AVON- обсъждане на продукти за 02-ра и 03-та кампания

• 19 510
  • 253
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Искам да Ви питам за един гланц за устни на Avon, който ползвах преди години и го обожавам, но от тогава не съм го намирала в нито един каталог. Съществува ли все още този арабски блясък, в малка тубичка, много нежно бежаво Crazy  bouquet

# 106
  • София
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Искам да Ви питам за един гланц за устни на Avon, който ползвах преди години и го обожавам, но от тогава не съм го намирала в нито един каталог. Съществува ли все още този арабски блясък, в малка тубичка, много нежно бежаво Crazy  bouquet
Да доколкото си спомням бяха в 2 варианта - tan и nude. Обаче ги спряха вече, не знам дали ще пускат пак подобни

# 107
  • Прекрасна ВАРНА
здравейте момичета,поръчах си ЗАГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА СУПЕР ПРАВА КОСА,а на каква коса се нанася-влажна или суха newsm78.пише само НАНАСЯ СЕ РАВНОМЕРНО ПО КОСАТА.немога да разбера.

# 108
  • София
На мен пък най- добре ми действа зелената на Solutions.  Peace
Бебсън, кажи нещо повече за нея, моля  Praynig , щипе ли след нанасяне /защото съм ползвала дълбоко почистващи, които щипят-друга марка/, колко минутки стоиш с нея, свива ли порите? Не съм я пробвала, може да си я взема  Flutter .

Вече са обяснили преди мен, но и аз да кажа.  Simple Smile Маската е силна, т.е. за разлика от други купешки маски, се усеща някакво действие. Щипкане- не ми е направило впечатление. И да има, е леко. Но доста стяга, т.е. свива порите.  Peace

# 109
Момичета,а някоя от вас да е ползвала Гел-пяната или Тоника за почистване на лице?
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9935101
Струват ми се хубави!?

# 110
здравейте момичета,поръчах си ЗАГЛАЖДАЩ БАЛСАМ ЗА СУПЕР ПРАВА КОСА,а на каква коса се нанася-влажна или суха newsm78.пише само НАНАСЯ СЕ РАВНОМЕРНО ПО КОСАТА.немога да разбера.
Ами ползва се както всички останали балсами, след измиване на косата и престоява малко, после се изплаква. Мисля, че е така не е без отмиване.

# 111
Забравих да споделя,че съм очарована от Just PLay-дамския.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9935081
Мого свеж и сравнително траен! Peace Peace

# 112
  • о`майна лунна нощ е
Момичета,а някоя от вас да е ползвала Гел-пяната или Тоника за почистване на лице?
Струват ми се хубави!?

Определено са сполучливи продуктии. Ползвам гел-пяната. Тоникът е много подходящ за лятото, когато кожата се омазнява бързо.  И двете почистват добре. Тази серия е за мазна кожа, така че след ползването на някой от продуктите, е желателно да слагаш и крем, който ти подхожда на кожата според вида й.

# 113
  • Прекрасна ВАРНА
Ами ползва се както всички останали балсами, след измиване на косата и престоява малко, после се изплаква. Мисля, че е така не е без отмиване.

ще пробвам така както казваш,но ми се струва,че май не трябва да се отмива.пише НАНАСЯ СЕ РАВНОМЕРНО ПО КОСАТА,СТИЛИЗИРАЙТЕ КАКТО ОБИКНОВЕНО.

# 114
Здравейте. Имам едно питане за парфюма Малка бяла рокля. Успяхте ли да го помиришете от мостра? Нямяше наличност и не успях да го тествам, а ми е любопитно траен ли е и дали е хубав.

# 115
eeee,колко жалко Rolling Eyes отдавна издирвам този арабски блясък Flutter
Много моля, ако отново се появи в някой каталог да ми пишете лично съобщение, за да поръчам Hug Hug Hug
много благодаря.  bouquet
лек ден на всички Hug

# 116
  • София
Струват ми се хубави!?

Aз вече ползвам трети такъв тоник. За след лосиона за грим е супер- хем доизчиства, хем за тонизиране.
Гел пяната също я ползвам в момента. Не знам вече колко месеца... Много е икономична, също е хубав продукт.

Аз се дразня, че няма повече продукти за мазна/ акнеична кожа- лосиони, маски... Лосиони само на Clear Skin, но те така или иначе не стават (прекалено силни са).

# 117
Може ли някой да даде отзиви за парфюмът Far away, знам че е по сладникав и запомнящ се. Като трайност, като аромат как е, много ли е силен. Благодаря Ви предварително!

# 118
Може ли някой да даде отзиви за парфюмът Far away, знам че е по сладникав и запомнящ се. Като трайност, като аромат как е, много ли е силен. Благодаря Ви предварително!
Много траен,на мен лично ми харесва аромата,в момента го ползвам...но то си е въпрос на вкус Peace

# 119
Много моля който има отзиви за обичките  със сладководната перла от последната страница на каталога да пише защото ми трябва мнение струват ли си въобще.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт