Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 104 786
  • 794
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Записвам се и аз тук майски телец.Родена съм на 05.05.  Hug
Йеееееее,  Peace   и аз !

# 166
  • Sofia
Цитат на: WinnieThePooh
И аз съм Телец, на 05.05. Почти всичко изброено по-горе ми е присъщо.
Не обичам да закъснявам.
Обичам да ям (особено тестени изделия), да си седя у дома. Обичам и природата, но съм скарана със спорта.
Харесва ми да готвя и чистя.
Упорита съм и постигам това, което съм си наумила.
Добър приятел съм и съм много доверчива, но ако някой ме разочарова - мога да се разсърдя завинаги.
Търпелива съм, но ако прекалят с това ми пада пердето и става лошо.
Реалист съм и не хвърча в облаците.
Много говоря, но пък и умея да излушвам.
Абе харесвам си зодията  Mr. Green
[/quote]Същата съм и аз, само че с изключение на спорта. Много обичам да спортувам.
За протокола съм на 06.05  Crazy

[/quote]
И аз се разпознавам тук, само дето не обичам толкова тестените изделия.

# 167
  • Под липата
Бреее, много родени има на 24.04  Laughing Айде, и аз в кюпа!
Аз също откривам малка, но съществена разлика м/у майски и априлски телета. Майските са по-лъчезарни и бъбриви, а априлските по - затворени, мълчаливи и чувствителни.
За себе си като теле, мога да кажа че съм доста инатлива и честолюбива. Вечният борец за справедливост. Не търпя неправди, лъжи и лицемерие. Когато се убедя, че ме лъжат, че лицемерят - не се карам, не се бия, просто преставам да общувам с въпросният човек и бавно и полека го изключвам от обкръжението си. Това са двете неща, които не прощавам. Иначе съм доооооста търпелива. Търпя с години. Не избухвам бързо, но ако наглостта стане безочлива, избухвам като атомна бомба...и става страшно. Случвало ми се е ( рядко ) да ми падне перде пред очите и ставам като вихрушка. Казвам тежки думи, от които заболява като от удар с бич, но това е само , когато вече е престъпена всякоя граница и търпението ми се е изчерпало. Мразя да ме правят на глупачка и да не се съобразяват с мен. Иначе, за голям свой недостатък смятам факта, че след като съм сразила ''врага'', го съжалявам и правя стъпки за помирение, като по този начин обезсмислям силата на справедливият си гняв.
 Обичам чистотата  и реда, но и доста ме мързи да чистя и подреждам. Понякога няма сила на света , която да ме изтръгне от дивана и телевизора/книгата.Но , когато се развихря, ставам като ураган. Най-често кавгите в къщи са за това, че нещата не се прибират по местата им , за разхвърляни дрехи и други простотии от този род. Обичам да ям, но мога да карам и на безвкусни манджи или стипчиви плодове месеци, ако реша , че съм дебела. Не обичам спорта....Т'ва е голям проблем. Мога по-скоро да се лиша от шоколад, банички или ядки, но да скачам и бягам ...не! Не е за мен! Не съм дебела, само защото ям разделно и без никакъв хляб...
 Обичам лукса. Не ми е кеф да посещавам заведения, в които липсва стил или красота, само и само защото храната е вкусна. Обстановката подобрява апетита ми. Обичам ароматните свещи, меките и красиви тъкани, цветята.  През пролетта ставам като диво животно - все ме влече навън. В топлите априлски дни ми идва да се заровя в земята за да усетя растежа на тревите и да се слея с природата. Чувството е неудържимо. Обикновено отивам на гости при баба ми и садя краставици с нея  Laughing
Обичам да спя.  Имам чувството, че все не ми стига времето да се наспя. Голям проблем е. Ако си спестя сън за за върша нещо съм като изтребител. Чувствам се грозна, нещастна и крива. А когато си отспя пък, се чувствам виновна, за това че съм изгубила ценно време. Ей, такива ти ми работи! Crazy

# 168
  • София
Цоп и аз! За протокола априлски телец 23.04.- тиха , кротка и добра Mr. Green. Най-добрата ми приятелка, с която сме от както се помня също е  Телец  bouquet, но майски 02.05. Ами просто сме съвършенни Flutter
и аз, и аз  на 23.04 Peace
добавям също и мила, "отстъпчива"... изобщо ние сме прекрасни хора  Hug
а също и мъжа ми е телец 30.04  Peace
и бъдещото бебе и то трябва да е телец  Peace
само каката е везни Grinning ама и те са прекрасни хора:peace:

# 169
Здравейте:)Аз съм майски телец-09.05.
Мисля, че с годините материализмът при мен вече взема връх пред идеалоизма:)
Не обичам да домакинствам,и мразя да готвя,но това не пречи да оценям и да се наслаждавам на добрата храна.Доста съм упорита. а с ината вече си наложих да се преборя:)Обичам да ме глезят:)

# 170
Не търпя неправди, лъжи и лицемерие. Когато се убедя, че ме лъжат, че лицемерят - не се карам, не се бия, просто преставам да общувам с въпросният човек и бавно и полека го изключвам от обкръжението си. Това са двете неща, които не прощавам. Иначе съм доооооста търпелива. Търпя с години. Не избухвам бързо, но ако наглостта стане безочлива, избухвам като атомна бомба...и става страшно. Случвало ми се е ( рядко ) да ми падне перде пред очите и ставам като вихрушка. Казвам тежки думи, от които заболява като от удар с бич, но това е само , когато вече е престъпена всякоя граница и търпението ми се е изчерпало. Мразя да ме правят на глупачка и да не се съобразяват с мен. Иначе, за голям свой недостатък смятам факта, че след като съм сразила ''врага'', го съжалявам и правя стъпки за помирение, като по този начин обезсмислям силата на справедливият си гняв.
 Обичам чистотата  и реда, но и доста ме мързи да чистя и подреждам. Понякога няма сила на света , която да ме изтръгне от дивана и телевизора/книгата.Но , когато се развихря, ставам като ураган.

Абсолютно се отнася и за мен, както и частта със спортуването:)

# 171
  • Sofia
Цитат на: MIK
Не търпя неправди, лъжи и лицемерие. Когато се убедя, че ме лъжат, че лицемерят - не се карам, не се бия, просто преставам да общувам с въпросният човек и бавно и полека го изключвам от обкръжението си. Това са двете неща, които не прощавам. Иначе съм доооооста търпелива. Търпя с години. Не избухвам бързо, но ако наглостта стане безочлива, избухвам като атомна бомба...и става страшно. Случвало ми се е ( рядко ) да ми падне перде пред очите и ставам като вихрушка. Казвам тежки думи, от които заболява като от удар с бич, но това е само , когато вече е престъпена всякоя граница и търпението ми се е изчерпало. Мразя да ме правят на глупачка и да не се съобразяват с мен. Иначе, за голям свой недостатък смятам факта, че след като съм сразила ''врага'', го съжалявам и правя стъпки за помирение, като по този начин обезсмислям силата на справедливият си гняв.
 Обичам чистотата  и реда, но и доста ме мързи да чистя и подреждам. Понякога няма сила на света , която да ме изтръгне от дивана и телевизора/книгата.Но , когато се развихря, ставам като ураган.

# 172
  • Средната земя
А иначе за протокола, Зипър, ако установиш със сигурност, че 21.05.1979г е Телец, значи и ние с мъжа ми се присъединяваме към съвършените семейства Телци и очакваме даряването с подаръци. Joy
[/quote]

Акси, ако е роден мъжо ти преди 17, 54 ч. в България, то той е Телец. Това след консултация с известна астроложка.  Така че, сте от съвършените, блазе ти Wink Ние сме Телец (както се оказа) и Овен, с асценденти в Лъв Crazy

# 173
  • Банкя
Зипър Благодаря!  bouquet
Той е роден в ранни зори, така се е вредил при готините. Mr. Green

Честито и на теб, че официално са те признали за Телец! Hug

А за асцендентите да попитам (извинявам се, че не е за тази тема, но пък може да знаете) - Определянето на асцендента зависи от часа на раждане. От 1979г е въведено изкуственото лятното часово време. По него съм родена в 19:50ч, но всъщност това си е 18:50ч. Кой час да взема за меродавен? Rolling Eyes

# 174
Здравейте,момичета!Приемате ли в отбора още един представител на майските Телци!За протокола-родена съм на 02.05.От прочетеното дотyк май никой не срещнах с моята рождена дата,но това не пречи да се разпозная в изказаното дотyк за Телеца.
За себе си мога да кажа като отрицателни к-ва-инатът,мога дори да изкарам някой от равновесие с това ако реша.Стига да реша,че аз съм права споря до последно,не пyскам аванта.Не обичам безпорядъка и това може да ме извади от равновесие.Обичам нещата да стават по моя си начин.Ревнива съм и имам силно развито чyвство на притежание.
Като положителни страни на характера бих посочила-предана съпрyга и майка,добър и верен приятел(мога и планини да преместя,ако държа на някой),винаги може да се разчита на мен,за семейството и приятелите си съм готова на всичко.На среща гледам да съм точна и държа на това и от отсрещната страна.
Иначе обичам спорта,обичам да ходя и да ни идват на гости,да кyпонясвьм и пътешествам.Когато кyпyвам подарък на някой не се скъпя и гледам да го зарадвам.Но обичам и на мен да ми подаряват.Почитател съм на хyбaвата мyзика и когато се захвана с нещо го изпипвам докрай.
Е,това съм аз!

# 175
  • София
Хайде и аз в стадото. Родена на 06 Май. Асцедент скорпион

Аз определено съм бавна преживна крава, а не темпераментен бик  bowuu

Обичам да ми е луксозно. Като се случи да няма приемам положението и запретвам ръкави.
Обичам да красиво. Мисля, че съм голям естет.
Обичам да ми е подредено, но мразя аз да подреждам.
Обичам да ми е спокойно. Мразя да се карам и да влизам в конфликтни ситуации. Мразя нервното напрежение и бързането.
Обичам да ям, но вкусна и красиво подредена храна. Ям с апетит и създавам такъв и на околните  Grinning Съответно пълнея, но...съм достатъчно упорита като съм на диета да я следвам стриктно.
Обичам ласките, гушкането, секса.
Не обичам аз да взимам решения, прекалено мързелива съм, за да го правя. Но пък не понасям някой да се опитва да ми удря с юмрук по масата и да ме командва. Ако се случи просто се врътвам и си заминавам, как ли пък ще се моря и изнервям, за да споря с него  Crossing Arms
Ако се стигне до конфликт...не ми се мисли, ама после пак аз си тегля последствията, за това че ми е паднало пердето, така че гледам да не стигам до там.
Верен приятел съм, но изисквам вярност в замяна.
Ревнива съм, разбира се.

Акси 18:50 смятай (реалното време, а не коригираното).

# 176

моята е телец, описанията дотук съвпадат а аз няма да коментирам че ...

# 177
  • БУРГАС
Брейййййй  newsm78 голями съвпадения, аз съм телец  newsm44 като рожденната ми дата е 06.05.1983 в Бургас newsm59 и за мен това е най хубава зодия от всички  txtlovesи не защото съм телец  newsm03 а поради факта че сме най готини като хора  smile3534 newsm17а като гледам всеки си казва точно това което е и аз на всичко отговарям.  newsm74

# 178
Айде и аз да се запиша на 04.05 съм родена и май и асцедента ми е телец.

Какво да кажа - спокойствието ми е голямо, търпението също, но и те си имат граници  и тогава по-добре да не си ми на пътя(разярен бик ряпа да яде).
  Обичам си семейството - без тях не мога.
 Определено и аз обичам да ме гушкат, милват и целуват.
 Обичам да ми е хубово, уютно, подредено, не съм манячка на тема чистота, но ....
 Приятелите ми знаят, че могат да разчитат на мен.
 Кокато искам нещо имам го - рано или късно.  обичам да харча, но винаги съм си направила сметката.   
 Обичам природата - там се чувствам на мястото си; обичам да пътувам - правя го колкото се може по-често.

това е за сега  Grinning

# 179
хей и аз съм на 4.5. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт