кайма

• 4 038
  • 26
  •   1
Отговори
Момичета,каква кайма ползвате-готова или вие си мелите?

# 1
Готова никога не съм купувала. Отивам в месарския магазин, там си избирам месото и ми го мелят.

# 2
  • на Земята
Избирам си месото в месарския магазин и го мелят.На вкус с готовата,разликата е огромна.

# 3
И аз готова,но тук е истинска,не като в Бг Wink

# 4
Избирам си месо и ми го мелят в месарският магазин....А откакто една съфорумка се оплака,че намерила несмлян клепач(барабар с миглите) в готова кайма.... Sick Sick Sick Съвсем няма да купя готова.... Mr. Green

# 5
  • Талант на 2012,2013 г.
Понякога вземах готова, но след това, което прочетох - вече никога!!! Прав е моят съпруг като казва, че само това, което го виждаш като месо и ти го смелят е кайма...

# 6
Тук (Брюксел) няма къде и как да ти смелят от месо, купувам готова. Кофти е, че винаги е с много сол и черен пипер  Tired

В Бг си взимам парче месо, което ми мелят.От квартална месарница, готови не купувам, гадни са.

# 7
  • Пловдив
споделете къде в Пловдив мелят кайма

купешката е отврат

# 8
И аз питам къде в Пловдив мелят

# 9
  • Пловдив
deila ,в Сани съм питала-не мелят

# 10
аз пък си меля месото в блендера, става идеална кайма

# 11
А как овкусявате мляното месо? Аз взимам от Фантастико, там ми го мелят пред мен, но после ми е много суха -за кюфтета, за плънки с кайма - някак се сбива.

# 12
  • Пловдив
Миринда фон Щирлиц ,каймата става суха,ако има повече телешко в нея.Т.е зависи от месото,което купуваш

# 13
Ама аз само свинско слагам Laughing. По-скоро е безвкусна, сбита някак стои...абе по-невкусна от купешката на Билла например

# 14
зависи какво свинско вземаж, за кайма е хубаво да мелиш и мазничко, аз овкусявам със стандартни подправки за кайма-сол, кимион, лятото дори и магданоз пресен слагам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт