Какво похапвате най често ?

• 6 989
  • 190
  •   1
Отговори
# 75
Като бременна единствената разлика в храната ми с небременна беше, че почти спрях сладкото и тестеното - абсолютно умишлено, не от гадене. за да не стана 100 кила , а и защото бебето нямаше нужда от това.
Нито ми се е гадило, нито съм повръщала, нито ми се е променил вкуса през това време, пак ядеше ми се сладко като за световно, но се въздържах.  Laughing

# 76
Като бях бременна най-много си хапвах царевица,кисели краставички,зелена салата и пържени картофи с много сирене и безалкохолна бира Crazy.От нищо не ми се е гадило

# 77
Когато бях бременна ядях това което и когато не бях.От нищо не ми се е доповръщало и никакви миризми не са ме дразнили.

# 78
  • Sofia
Като бях бременна много ми се ядяха банички, нищо друго не ми се е ядяло толкова много.

# 79
Като бях бременна наблягах и много ми харесваха ябълките ( зелени с малко кисел вкус) и всичко сладко.

# 80
  • София
Единствено от чесън ми се повдига, а по принцип обичам. Нападам портокали, мандарини, банани и всякакви салати.

# 81
Умишлено наблягах на киселото мляко, плодовете и зеленчуците, както и рибата.
Иначе нещата, които ограничих, но през цялата бременност много ми се ядяха бяха: луканка, синьо сирене и бри (от тях ми костваше голямо усилие да се лишавам), лимони!  Shocked  и по едно време страшно ми се пиеше кола, въпреки че по принцип не съм й фен.

# 82
Ядях си каквото и преди това, гадене и нови предпочитания към нови храни не съм имала, освен един случай в начлото на бремеността, когато се овълчих за месо, а по принцип не съм луда за него. Тогава ми мина наум, че може би съм бременна и на някой друг му се хапва месо. Simple Smile 

# 83
Освен елиминирането на храни, които не бива да се ядат по времене на бременост (меки сирена и сурови меса), друго нито съм добавяла в повече, нито съм се лишавала.

# 84
Аз пък преди да забременея не можех да понасям млечни и сладки неща,сега откакто съм бременна само това ми се яде.
Преди обожавах салата от червени чушки,а сега повръщам само при вида й  без дори да съм я опитала.
Ядът ми се и марули и туршии и кисели краставички.

# 85
Първите два-три месеца ми се гадеше много, като цяло спрях да ям риба и морски деликатеси, намалих месото и ако преди изпивах по 2 литра вода на ден, сега ми става лошо от вода - пия само сокове, литри мляко и прочие, но вода не мога да пия. Ям много зеленчуци и плодове newsm35
Спагети, пици и шоколади още си харесвам, но не съм имала случай да ям нещо, което преди бремеността не съм обичала.   chef

# 86
На мен много ми се чудеха понеже много обичах да смесвам вкусовете, сладко и солено например.
Спомням си, че ядях анчоа /малки много солени рибки/ с кондензирано мляко заедно. Crazy
Иначе наблягах на сладкото и по 2-3 кг банани на седмица.

# 87
Най-много ми се ядеха плодове и то такиа който нямаше за6ото беше зима. Добре че имна замразени.

# 88
В началото престанах да ям марули, салати и т.н., а след това гъби.
Не ми е ставало лошо, но ме влечаха повече въглехидратни храни.
Не ми се е прияждало нещо определено.
Алкохол не ми се пиеше, като бирата правеше изключение /беше лято/. И то не безалкохолна. Според гинеколожката ми човек не трябва да се лишава чак пък от всичко.

# 89
През бремеността ми дотук (в момента съм в 8 месец )не ми се е повдигало от някакви храни,но иначе през първите три месеца много повръщах.

Общи условия

Активация на акаунт