Какво похапвате най често ?

• 6 986
  • 190
  •   1
Отговори
# 105
Умирах за сладко!Просто не можех и ден без нещо сладичко и то по-много!Сега съжалявам че се отпусках толкова Rolling Eyes

# 106
Първия път не поглеждах месо  и сладко ,а сега всичко ми е вкусно ,но най -наблягам на баничките и морковите Simple Smile

# 107
Най- любимите ми храни сега са ми гадни- месо, пържени неща...Ям плодове, плодови млека и вафли......ще си умра от глад Sad

# 108
  • София
постоянно ми се ядяха лимони и грейпфрути

# 109
  • София/Севлиево
Сладко,плодове и много мляко.Не можех да ям месо...

# 110
Хапвах си от всичко, но най-вече ядях плодове, което не е типично за мен.По принцип не ги предпочитам.Само като се сетя колко мандарини съм изяла....................... #Crazy

# 111
Умирах за сладко!Просто не можех и ден без нещо сладичко и то по-много!Сега съжалявам че се отпусках толкова Rolling Eyes

Мда, и аз през бременността започнах да налитам на сладко, а принципно не си падам ... Сега този навик обаче ми остана ...  smile3506

# 112
Само грейпфрути спрях да ям след 3тия месец, защото една вечер прекалих и ми стана много горчиво, с киселини.
Иначе засега (5ти месец) всичко ми се хапва, а и храната сякаш има по-хубав вкус от преди  Laughing Най-много ми се услаждат мандарини, портокали, супи, сом на скара, пържен шаран, кашкавал, сирене, прясно мляко (мога 1,5литра на ден да изпия и за още да попитам), шоколад, сладолед (ама аз и преди си харесвах тези неща).
Лелееее, тая тема не е за бременни, тичам в кухнята  ooooh!

# 113
Аз пък не стига,че повръщам като луда по 2 пъти на ден(вече съм 33-34гс.) ми се ядат страшно много неща.
Сега пък на всичкото отгоре взеха да ми се ядат и тестени неща.
Ужасна съм.Направо съм се извратила от към храна.
Като се сетя каква бях преди да забременея...
...мляко,тесто,картофи,ориз,захар и плодове да не видя...
...а сега...
бях 51.5кг,а сега съм 58.5кг.

# 114
Много често си похапвам сладко като шоколад,парче торта нещо от този сорт.

# 115
На мен пък най много ми се хапва непрекъснато таратор и сладолед smile3506

# 116
И на мен не ми се яде месо, но го ям все пак, иначе налитам повече на плодове, мляко и сирене, и по някое скромно десертче  Blush

# 117
не съм имала липса на апетит,хапвах си от всичко

# 118
  • На бял кон в Pierrefonds
Толкова диня и домати през целия си живот не бях изяла.

# 119
А аз толкова юфка Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт