AVON- обсъждане на продукти за 02-ра и 03-та кампания

• 19 237
  • 253
  •   1
Отговори
# 60
Дълготрайните изобщо няма да ги предлагат вече, така ли? Аз ползвам само и единствено от тях  Sad Преди ползвах на Римел - спряха ги (нямало дистрибутор в БГ). Открих тези - сега се оказва, че и тях няма да ги има...

п.п. а какви са дълготрайните на Орифлейм - пак двойни ли (не видях в каталога им)?

# 61
На орифлейм също изглеждат двойни, но какви са в същност трябва да питаш някой техен представител.
Погледни линка :
http://www.oriflame.bg/prod/catalog/ProductDetailCategoryCheck.j … fromWhere=catalog

А за Ейвънските дълготрайни много ме е яд, странна политика има тази фирма. Гледам че в каталог 4 има нови дълготрайни червила, но те са от онези сухите , а аз не съм им фен...

# 62
Дълготрайните червила на AVON вече няма да се предлагат ,в кампния 2 са по недостиг и свети червен светофар.Аз си мисля,че след 2-3 кампаний ще ги пуснат в нетната оферта или в интернет предложенията,винаги процедират така и аз използвах цвят NUDE много съм доволна но ми е на свършване Whistling дано да ги пуснат пак че да се запася с 3-4 поне baby_neutral

# 63
Мерси за отговорите, явно ще пробвам тези на Орифлейм. Намерих ги като продукт, изглеждат като на Ейвън, цветвете са много приятни. Не ги видях обаче нито в текущия, нито в следващия каталог.

# 64
Предполагам че се процедира като в Ейвън, има неилюстрирани предложения които са на нормални цени, т.е. без намаления. Има тема орифлейм в Красива мама, мисла че там ще ти дадат по-обстойна информация

# 65
Да, благодаря   bouquet! Включих се вече в тяхната тема.

# 66
Momi4eta, nqkoi vijdal li e 4anta Marta ili portmoneto? Kakav cvqt sa? Hubavi li sa? ooooh!

Подарих протмонето на майка ми и после и аз си го поръчах и още 3 нейни колежки Simple Smile

Някакви отзиви за новият часовник от К3 - Nicky?

# 67
портмонето е много готино аз имах поръчани 6 за коледа като клиентките ми си мислеха,че е черно като си го поръчаха и оппп изненада пристига кафяво но всички си ги взеха дори им хареса цвета повече от черния то е тъмно кафяво Joy

# 68
  • София
Мерси за отговорите, явно ще пробвам тези на Орифлейм. Намерих ги като продукт, изглеждат като на Ейвън, цветвете са много приятни. Не ги видях обаче нито в текущия, нито в следващия каталог.

Че те са направо същите (поне на вид). Аз също не разбирам тази политика-нещо, което се търси или е ново - и хоп, слез две брошури вече с надпис "Последна възможност".

# 69

Че те са направо същите (поне на вид). Аз също не разбирам тази политика-нещо, което се търси или е ново - и хоп, слез две брошури вече с надпис "Последна възможност".

Оказа се, че и на Орифлейм не може да се поръчат....

Имам нужда от съвет - кой фон дьо тен да си поръчам от каталог 3, стр. 40-41, успокояващия или дълготрайния? Кожата ми е много суха.

# 70
Успокояващият!  Peace
Имай предвид, че няма слънцезащита.

# 71
  • София
А, и дълготрайния, на мен много ми изсушаваше кожата. С нормална съм. Peace

# 72
И аз ти препоръчвам успокояващия той е подходящ за всеки тип кожа Peace

# 73
 Hug остава само да го поръчам!

# 74
Здравейте искам да попитам, дали някой е ползвал червило glazewear diamonds нюанс juisy gem и дали цвета си отговаря на този в каталога?
А за дълготрайните червила много ме е яд, много съм доволна от тях и си бях набелязала още 2 нюанса  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт