С бебе на балкан!

• 1 091
  • 4
  •   1
Отговори
Мислим да отидем на балкан с малката за няколко дин, хайде помагайте какво да взимам като багаж! Храната на малката ще взема от вкъщи, но другите неща, направо съм се вманиачила, сигурно ако тръгнем и ще изнеса цялата къща!

# 1
  • софия
За първи пт ли отивате на почивка с бебето?
Аз първо слагам лекарства, най- вече за сваляне на температура. Ако е по- хладно  време- вземам духалка. А да- фенистил за мазане от ухапване.
В зависимост от възрастта на бебето- храна, вода. Независимо, че е лято- по- дебели дрехи. разбира се доста дрехи, обувки...

# 2
За първи пт ли отивате на почивка с бебето?
Аз първо слагам лекарства, най- вече за сваляне на температура. Ако е по- хладно  време- вземам духалка. А да- фенистил за мазане от ухапване.
В зависимост от възрастта на бебето- храна, вода. Независимо, че е лято- по- дебели дрехи. разбира се доста дрехи, обувки...

Да, за първи път и ми е много притеснено! Притеснявам се и че ще спи на друго легло, може би няма да и е удобно, да не падне от него /няма да е кошарка/ и тн.

# 3
Здравейте Мамита бебето ми е на 2 месеца и сме резервирали вила в Априлци не знам дали ще е подходящо за малкия попитах Ам и каза че няма проблем и може да отидем моля дай си мнението!

# 4
Здравейте Мамита бебето ми е на 2 месеца и сме резервирали вила в Априлци не знам дали ще е подходящо за малкия попитах Ам и каза че няма проблем и може да отидем моля дай си мнението!

Не разбрах кого сте попитали, ама както го чувствате. Когато синът ми беше на два месеца, единственото ми желание беше да се наспя. Дори не съм се сещала за пътувания.

Общи условия

Активация на акаунт