Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 105 650
  • 794
  •   1
Отговори
# 195
Жребец, блеещ и зашаматен Телец няма, било то и на 15  Naughty Тая твойта кукла нещо ще е била ударена от съседния Меркурий по главата  Thinking А може пък и много да е била влюбена в теб и за т`ва да го е докарвала на тоя фасон  newsm78 Laughing

# 196
Жребец, блеещ и зашаматен Телец няма, било то и на 15  Naughty Тая твойта кукла нещо ще е била ударена от съседния Меркурий по главата  Thinking А може пък и много да е била влюбена в теб и за т`ва да го е докарвала на тоя фасон  newsm78 Laughing
Бе, по-скоро от Уран да е била зашамАтена.  Mr. Green Mr. Green  Ама не в тоя смисъл, който ти влагаш във второто изречение, а по рождение да си е ураново-ударена.  Laughing 

А това и тогава не бих го повярвал, какво остава, пък, за сега да повярвам.  Rolling Eyes

# 197
Да се присъединя и аз към телците, априлските. Иначе в къщи сме три телци и е доста весело. Всичко което сте написали се е абсолютно вярно.  Peace

# 198
# 199
  • София
Черпя / и малко побутвам темата/  Grinning Hug   11 Май - Моят Ден Рожден   :

# 200
StaM,Честит рожден ден!Много здраве и yсмивки!  bouquet

# 201
ЧЕСТИТО,ОТ ВСИЧКО ПО МНОООГООООО!!! Hug

# 202
  • София
За жената Телец нищо лошо не мога да кажа,ама мъжете май ще излезат големи инати!!! Crossing Arms

# 203
За жената Телец нищо лошо не мога да кажа,ама мъжете май ще излезат големи инати!!! Crossing Arms

Не по - големи от жените. Mr. Green

# 204
  • Варна
И аз да се запиша към майските Телци /11.05/.
Аз се присъединявам към всичко изписано за жените Телци.

Наййййй хубавата зодия за жена.

# 205
  • София
mileidi, моята астрална близначка.  Hug

Благодаря ви!

И на всички вас ЧЕСТИТО!   bouquet

# 206
  • Под липата
 Да се оплача! Току що, за първи път от две години насам, стигнах до нещо като караница с моя близка. Нарече ме "инатливо добиче" и "най-дистанцирания човек на света". Цитатите са точни. За първото не споря  Embarassed, но от второто ме заболя. Осъзнавам , че с напредване на годините, по трудно завързвам приятелства и ми е трудно да се доверявам, но това е в резултат на факта, че се уча от грешките си. Стана ми тъпо... А, вас, теленца, обвинявали ли са ви в дистанцираност?

# 207
_Айде и аз пре телетата Laughing

# 208
  • София
... А, вас, теленца, обвинявали ли са ви в дистанцираност?

Само в това не са ме обвинявали. Sunglasses Засега...
За инатливото....- само майка ми го е казвала, но тя е зодия Дева...И тъй като те "винаги са прави" Laughing , не споря с нея...

# 209
Телкини, много ви обичам! Имам си аз една любов необяснима към всьо що е Теле. Приятелки, приятели - бол все телета. Сладури сте. И не сте дистанцирани - премеряте. Мен пък това ме радва. Трезвата мисъл е винаги ок за моята замотана рибешка тиква. Мир и любов!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт