Тайната на дългата и здрава коса - 56

• 64 171
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  bouquet
Ами тя косата сама си решава като каква да се прояви, къдрава или права и т.н.  smile3503
Просто с грижите ние й даваме възможност да бъде себе си, защото здравето е естественото състояние на тялото ни, но все пак сме различни, включително косата ни.

Черно ледче, още не съм пробвала балсама...  Даже не съм го купила, само проучих къде го има, щях да го купувам миналата седмица, но не успях.  bouquet Ти как го намираш, достатъчно силен ли е, защото на мен не всяка маска ми действа добре. Не че много съм сменяла де, пробвала съм Дженера, Миосотис и Фармаси, и само Миосотис ми влияе добре. А пък балсамите поначало нямат особен ефект върху косата ми....

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 15:31 от Анонимен

# 151
Е добре де, само моята коса ли не се накъдря от тривитаминола???

Радвай се .....че аз приличам на таралеж в момента ог тривитаминола Confused  ...какво ли не правя да изправя новопорастналите косъмчета и старата коса  Laughing

# 152
Искам да попитам за този Тривитаминол. Понеже е лекарство за животни, възможно ли е да има обратен ефект?  newsm78

# 153
Искам да попитам за този Тривитаминол. Понеже е лекарство за животни, възможно ли е да има обратен ефект?  newsm78
Ами аз го използвам само от около 3 месеца, определено вече нямам никакъв косопад, а по скоро обратното.....странен ускорен растеж с различна форма на косъма (по-дебел - къдравеещ)....

# 154
Аз кудкудякам от време на време, но не вярвам да е от Тривитаминола... Joy Joy

# 155
  • В полите на Пирин планина
И моята коса става по-къдрава благодарение на грижите - в занемарен вид прилича на одърпана метла  Crazy

# 156
  • Пловдив
Благодаря Ви момичета, че има такива теми! bouquet
Откакто ползвам тази маска косата ми е мека и лъскава. Heart Eyes Още не съм изхабила едно шишенце тривитаминол, правила съм я 4-5 пъти само и е рано да кажа дали расте по-бързо.  ThinkingА по принцип моята коса расте според мен по-малко от 1 см на месец, мнооооого бавно Sad.
Но и мен ме сърби, когато съм с маската на главата, не зная защо?!?Някой беше писал за това на предните страници...Може би защото расте и се усеща Laughing

# 157
Спарва се, мили дами, спарва се. Махнете плика или кърпата.
Аз преди време си увивах главата с кърпа, напоена в гореща вода, която, като изстинеше, мокрех пак. Ако искате опитайте!

# 158
момичета някъде бях чела из форума,4е ако е минал месец след отварянето на тривит. ве4е не действа? или се бъркам  Thinking 4е моя е на 2,3 месеца  Blush

# 159
  • София
Мис Арк, аз съм пробвала така с кърпа, но много бързо изтива и за зимата на мен не ми е подходящо

# 160
Да, вярно е.  Rolling Eyes

# 161
a някои беше ми казал че си маже косата само със Тривитаминол за по бърз разтеж на косата без да се слагат други неща  Crossing Arms Wink

# 162
Аз също си слагам само тривитаминол, а в почивката ползвам масла.
Облаче, на мен ми хареса. newsm47 Даже искам да си взема още един, да не би наистина да го спират. Май ще се разходя до подлеза при Била.
Иначе е сравнително гъст и мирише на билки. Пробвай го. newsm10

# 163
супер утре ще си го взема  Wink

# 164
black_ice, благодаря! Hug Значи ще го пробвам.

И да кажа за измиването със сода - много хубаво почиства, косата после стои мека и някак подредена. Но и същевременно изсушава. Два пъти се измих със сода и оцет и сега ме сърби скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт