Какво похапвате най често ?

• 6 983
  • 190
  •   1
Отговори
# 120
многоооо банички и шоколад Mr. Green

# 121
Ами хапвам си всичко,което ми се яде.Нямам непоносимост към определени храни или пък много предпочитани.
Напоследък ям много спагети,яде ми се на всеки два-три дни.

# 122
От както съм бременна вкуса ми се промени много
ненавиждам спагети и пица,които толкова обичах,домати също
Наблягам повече на кисело мляко и плодове

# 123
Много ядях спагети...а по принцип не обичам.
Други особености май нямаше.

# 124
аз похапвах плодове толкова много похапвах че в 7 месец вдигнах кръвната захар и трябваше да ги намаля но благотии хич не обичах направо като виждах някоя хартия от вафла и ми се повдигаше но сега нямам ден без някое лакомство

# 125
Ядях и ям всичко.Предимно в промишлени количества/ за това наддадох 36 кила с малкия/. Отвращение изпита само към любимите ми броколи и миризма на чесън.

# 126
  • Пловдив
Сладко , сладко и пак сладко  Embarassed, за радост качих 7 кг.

# 127
Страшно много ми се промени вкуса- отначало се отвръщавах почти от всичко, но ядях много тестени неща, после започнах малко по-малко да хапвам и от др. непоносими за мен до момента- без сладко- не съм яла сладако до началото (или средата ) на 8 месец, после започнах малко по малко и от него, сега, в 9 месец, ям само сладко и почти нищо др.- освен това определен тип сладки неща (нещо като сухи пасти с шоколад, а ме притеснява,че ям шоколад заради бебчето Cry)

# 128
Ядеше ми се кисело и горчиво повече  Laughing
От нищо не ми се е повръщало за щастие.

# 129
  • Варна
Необичайно за мен все ми се яде джанк, както и ми се пие газирано- все неща, които по принцип не обичам. Обратното беше с рибата, но за щастие този период отшумя. Иначе кисело мляко, всякакви банички, гевреци и разбира се сладко във всичките му форми (особено сега в края на бремеността) Blush

# 130
Аз започнах да ям доста кисело, кисели краставички, маслини. Преди ядях много сладко, сега почти не. А с хляба е обратното, сега задължително ям, а преди почти не вкусвах.

# 131
По точно какво не похапвам  Laughing
Почнах да избягвам месото(без това от mcdonalds),картофите,лимоните и киселото мляко(без плодовте,тях си ги ям).Лошото е че започнах да ям доста чипс,преди не си спомням кога съм си купувала за последно,а за мазните банички да не говорим,сутрин съм първа на опашката Laughing

# 132
като цяло си хапвам съ6тите не6та както и преди да забременея, нито ми е ставло ло6о, нито ми се е дояждало не6то кой знае какво по разли4но
мога да кажа само 4е последните 2 седмици ми се дояждат сладки6и пове4е на база 6околад

# 133
  • Под Сините камъни
Сега  направо изпитвам отвращение от  пилешкото.Изпих промишлено количество прясно мляко и си топвам бисквитки.Наблягам и на плодовете  мандарини и ябълки.Не съм много от месоядните.

# 134
  • София
Всичко си похапвам с най-голямо удоволствие  Joy
Вече съм +20  newsm78
Избягвам меки сирена, морски дарове, пакетирани сурови зеленчуци и сурови меса. Чесън и суров лук не ям, от тях получавам ужасни киселини  ooooh!
А вече и солено избягвам, защото ми се подуват краката ужасно !

Общи условия

Активация на акаунт