високо, ако се разхубавиш и кожата ти се изчисти по време на бременноста, ако пък погрознееш обратното, ако ти сипят сол на главата и се пипнеш по носа или незнам си къде...., хората преди са си измисляли какви ли не глупости, пък и са си вярвали..А ние за щастие живеем в малко по-модерни времена и съвсем скоро ще видим пола на бебовците, на 3Д-то няма как да не се види като идем на ФМ..
 Има ли мами, които не искат да знаят пола, а искат изненада?

# 196
Хаха и на мен ми се пада момиченце. Все пак, каквото и да е, само да е живо и здраво. Таткото обаче твърди, че ще е момче, защото той знаел какво прави  Joy

# 197
Аз имам две момчета, а не съм повръщала нито един път, нито сега повръщам, само ми е лошо.

Аз искам да знам пола, защото искам да се настроя на определена вълна. Иначе неистово не се надявам на никакъв пол, искам само да е здравичко.

# 198
Шери, пада ми се момче по тоя калкулатор Heart Eyes Дано е верен, че аз много искам момче Heart Eyes И момиче да е няма да го върна ама такива са ми предпочитанията Crazy

Пожелавам ти го наистина  Hug
И все пак момичета не се връзвайте на 100% на този калкулатор, аз един ден като нямах какво друго да правя, си въвеждах датите на разни познати, роднини и т.н. и да ви кажа не уцелва всеки път, но повечето излязоха верни, това е факт!
Датата на зачатие дори да не я знаете точно, няма проблем, достатъчно е да знаете месеца, написвате която и да е дата от този месец. Тя е необходима само ориентировъчно, рускоговорящите са разбрали, че се изчислява по смяната на кръвта на мъжа и жената и отдолу изписва кога е настъпила смяната при единия и при другия. На когото е настъпила по-скоро, от такъв пол е детето, според този калкулатор. Чувала съм, че дори има книга, написана за този метод и е научно обоснована.
А още по-отдолу има и един китайски метод, но ми е доста глупав и не виждам никаква логика, докато при горния не е така.
Дано на всички се сбъднат мечтите, ако не от първия, то поне от втория път!  Hug  Heart Eyes

П.П. на мен ми излиза момче, а моите усещания са други... Ще видим кой ще познае, аз или калкулатора  Grinning

# 199
Каквито и да са бебета най-важно е да са живи и здрави Praynig

# 200
  • Пловдив
На мен ми се падна момиченце но ,
Каквито и да са бебета най-важно е да са живи и здрави Praynig
-подкрепям напълно  Peace

# 201
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139212.0

Тук има формула за изчисляване пола на бебето . На много роднини позна . На мен се пада момиченце.

# 202
Здравейте,момичета! Според едната формула ми се пада момиче, а според другата - момче!  То трети вариант няма де!  smile3532 Така че - времето ще покаже! И аз съм на мнение, че няма значение какъв ще е пола, важното е бебето да е живо и здраво! Някой беше писал преди, че отвреме-навреме има болки в яйчниците - и аз имам понякога. Особено като че ли в дните, когато би трябвало да ми е дошъл цикъла /сега съм в такива дни/. Усещам и някакви пробождания отвеме-навреме по средата на корема - по-долу или по-горе, но мисля, че е нормално.

# 203
Здравейте и от мен, според всички таблички и калкулаторчета се пада пак момиченце. Тайничко си мечтаем за момченце, за да изпитаме и това чувство. Но и двамата със бащата сме единодушни - прекрасно е да имаме здраво детенце. Simple Smile

# 204
  • На плажа
Здравейте мами,на новодошлите,добре дошли  bouquet
Аз си правих изчисления по всички възможни формули,които намерих в интернет.На всички ми показа момиче,а и моето усещане е такова,освен това каката ,като я попитахме братче или сестриче иска,тя каза сестриче,а една от бабините деветини е ,че каквото каже по голямото,това ще е.Единствено на моятя шефка майка и ми каза момче по един метод,който сме прилагали на много бременни жени и никога не е грешал.Ако искате да го направите,трябва да си протегнете ръката напред все едно пред вас има някой,който ви е казал Я си покажи ръката,да ти я видя.Като я протегнете,запомнете дали я показвате с дланта нагоре или обратно.
след малко ще ви кажа какви са резултатите.

# 205
Здравейте момичета!
Добре дошли на всички нови августинки и леки и успешни бременности!!!
Имаше въпрос за колко време сме бебеправили - при нас е станало от раз, като таткото отсъстваше в най-вероятните дни и все пак...  Flutter
Аз също имам вътрешно усещане, че ще е момиченце. Всички калкулатори показаха момиченце   Thinking
Всичките ни приятели в компанията вече имат или очакват момченца, т.е. и теорията на вероятностите показва момиченце.
Но аз бих се зарадвала и на едно сладко момъче - важното е, че си е наше  newsm53
Тина, протегнах си ръката с дланта надолу, но не знам дали защото някъде някой някога ми е споменявал за това "познаване" или защото така ми дойде отвътре  newsm03

# 206
  • София
Здравейте и от мен,а къде е този калкулатор за определяне на пола? Simple Smile

# 207
  • Кърджали
Ей така на шега пробвах някои таблици, които намерих из форума. Веднъж излиза момиче, веднъж момче... И аз веднъж сънувам бебе момче, друг път бебе момиче... И на сънищата си не мога да вярвам  Laughing Таткото не ще и да чуе предварително за пола на детето, казва че иска да знае какво е чак, когато се роди. Единственото, което искаме е да ни е живо, здраво и щастливо дете.Нито момченце, нито момиченце ще откажем.

# 208
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139212.0

Тук има формула за изчисляване пола на бебето . На много роднини позна . На мен се пада момиченце.

На мен и тук ми се пада момиченце  Crazy Е, ще видим по-нататък дали е вярно.
Досега по 2 формули имам 2 съвпадения, но мисля да не се настройвам предварително.
Иначе искам да зная пола, за да знам какви неща мога да купувам, но дотогава има много време.

# 209
Тина, казвай тълкуването Wink Hug!Аз я подавам с дланта нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт