Какво похапвате най често ?

• 6 977
  • 190
  •   1
Отговори
# 60
Не исках и да близна даже месо - както теб.
Но пък си умирах за пържени картофки и желибон (така ли се пишеше)

# 61
КАкво похапвам ли  Thinking По-скоро какво тъпча до припадък  Embarassed
С първата си бременност бяха пълнени чушки с ориз и кайма,мале умирах,свекърва ми носеше почти всеки ден (живее в отсрещния блок)  Laughing
Сега само сандвичи са ми пред главата,мак доналдс на първо място и след това тосетри,много премазани на тостера,задължително с луканка,кашкавал,домат и краставица вътре  Crazy Не искам да погледна манджа  ooooh!

# 62
  • Варна
Като ми се размина периода на повръщането започнах да ям праскови в промишлени количества цял ден нагъвах само тях

# 63
  • София
Нищо по-различно не съм яла по време на бременността си.
Дори ми беше непонятно това с прияждането на нещо и как мъжът търчи посред нощ да задоволява капризите на жена си  Wink

# 64
  • София
С първата бременност не ми се ядеше нищо по-специално с изключение на веднъж в 9-ти месец когато ми се приядоха ягоди и изядох 1.5 кг.
С втората бременност обаче, много ми се ядеше таратор. Изяждах по 5 литра (без да преувеличавам) на ден. Embarassed

# 65
Най-често запечени картофки с шунка и мнооого сладолед  Laughing

# 66
  • София
При мен беше скучно, нищо не ми се прияждаше, нито ми се гадеше от храни и други миризми. Скукаааа...

# 67
все вредни неща ядях

# 68
И аз като теб не ядях месо (даже и пилешко). Ставаше ми толкова лошо от месото  Sick. Ама иначе постоянно нагъвах кисело зеле ( добре че свеки беше правила буркани  Grinning). Беше много страшно с това кисело зеле- гледам си някое филмче, но въобще не мога да разбера за какво става въпрос, защото си мисля за зелето  Blush.
Сега като се сетя и ми е много смешно Grinning

# 69
Още щом zабременях ядях по цели щайги череши. ShockedИ така до 4-ти месец.След това хапвах основно сладкиши,троти  и сладолед. Rolling Eyes
ОтраЗи се и на фигурата ми при което. ooooh!

# 70
  • София
Домати  и много Моцарела.Предимно  зеленчуци и плодове.

# 71
Ядеше ми се много сладко - вафли например. Също и пържени картофи и всякакви вредни храни. Ужасна работа  Crossing Arms
През цялата бременност си умирах за зелена салата, направо се разтрепервах като видя. А като излязоха черешите - сигурно съм изяла 3 щайги сам - сама (барабар с червеите)  Embarassed

# 72
  • Стара Загора
Всичко ми се ядеше-сладко,солено Crazy

# 73
  • Earth
Ягоди..череши, ...
баници, кифли и др. вредни  Mr. Green

# 74
От както съм забременяла немога да кусам месо ям много рядко и то предимно пилешко като видя свинско просто ми се повдига а минах вече тези периоди на миризмите и повдигането !А толкова много обичам да ям картофи че ако има едно лесно мога да ям по 3 пъти на ден само това всяккак направени ....

Бях по същия начин. Никакво месо не ядох. Карах на картофи и марули. Даже мъжа ми казваше да го кръстим "марулчо" хи хи хи  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт