AVON- обсъждане на продукти за 02-ра и 03-та кампания

• 19 505
  • 253
  •   1
Отговори
# 120
Според вас пудрите на Avon струват ли си на тази цена? Трябва ми нещо покривно   bouquet

# 121
Според вас пудрите на Avon струват ли си на тази цена? Трябва ми нещо покривно   bouquet

Според мен са хубави и определено си струват парите.

Скоро излезе статията на ПБ за най-добрите козметични продукти на 2008г. Best of 2008 Един от тях е пудрата на Anew.

Avon Anew Beauty Age-Transforming Pressed Powder SPF 15
Best of the Year Because: This pressed powder provides great sun protection with its in-part titanium dioxide and zinc oxide sunscreens. It has a silky, dry texture but a very smooth application that blends well, plus it provides more coverage than a standard pressed powder. Given the amount of titanium dioxide and zinc oxide, the finish feels matte, but its mica content lends a soft sheen so your skin isn't left looking flat or dull. This doesn't soften the look of lines and wrinkles any better than other highly rated powders, but it doesn't exaggerate them either. Most of the six shades are commendable and will work for fair to tan skin tones. This is fragrance-free and best for normal to dry skin.

# 122
Благодаря за отговора  Hug

# 123
  • Sofia
Гочно пудрата на аню я имам и аз и съм много доволна. Имам суха кожа, но ми стои добре.Има добра покривност, но ако искаш да скриеш нещо специално използвай в комбинация с коректор или фон дьо тен.Наистина не се натрупва и не подчертава фините линии по лицето и не стои като маска.Като ми свърши ще си взема пак.

# 124
Взех си спрея за обем, но установи че е и фиксиращ, а има и още един и изглежда по същия начин, някой знае ли каква е разликата? А някой да си е взел часовника Marley?

# 125
Някой знае ли как се използва озаряваща терапия за лице планет спа със саке и ориз?  Както крем за лице, или за почистване?Маска ли е?Помагайте!

# 126
Имам и още една питанка...Крем за лице Avon solutions Hydrofirming за 24-часова хидратация за каква възрастова група е предназначен? Против бръчки ли е ? Става ли за 27 год.

# 127
Момичета, къде се намира централата на Avon в София?
И искам да питам има ли някаква томбола за подаръчни комплекти напоследък. Раздават някакви мостри на Кристиан Лакроа и записват координати. И ако има в какво се състоят въпросните подаръчни комплекти? Питам, защото ми се струва, че ме баламосват нещо. Мерси предварително.

# 128
на Окръжна болница от страната на София Прес

# 129
Взех си спрея за обем, но установи че е и фиксиращ, а има и още един и изглежда по същия начин, някой знае ли каква е разликата? А някой да си е взел часовника Marley?

Погледни на тези снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189971&pid=10493940

# 130
Някой знае ли как се използва озаряваща терапия за лице планет спа със саке и ориз?  Както крем за лице, или за почистване?Маска ли е?Помагайте!
Лично аз го ползвам под крема за лице, защото не ми е достатъчно мазен. Наистина има свойството да "озарява" лицето. Със суха кожа съм .

# 131
Лично аз го ползвам под крема за лице, защото не ми е достатъчно мазен. Наистина има свойството да "озарява" лицето. Със суха кожа съм .

Hug като  кремче значи, не се отмива. Благодаря ти!

# 132
на Окръжна болница от страната на София Прес

Хм, а на мене ми казаха, че било срещу мола на Стамболийски. Thinking
Спечелих уж някаква си томбола. Данните ми ги записа една, която раздаваше мостри на Кристиян Лакроа в Кауфланд. Беше много настойчива и едвам се измъкнах. ПО-късно ми прати смс, че печеля и да се обадя за да си получа комплекта. Обаждам се.
Питам за какъв подаръчен комплект става дума, казва ами незнам точно, подаръчен комплект.
И постоянно ме агитира какви са ми възможностите да разботя за Avon. Казвам й - заета съм, тя казва - с добро желание всичко се постига. ooooh! И ме задържа на телефона. Какви са тия нахални хора, не знам.  ooooh! Казвам, че си имам приятелка, от която поръчвам, тази ми кзава - ама сигурна ли съм, че била коректна с мене и че ми давала отстъпки... тц тц #2gunfire

# 133
  • София
Това най-вероятно е някоя координаторка, която си търси представители.
Само дето не е това начина  Naughty
Обади се по телефона в централния офис и попитай за нея, ако й знаеш името.

А срещу МОЛ-а има зонален офис.

# 134
Това най-вероятно е някоя координаторка, която си търси представители.
Само дето не е това начина  Naughty
Обади се по телефона в централния офис и попитай за нея, ако й знаеш името.

А срещу МОЛ-а има зонален офис.

Хм, и аз така помислих. Но наистина не е това начина.
Името си каза, но аз не го запомних, както и да е - няма да го взимам прословутия комплект така или иначе. Peace

Общи условия

Активация на акаунт