Какво похапвате най често ?

• 6 977
  • 190
  •   1
Отговори
# 30
Преди всичко ям много плодове и зеленчуци, мляко /кисело и прясно/, веднъж в седмицата риба и доста варива.

# 31
Единственото което не ми понасяше да ям бяха спагетите / не знам по каква причина/. Месо е хубаво да ядеш, но след като не ти понася е трудно.

# 32
  • На планетата Земя
Много ми се ядеше тестено (за съжаление).

# 33
  • кв.Изток
Макарони или филия със сладко за закуска  Mr. GreenСлед като родих такива неща въобще не ми се прияждат.

# 34
Нямах подобни проблеми,каквото съм обичала да ям преди бременността,това ядях и след като забременях.

# 35
През бременноста ядях всичко в големи количества,накрая ядях изключително много шоколад и само това ми се ядеше  Peace

# 36
Първите 2 месеца за вечеря си знаех по една кофичка течен шоколад,после преминах на грейпфрути и портокали и всякакви плодове,а от шоколада и месото ми ставаше лошо и третия триместър постоянно ядях препечени филийки със сирене. Embarassed.
Та на периоди бях 1-2месеца ми се ядеше нещо след това ми се ядеше друго и т.н.т.

# 37
През първата ми бременност не съм си променяла вкуса към храната, нито пък ми се е дояждало нещо определено. Единственото различно беше, че почнах да пия много фанта- лимон, а преди не я понасях. Crazy
Сега обаче положението е съвсем различно. Почти не ям месо /2-3 хапки печено може да опитам и то не всякога/, основно ям препечен хляб, сирене и картофи. Whistling Лошото е че и плодове и мляко спрях да ям. Rolling Eyes
Кофти ми е и това, че покрай мен и детето и мъжът ми са горе долу на същите храни.
Напоследък ми става много по-лошо, като готвя или варя месо Sick, от началото на бременността даже. ooooh!

# 38
хапвах много салати-в смисъл мнОООго  доматки .Не пропусках и ден без маслини!!
Сладко не ми се е хапвало ,киселичко и соленичко повече-много хапвах  кисели краставички Peace

# 39
Много кисело ми се ядеше по време на бременността,иначе не си падам Whistling

# 40
Месо и луканка.

# 41
аз нямам проблеми,ям все същото

# 42
Това, което по принцип обожавах - шоколад, в един момент от бременността ми просто не можех да го гледам, нито да го опитам. Слава Богу, след като родих си възвърнах вкусовете. Наблягах на соленките неща, хапвах доста ядки.

# 43
  • Враца
аз през 3 и 4 месец, когато повръщах много, не можех и да помисля да хапна нещо с чесън, който иначе много обичам.
имаше и други неща от които само при вида им ми прилошаваше...
всичко премина изведнъж, сякаш не е било. сега пък се случва другата крайност- дояжда ми се месо, а от близо 15 години не съм вкусвала такова... сега като видя луканка или пъстърма направо започвам да подскачам като кученце... Crazy
 никога не съм вярвала че някога ще ми се дояде месо, но ето че бременността прави чудеса Wink

# 44
Каквото и преди бременността, никога не ми е ставало лошо, нито ми се е пвдогало, нито ми се е дояждало нещо.
и аз така

Общи условия

Активация на акаунт