Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 105 637
  • 794
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, и аз да се присъединя към компанията на телците.Родена съм на 17.05.
Бреее, много родени има на 24.04  Laughing Айде, и аз в кюпа!
Аз също откривам малка, но съществена разлика м/у майски и априлски телета. Майските са по-лъчезарни и бъбриви, а априлските по - затворени, мълчаливи и чувствителни.
За себе си като теле, мога да кажа че съм доста инатлива и честолюбива. Вечният борец за справедливост. Не търпя неправди, лъжи и лицемерие. Когато се убедя, че ме лъжат, че лицемерят - не се карам, не се бия, просто преставам да общувам с въпросният човек и бавно и полека го изключвам от обкръжението си. Това са двете неща, които не прощавам. Иначе съм доооооста търпелива. Търпя с години. Не избухвам бързо, но ако наглостта стане безочлива, избухвам като атомна бомба...и става страшно. Случвало ми се е ( рядко ) да ми падне перде пред очите и ставам като вихрушка. Казвам тежки думи, от които заболява като от удар с бич, но това е само , когато вече е престъпена всякоя граница и търпението ми се е изчерпало. Мразя да ме правят на глупачка и да не се съобразяват с мен. Иначе, за голям свой недостатък смятам факта, че след като съм сразила ''врага'', го съжалявам и правя стъпки за помирение, като по този начин обезсмислям силата на справедливият си гняв.
 Обичам чистотата  и реда, но и доста ме мързи да чистя и подреждам. Понякога няма сила на света , която да ме изтръгне от дивана и телевизора/книгата.Но , когато се развихря, ставам като ураган. Най-често кавгите в къщи са за това, че нещата не се прибират по местата им , за разхвърляни дрехи и други простотии от този род. Обичам да ям, но мога да карам и на безвкусни манджи или стипчиви плодове месеци, ако реша , че съм дебела. Не обичам спорта....Т'ва е голям проблем. Мога по-скоро да се лиша от шоколад, банички или ядки, но да скачам и бягам ...не! Не е за мен! Не съм дебела, само защото ям разделно и без никакъв хляб...
 Обичам лукса. Не ми е кеф да посещавам заведения, в които липсва стил или красота, само и само защото храната е вкусна. Обстановката подобрява апетита ми. Обичам ароматните свещи, меките и красиви тъкани, цветята.  През пролетта ставам като диво животно - все ме влече навън. В топлите априлски дни ми идва да се заровя в земята за да усетя растежа на тревите и да се слея с природата. Чувството е неудържимо. Обикновено отивам на гости при баба ми и садя краставици с нея  Laughing
Обичам да спя.  Имам чувството, че все не ми стига времето да се наспя. Голям проблем е. Ако си спестя сън за за върша нещо съм като изтребител. Чувствам се грозна, нещастна и крива. А когато си отспя пък, се чувствам виновна, за това че съм изгубила ценно време. Ей, такива ти ми работи! Crazy

Все едно аз съм го писала, а съм майски телец smile3521

# 181
Да се впиша и аз в рогатите!Майски телец съм (05.05.)!Обичам домакинската работа и всичко да ми е под ред!Мразя мърливите,безгрижните,завистливити!Лесно се паля,но бързо ми минава,нооо никога не забравям  Naughty !
Жените телци-Супер дами!  Joy

# 182
  • Русе
Най- добрата зодия за една жена!

# 183
Най- добрата зодия за една жена!
И аз така мисля Peace

# 184
 Хайде и аз да се цопна тук  Crazy
 Майски телец съм - 02.05  Simple Smile
 Обичам да си поспивам, но когато заработя мога да го правя дълго врме без почивка и ... колкото повече врме минава от последния почивен ден толкова по заредена с енергия се чувствам и има усещането че мога да издържа и на още по високи обороти...а приятелите ми наричат това работохолизъм  Mr. Green
 Чудесен приятел съм...но не за всеки. Разочароват ли ме и да искам не мога да забравя.
 За домакинстването ....ммм тук ще всея смут- обичам да готвя и го правя вкусно  Mr. Green, но никак не обичам да чистя и подреждам...в този ред на мисли благодаря на Господ че съм открила правилния мъж, който да върви след мен и да оправя бардаците които умея да заформям за отрицателно време.
 Природата я обичам ама на картинка - никак не ме радва времето прекарано в безцелно разхождане из горички и полянки. Обичам Хубавите заведения, удобните дрехи, остроумните хора...не ми доставя удоволствие да общувам с тези, които залагат единствено на визията си ...
 Обичам музиката - всякаква от класика до поп- фолк, мога във всеки стил да открия нещо хубаво и се дразня на хората, които отричат цели стилове музика, защото според мен това е ... липса на критерии по които да си извадят мнение.
 Философствам- дали е положително или е отрицателно качество...според ситуацията...
 Инатя се...по правило съм права винаги...ценя хората които умеят да подтискат отрицателните ми качества с много нежност и разбиране  Blush
 Държа на миговете си на усамотение и много нервно ми става когато някой се опита да ми ги отнеме.
 Имам органическа непоносимост към алкохолиците и ... тяхната слабост. Не харесвам слабите хора...но винаги ги съжалявам. Много съм милозлива и това е един от основните ми недостатъци, които понякога ме дърпат назад...
 МНОГО СИЛНО СЕ ОБИЧАМ!!!
 Знам си и предимствата и недостатъците и мога да говоря за себе си .... дни наред...месеци...години...Тази тема гали самолюбието  Joy

# 185
  • София
Хайде и аз да се цопна тук  Crazy
 Майски телец съм - 02.05  Simple Smile
 Обичам да си поспивам, но когато заработя мога да го правя дълго врме без почивка и ... колкото повече врме минава от последния почивен ден толкова по заредена с енергия се чувствам и има усещането че мога да издържа и на още по високи обороти...а приятелите ми наричат това работохолизъм  Mr. Green
 Чудесен приятел съм...но не за всеки. Разочароват ли ме и да искам не мога да забравя.
 За домакинстването ....ммм тук ще всея смут- обичам да готвя и го правя вкусно  Mr. Green, но никак не обичам да чистя и подреждам...в този ред на мисли благодаря на Господ че съм открила правилния мъж, който да върви след мен и да оправя бардаците които умея да заформям за отрицателно време.
 Природата я обичам ама на картинка - никак не ме радва времето прекарано в безцелно разхождане из горички и полянки. Обичам Хубавите заведения, удобните дрехи, остроумните хора...не ми доставя удоволствие да общувам с тези, които залагат единствено на визията си ...
 Обичам музиката - всякаква от класика до поп- фолк, мога във всеки стил да открия нещо хубаво и се дразня на хората, които отричат цели стилове музика, защото според мен това е ... липса на критерии по които да си извадят мнение.
 Философствам- дали е положително или е отрицателно качество...според ситуацията...
 Инатя се...по правило съм права винаги...ценя хората които умеят да подтискат отрицателните ми качества с много нежност и разбиране  Blush
 Държа на миговете си на усамотение и много нервно ми става когато някой се опита да ми ги отнеме.
 Имам органическа непоносимост към алкохолиците и ... тяхната слабост. Не харесвам слабите хора...но винаги ги съжалявам. Много съм милозлива и това е един от основните ми недостатъци, които понякога ме дърпат назад...
 МНОГО СИЛНО СЕ ОБИЧАМ!!!
 Знам си и предимствата и недостатъците и мога да говоря за себе си .... дни наред...месеци...години...Тази тема гали самолюбието  Joy

Поем , мила  Hug . Аз  съм  на  05.05. Описанието  ти  ме  изцъкли  Shocked ! Все  едно  описваш мен  Mr. Green .Особено  с   непоносимостта  към  алкохолиците  и  още  много  неща  Peace !

# 186
привет и от мен... сега ще прегледам кой какво... иначе аз съм априлски телец  Grinning
29.4.

# 187
Ами аз съм телец. Материалистка съм в добрия смисъл на думата-обичам да съм заобиколена от качествени и красиви вещи, умея да създавам уют, готвя вкусно и обичам добрата храна и алкохол, както и общуването с приятни хора. Способна съм да изтърпя доста преди да ми "падне пердето", но в даден момент мога да се вбеся от нещо на пръв поглед дребно и безобидно и гневът ми е страшен. В такива моменти буквално ми причернява пред очите и сама не мога се позная. Но също така бързо ми минава. Верен приятел съм, когато обичам, съм склонна да прощавам много неща, не обичам промените, дори с положителните свиквам трудно. Много съм добра, стига нещата да стават, както аз искам Simple Smile Властна, дори авторитарна, но в последните години помъдрях  Grinning
Shocked...лелеее, имам клонинг... Mr. Green...всичко е едно към едно, само да добавя още нещо - много съм ревнива(голямо чувство за собственост Wink)

и аз  Joy  + не лъжа - изобщо не понасям лъжата и изкуственото  Naughty не обичам да готвя, което е странно за телци Crazy мнго обичам да философствам и да вадя по милион речеви доказателства на нещо, в което вярвам, че е правилно  Mr. Green 

# 188
Привет и аз да се запиша .Априлски телец съм на 25.04.,много си обичам месеца и си имаме хубава зодия.
много от нещата си съвпадат и смен...направо сме  newsm74 Simple Smile Hug

# 189
  • София
Ейййй, едвам изрових темата... newsm78
Другите мацки от Зодиака напълнили едни темииии, писали, писали ...., а ние? Явно вече празнуваме... Peace

Вече сме в Зодия Телец   Party
Да сте живи и здрави!
Все така красиви , умни и добри, все така обичани, обичащи, магнетични, завладяващи .....всичко най-най -хууубаво!

На всички желая много щастие и Любов  в сезона на Любовта!
  Wink

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
Здравейте, Телци  smile3525 Как ли е Телци в женски род.....Телкини май newsm78
Момичета аз не съм Телец, но съм с асцендент Телец и често се хващам, че реагирам, поне външно и видимо, точно като туй инато добиче. Аз обаче много си харесвам Телците, хора с огромни сърца, спокойни, както се казва като волове, упорити и волеви, трудно излизат извън релси....Виж обаче като излязат става страшно. Дори признатите за отмъстителите на зодиака Скорпиони признават, че няма нищо по-лошо от един разярен бик. Тъпче наред и без жалост! Яка да му е душата на посмелия да раздразни до такава степен Телеца. Най-добрата ми приятелка е родена на 26.04, сега ви започват рождените дни и отсега искам да ви кажа едно огромно "Честито!" от мен.   
 newsm51П.П. Понеже за знам, че всички Телци имат убийствено чувство за хумор, реших да ви поздравя с това, да разпуснете малко в обедните часове на деня на майстора  Hug
http://www.clip4e.com/play_tokshou_na_toktcheta_mariq_silvestyr_ … zna_stolica_2.htm

Там някъде има и интервю с Батето, заслужава си да му хвърлите едно око, става дума вътре, че езодия Телец.  Laughing

# 191
ха,нур ,твоята приятелка е родена на датата на моята дъщеря,която в неделя 26.04 има рожден ден.  bouquetи от мен поздрав на всички телци. харесвам ви. Hug

# 192
  • София
NUR, ivafara , думите ви са музика за ушите ми.  Flutter Hug /Това за разярения бик е вярно, обаче.../

NUR, поздрава е страхотен, голям смях му ударих, честно... Joy

ПП- отивам да видя Батето....той е роден на 11 Май  ...и аз съм тогава  Joy

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 16:51 от StaM

# 193
ДА ВИ ПОЧЕРПЯ,ДНЕС ИМАМ РОЖДЕН ДЕН! Grinning

# 194
Най-първото ми гадже (тя на 15, аз на 16) беше Теле. Не знам какви сте останалите Телета, но точно тя беше голяма шматка. Върви и блее по облаците. Дето се вика можеше да я нае...ш и тя нямаше и да разбере какво е станало.  hahaha hahaha hahaha 

Общи условия

Активация на акаунт