Тайната на дългата и здрава коса - 56

• 64 184
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Копираш го от горе и го пействаш в полето за отговор без никакви скоби. Той сам става на линк. Hug

Натисни ЦИТАТ на мнението ми, където съм го дала поправен и ще видиш.

Hug Hug Hug Hug

# 136
  • В полите на Пирин планина
За киселото мляко незнам, може да предотвратява появата на цъфтеж. Но едва ли има нещо, което да намалява цъфтежа, освен ножицата. newsm43

На цъфнали вече краища наистина друго не помага освен ножица, но редовното ползване на маски намалява значително цъфтежа, даже и на моята доста тънка и склонна към накъсване коса  Peace

# 137
  • Бургас
мис арк благодаря за отговора ,искам също да попитам взех си  флакон с витамин А как да го използвам  в маска ли да го слагам или направо да го слагам върху косата и ако е второто трябва ли после да го отмия или не?

# 138
MuMka, не съм ползвала самостоятелно вит. А. Нека дамите, които знаят да кажат как се ползва. Но аз предполагам, че е добре да се смеси с други съставки. Но може би може и самостоятелно. Честно казано не знам кой е по-добрия вариант.

Ralica85 , никой не ти отговаря защото явно никой не е ползвал тези продукти. Rolling Eyes
Аз лично бих ползвала с манго. "Масло от норка" не искам да казвам как ми звучи. Sad

# 139
Публикувам снимка след едномесечната почивка. Искам вече да свърши тази зима, защото косата ми е все бухнала, а краищата сухи.
http://www.foto.bg/data/500/medium/Graphic14.jpg  Мис арк, може да я качиш в албума.
МиМка, на мен ми е също интересно как е добре да се използва витамин А, може би ти самата трябва да пробваш за себе си, като веднъж го смесиш с другите съставки, предполагам ще има някаква разлика. Rolling Eyes

# 140
  • Бургас
Ще пробвам и по двата на4ина дано се подобри вида на моята "метла" ,но не мога още да разбера дали ако се ползва самостоятелно след нанасяне се изплаква  Thinking

# 141
# 142
Здравейте...по принцип имам права коса, но от около 3 месеца редовно (имам предвид 2 пъти седмично) я мажа с тривитаминол...и забелязвам че е започнала да се начупва и то доста ... на места имам доста къдрави косми...отгоре на всичко ми расте и нова коса имам около 3-4 см дълги косми и те леко къдравички.....някой да има същия резултат?

# 143
# 144
Е добре де, само моята коса ли не се накъдря от тривитаминола??? newsm78 Да не би да правя нещо грешно? Смесвам масла и тривитаминол, нанасям на цялата коса, завивам с найлон, отгоре кърпа и стоя колкото мога... От маслата слагам зехтин, стимулант на Икаров, а кокосовото си го нанасяма самостоятелно...  Thinking Какво масло да сложа, за да се "понакъдря"?  #Crazy
И да ви кажа вчера какво сътворих. Намазах си косата само с кокосовото и постоях около 4-5 часа... Crazy /трябваше да ошетам.../ После намерих една боя цвят тъмно русо, разстворих я с оксиданта и налях още толкова вода в шишенцето. После нанесох върху косата, както е намазана с маслото и резултата много ми хареса.  Flutter Направо унищожих всякакви оранжеви оттенъци и малко прикрих кичурите  Rolling Eyes Определено направих промяната, от която имах нужда, без да е някаква фрапираща  Party
Накрая естествено полях с отвара от бръшлян  Peace

# 145
Коте, явно косата ти е в най-добрата си форма относно къдравостта.
Моята по ген си има чупки, но я бях занемарила преди години и видяхте колко права беше.
Сега вече се оправи и е такава, каквато трябва да бъде. Hug

Това, което си направила с боята, е тониране. Аз така си боядисвам дължината вече. Ако боята ти е хубава няма да падне скоро. Grinning
О, сега видях, че върху маслото си нанесла. Щом се е получило и си доволна- и аз съм доволна!

# 146
Често казано ме домързя да се мия и после да нанасям...  Embarassed Затова нанесох директно - не очаквах кой знае какъв ефект, но се получи добре...  Peace Сега чакам утре или вдругиден /когато може да се подстригва косата според лунния календар/ да я пооформя малко и после ще пусна снимка  Whistling Без да прозвучи като реклама - боята е на Рилкен...

Какво имаш предвид?  newsm78

Коте, явно косата ти е в най-добрата си форма относно къдравостта.

# 147
MuMka, не съм ползвала самостоятелно вит. А. Нека дамите, които знаят да кажат как се ползва. Но аз предполагам, че е добре да се смеси с други съставки. Но може би може и самостоятелно. Честно казано не знам кой е по-добрия вариант.

Ralica85 , никой не ти отговаря защото явно никой не е ползвал тези продукти. Rolling Eyes
Аз лично бих ползвала с манго. "Масло от норка" не искам да казвам как ми звучи. Sad

Благодаря мис арк,май в краен случай ще бъде това с мангото Sad

# 148
Хей!!

Искам да ви попитам дали при вас става нещо подобно със стимулнта на Икаров -> значи преди това около 3 месецас е мазах само с бадемово масло и това беше като някакъв цяр за косата ми!! Много съм доволна. Освен това косата ми стана податлива на обработка (примерно с ролките се оформяше по-добре и стоеше поне половин ден без никакви стилизанти) и ставаше бухнала. И сега като свърши реших да си взема стимулант. Като цяло продукта ми харесва, обаче много ми се зализва косата и "не хваща" на обработка като бадемовото масло. То ясно, че са два различно продукта, но разтвора на стимуланта е бадемово масло Thinking
Та при някой да е ставало така, някакво мнение, и ако има някакъв начин да сложа добавка към стимуланта, за да не се зализва и "опърпва" Simple Smile

# 149
Коте, имам предвид, че моята по ген е чуплива, бях я занемарила, но от грижите се оправи и стана такава, каквато ми е заложено да бъде.
А твоята щом не се начупва повече, значи според гена ти повече от това няма накъде. Поне така мисля. Rolling Eyes

Ralica85 , ти ако искаш ползвай  това с норката, зависи от това кое описание ти хареса повече. Laughing

EllieD199, не разтвора, а базата на стимуланта е бадемовото масло. Но явно някое от другите масла, съдържащи се в него, не ти влияе толкова добре и по такъв начин, по който ти искаш.

Общи условия

Активация на акаунт