AVON- обсъждане на продукти за 02-ра и 03-та кампания

• 19 525
  • 253
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Предварително се извинявам , ако сте споделили, но търсих в темите и не видях!
Става въпрос за нощен серум Sensation, има ли някакви отзиви за него. Както и за цялата серия-дневен, крем, околоочен крем, маска с витамини и ексфолиант за лице? Много ми влезнаха по кожата тези продукти, но не се осмелих да си ги поръчам, преди да съм се консултирала с вас Hug
да не е solution
доволна съм от този серум. По принцип кожата ми е смесена и точно той ми се отразява много добре. Околоочния също не бих го сменила за друг - но пък и зависи в коя възрастова група попадаш. Маската с витамини е за по-суха кожа според мен, а ексфолианта честно казано не съм го ползвала - има един друг от серията Лийф ботаникълс - той е страхотен.

# 91
  • София
Цитат
да не е solution
доволна съм от този серум. По принцип кожата ми е смесена и точно той ми се отразява много добре. Околоочния също не бих го сменила за друг - но пък и зависи в коя възрастова група попадаш. Маската с витамини е за по-суха кожа според мен, а ексфолианта честно казано не съм го ползвала - има един друг от серията Лийф ботаникълс - той е страхотен.
Solution трябва да е, понеже каталога не е пред мен и това ми се въртеше в главата Embarassed
На 28 години съм почти, все още не съм ползвала никакъв околоочен. Кожата ми е по-скоро клони към мазна, затова се разубедих от маската с витамини Flutter

# 92
Момичетаздравейте!
Кажете ми някоя от вас ползвала ли е парфюма Инканденс.Интересува ме дали е траен!?
Благодаря!

# 93
  • Бургас
Определено е  доста траен (все пак е Eau De Parfum)  Peace

# 94
  • София
Цитат
да не е solution
Solution трябва да е, понеже каталога не е пред мен и това ми се въртеше в главата Embarassed
На 28 години съм почти, все още не съм ползвала никакъв околоочен. Кожата ми е по-скоро клони към мазна, затова се разубедих от маската с витамини Flutter
Околоочния е точно за теб значи. Аз съм на 30 и както казах съм много доволна. Оставя едно приятно хладно усещане върху очите и сякаш избистря погледа. А ако държиш на маска пробвай от серията Планет Спа - с минерали от мъртво море. Тя е с глина и се отразява чудесно на по-мазна кожа

# 95
Моята кожа също е смесена към мазна, а любимата ми маска е тази с бял чай, истински разкош Party.От Спа серията май всички продукти са чудесни.

# 96
Мога да похваля и гела с глина и  масло от мароканска роза за смесена и мазна кожа- измива чудесно и не пресушава - трудно се намира толкова сполучлив продукт ...

# 97
  • гр. Пловдив
Момичетаздравейте!
Кажете ми някоя от вас ползвала ли е парфюма Инканденс.Интересува ме дали е траен!?
Благодаря!
Любим ми е. Simple Smile Но за съжаление на моята кожа до 2 часа губи аромата си.

# 98
  • София
Моята кожа също е смесена към мазна, а любимата ми маска е тази с бял чай, истински разкош Party.От Спа серията май всички продукти са чудесни.

На мен пък най- добре ми действа зелената на Solutions.  Peace

# 99
Здравейте момичета,имате ли отзиви за пръстена Никси?

# 100
  • Варна
А този   http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html часовник стр 11 Nicky някой виждал ли го е на живо ? Как преценявате верижката , като гривна ли  е ? Има ли според вас закопчалка?

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 10:51 от E=mc²

# 101
А този   http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html часовник стр 11 Nicky някой виждал ли го е на живо ? Как преценявате верижката , като гривна ли  е ? Има ли според вас закопчалка?

Точно и аз досега него го гледах.Влязох тук за да видя,дали някой го е виждал на живо.Много ми хареса и ако и в действителност е такъв мисля да го поръчам.
Изглежда ми като гривна и на мен,така както е даден май е без закопчалка а само се щраква.Ох,ама и аз обясних Blush
Ако някой може да допълни нещо  bouquet

# 102
На мен пък най- добре ми действа зелената на Solutions.  Peace
Бебсън, кажи нещо повече за нея, моля  Praynig , щипе ли след нанасяне /защото съм ползвала дълбоко почистващи, които щипят-друга марка/, колко минутки стоиш с нея, свива ли порите? Не съм я пробвала, може да си я взема  Flutter .

# 103
  • София
Цитат
Бебсън, кажи нещо повече за нея, моля   , щипе ли след нанасяне /защото съм ползвала дълбоко почистващи, които щипят-друга марка/, колко минутки стоиш с нея, свива ли порите? Не съм я пробвала, може да си я взема   .
аз я имам, правих си я 2 пъти, леко щипе, една хлад се отделя докато изсъхва на лицето,  стяга порите много. След като я отмия, усещам как кожата ми "диша" Simple Smile

# 104
  • София
забравих да кажа за минутките-на опаковката пише да се натърка измитото и подсушено  лице с нея в продължение на минута, след което да се остави 15 минути да изсъхне. Но и 10 мин. са достатъчни според мен. Определено е хубава тази маска. Ако имате отзиви за някои от плодовите маски на Ейвън-пишете, че се интересувам. А глинената с морска кал или нещо такова я имах преди 3 години, и не ми е интересно да си я купувам пак. Имаше една затопляща се маска, тя беше уникална просто, пак от същата серия (серията с глинената маска и тази с бял чай, забравих им името Wink)

Общи условия

Активация на акаунт